Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

Τι λένε για σήμερα, 27 Δεκεμβρίου, τα ζώδια;

Κριός
Σήμερα θα έχεις άλλη μία ημέρα την τιμητική σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα βρίσκεις τρόπους να κερδίζεις την προσοχή όλων όσων βρεθούν δίπλα σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριγμοί στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να τους το δείξεις αν δεν θέλεις να ανοίξεις νέα θέματα. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα ενισχύσει τα νεύρα σου για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που αγαπάς!

Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να κολλήσει το μυαλό σου σε κάποια σκέψη σου και να αποκτήσεις εμμονές και φόβους που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε φοβίες που με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ως δια μαγείας μια λύση σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί! Ακόμα μπορεί να έχεις μια τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα από κάποιον που είχες στο μυαλό σου σήμερα για αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι!

Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει αλλαγές σε κάποια φιλική σου σχέση καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που εσύ αγνοούσες. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες φιλικές σου σχέσεις δεν είναι αυτές που θέλεις και να απογοητευτείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το βράδυ είναι πολύ πιθανό να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που ήταν κρυμμένα ή γεγονότα που ήξερες αλλά επέμενες να αγνοείς όμως τελικά αυτό θα είναι υπέρ σου!

Καρκίνος
Η επαγγελματική σου καταξίωση και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η ανάγκη σου να εξελιχθείς στην καριέρα σου είναι έντονη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απόλυτα προσηλωμένο/η στους στόχους σου, σε τέτοιο σημείο που για να τα καταφέρεις δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει κάτι που θεωρούσες δεδομένο για αυτό καλύτερα να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση.

Λέων
Σήμερα θα έχεις πνευματικές ανησυχίες και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από κοινωνικές επαφές, συζητήσεις αλλά και πληροφορίες μέσω διαδικτύου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου λόγω του φανατισμού με τις απόψεις και τα πιστεύω σου. Κράτησε ήπιους τόνους καθώς το βράδυ έρχεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό για να οξύνει τα πνεύματα. Νέες γνωριμίες, συναντήσεις και μετακινήσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου αλλά μπορεί να είναι για καλό!

Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε σε πληγώνει και να «μεταμορφωθείς» αν είναι δυνατόν ακόμα και από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αυστηρό/η και άκαμπτο/η με όλους ξεκινώντας από τον ίδιο σου τον εαυτό. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει στο μυαλό σου ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή σου και μάλλον δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις καθώς έχεις μεγάλες πιθανότητες να δράσεις λάθος.

Ζυγός
Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους θα είναι αυτοί που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα καθώς θα θελήσεις τη γνώμη τους για κάθε τι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο και μέσο να ακούσεις αυτό που θέλεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ θα φέρει ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ακόμα και με μια μικρή αφορμή. Σήμερα θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα και αυτό θα είναι θετικό για εσένα.

Σκορπιός
Οι καθημερινές σου ασχολίες ενδέχεται να σου δημιουργήσουν άγχος καθώς η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική λόγω των υποχρεώσεων που έχουν προκύψει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εμπόδια καθώς θα χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο και τις δραστηριότητες σου αν θέλεις να καταφέρεις να τελειώσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νευριάσεις, να θυμώσεις και να τα βάλεις με όλους προκειμένου να αποφορτιστείς. Μια βόλτα και ένας περίπατος είναι πιο αναίμακτα σενάρια για αυτό προτίμησε τα!

Τοξότης
Σήμερα θα διαθέσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά χόμπι σου προκειμένου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Ακόμα θα διαθέσεις χρόνο για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους καθώς θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνει το χαλαρό πρόγραμμα που έχεις αυτές τις ημέρες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει μια σκιά στη διάθεση σου καθώς πιθανό να διαπιστώσεις πως τίποτα δεν σε γεμίζει. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι προκειμένου να βρεις εκεί τον ενθουσιασμό που αναζητάς!

Αιγόκερως
Η ημέρα μπορεί να φέρει οικογενειακές τρικυμίες καθώς η Σελήνη από τον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι και τους δικούς σου και αυτό δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να χειραγωγήσεις τους άλλους προκειμένου να εδραιώσεις αυτό που θέλεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να οξύνει τα πνεύματα για αυτό προσπάθησε να μην είσαι προκλητικός/η με τη συμπεριφορά σου και να προσέχεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις.

Υδροχόος
Η διάθεση σου για επικοινωνία θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να αναδεικνύει την ικανότητα σου στις δημόσιες σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα προσδώσει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους και μιας και δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν θα τους αρέσει. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τα αδέρφια σου και άλλα στενά συγγενικά σου πρόσωπα.

Ιχθύς
Σήμερα θα ταυτίσεις κάθε σου ανάγκη με τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να ασχολείσαι συνεχώς με αυτά καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπους να τα αυξήσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια εμμονή με τα χρήματα και μπορεί αυτό να γίνει η αφορμή για εντάσεις ακόμα και με τους φίλους σου. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία για να κερδίσεις ή να χάσεις χρήματα. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να προσέχεις τις συναλλαγές σου και να αποφύγεις κάθε οικονομικό ρίσκο.

Πηγή: http://ladylike.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα