Neolaia Cyprus

Με νέα πρόσωπα σε ρόλους έκπληξη το Λόγω Τιμής

«Όλο αυτό το διάστημα τέσσερα κανάλια διεκδικούσαν τη σειρά. Ήθελα να γίνει μια αξιοπρεπής δουλειά και, το πιο σημαντικό, να έχει το χρόνο της. Καθυστερήσαμε να συμφωνήσουμε με κάποιο κανάλι καθαρά για οικονομικούς λόγους» λέει η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Πρόσωπα-έκπληξη θα δούμε στη συνέχεια του θρυλικού σίριαλ του Mega «Λόγω Τιμής», η οποία θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς. Στη συνέχεια του «Λόγω Τιμής» θα πρωταγωνιστήσουν ξανά ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου και άλλοι, ενώ ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του προαναγγέλλει ότι οι νέοι ηθοποιοί που θα τους πλαισιώσουν θα είναι έκπληξη, χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα. Ασαφές παραμένει ακόμα το πότε θα προβληθεί το σίριαλ.

«Δεν χαθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, κάναμε παρέα. Πολλές φορές το ρίχναμε στις συζητήσεις μας σαν ιδέα. Κάποια στιγμή είπα “εντάξει, λοιπόν, θα κάτσω να γράψω το Λόγω Τιμής είκοσι χρόνια μετά”. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019», δήλωσε η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου στο περιοδικό people.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το διάστημα τέσσερα κανάλια διεκδικούσαν τη σειρά. Ήθελα να γίνει μια αξιοπρεπής δουλειά και, το πιο σημαντικό, να έχει το χρόνο της. Καθυστερήσαμε να συμφωνήσουμε με κάποιο κανάλι καθαρά για οικονομικούς λόγους. Θέλαμε τα πάντα να γίνουν σωστά, με τις πρόβες και τα γυρίσματα όχι μέσα σε δύο ημέρες αλλά σε επτά και φυσικά τα εκτός έδρας, για να ξεκουραστεί και το μάτι του τηλεθεατή. Όλα αυτά είναι πολυδάπανα, όπως καταλαβαίνετε, γι’ αυτό και στριμώχτηκαν αρκετά τα οικονομικά της ομάδας. Αρχικά θα δούμε και τους επτά πρωταγωνιστές και φυσικά κάποιους καινούριους. Όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που γράφτηκε. Όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς πολλά χρήματα, αλλά όλοι δέχτηκαν να πληρωθούν με πολύ λιγότερα».

Και έκλεισε μιλώντας για το κλίμα των γυρισμάτων. «Το κλίμα στα γυρίσματα του τρέιλερ ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Ήμασταν όλοι εκεί, ακριβώς γιατί μας ένωνε η κοινή μας αγάπη για τη σειρά. Δεν ακούστηκαν οι ατάκες “Τι κάνεις;”, “Πού χάθηκες;”, “Πώς άλλαξες!” αφού όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν χάθηκε με κανέναν. Μπορεί δηλαδή την προηγούμενη μέρα να είχαμε φάει μαζί» περιγράφει η σεναριογράφος του σίριαλ, ενώ στην ερώτηση “Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;” είναι κατηγορηματική: «Δεν θα αποκαλύψω ακόμη τίποτα. Μόνο ότι αυτή η παρέα ξαναβρίσκεται με αφορμή κάποιο γεγονός». Όσο για την επιτυχία της σειράς; Όπως λέει με χιούμορ, «και τα χαρτιά να έριχνα, δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω αυτό. Εύχομαι και ελπίζω να αρέσει».

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα