Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει τα θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες προτρέποντας σε να ασχοληθείς με αυτές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ηγετικές τάσεις και είναι πολύ πιθανό να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αποδείξεις πως οι σκέψεις/ιδέες/πράξεις σου είναι οι σωστές χωρίς αμφιβολία! Η ανάγκη σου να υπερισχύσεις μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να την κατευνάσεις αν δεν θέλεις να ανοίξεις μάχες!

Ταύρος
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας καλά κρατούν και σήμερα με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει εμμονές με τις δουλειές που έχεις αναλάβει με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με όποιον/α ανακατευτεί! Πρόσεξε καθώς η πρόθεση των άλλων δεν θα είναι για να σε καθυστερήσουν αλλά για να σε βοηθήσουν για αυτό δεν θα πρέπει να εκνευριστείς. Η τελειομανία που θα σε πιάσει μπορεί να σε κάνει να περάσεις αρκετή ώρα με δουλειές που θα μπορούσες να είχες τελειώσει στο μισό χρόνο!

Δίδυμοι
Σήμερα θέλεις απλώς να περάσεις καλά για αυτό και δεν πρόκειται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο πέρα από αυτό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με όλους. Δεν υπάρχει λόγος να φέρεις στο μυαλό σου παρελθοντικά γεγονότα καθώς δεν θα σε βοηθήσουν κάπου, το αντίθετο θα συμβεί. Μην τα βάλεις με τους φίλους και το/η σύντροφο σου για θέματα που είχαν συμβεί κάποτε αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διάθεση σου.

Καρκίνος
Σήμερα οι οικογενειακές αναταράξεις μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και από μια απλή συζήτηση! Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να τα βάλεις με όλους ιδιαίτερα με τους δικούς σου! Αιτία θα είναι μια διαφωνία καθώς σήμερα όποιος/α τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου είναι καταδικασμένος/η! Προσπάθησε να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται και με θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου, με διάλογο και όχι με βιαστικές κινήσεις που το μόνο που θα κάνουν είναι να εντείνουν το ήδη περίεργο κλίμα.

Λέων
Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να συνεχίζει να σε προτρέπει να επικοινωνήσεις! Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ταράξει τα ύδατα ιδιαίτερα σε περίπτωση που οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γνωστούς δεν πάνε όπως τις περιμένεις. Κάποιος από αυτούς μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου αλλά για εσένα σήμερα αυτό θα είναι αρκετό για να κηρύξεις πόλεμο! Προσπάθησε να θυμηθείς την αυτοκυριαρχία σου και μην αφήσεις το θυμό σου να σου δημιουργήσει αναστάτωση για ανούσια πράγματα και θέματα γοήτρου.

Παρθένος
Οι οικονομικές δοσοληψίες και οι τακτοποιήσεις λογαριασμών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε προτρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει διαφωνίες με τους φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου με αφορμή κάποιο οικονομικό θέμα. Δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς τη γνώμη των άλλων όμως προσπάθησε να μη γίνεις σκληρός/η καθώς αφενός μπορεί να έχεις άδικο και αφετέρου δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πείσεις τους άλλους πως έχεις δίκιο.

Ζυγός
Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς και να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως αυτά που τους έχεις εμπιστοσύνη, όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να δεχτείς εύκολα τη γνώμη των άλλων. Μάλιστα θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τους πείσεις πως έχουν άδικο! Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς η συμπεριφορά σου θα εγείρει εντάσεις που θα διαταράξουν το καλό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός
Σήμερα θα νιώθεις μια ανησυχία η οποία θα μπλοκάρει τις θετικές σου σκέψεις με αποτέλεσμα να κάνεις τα χειρότερα σενάρια για οτιδήποτε και αν σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Μπορεί να είσαι αρκετά καχύποπτος/η και αυτή η στάση σου να προσβάλλει τους άλλους! Προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα με τη συμπεριφορά σου καθώς ενδέχεται οι άλλοι να μην κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια!

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου για ζητήματα των φίλων σου συνεχίζεται αμείωτο καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα τονίσει τους δεσμούς μεταξύ σας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανό να σε κάνει αδιάκριτο/η με δικά τους θέματα, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου! Προσπάθησε να προσέξεις τον τρόπο που θα πεις αυτό που θέλεις καθώς θα είναι ένα ακόμη θέμα που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Μια διαφωνία με κάποιο/α φίλο/η σου μπορεί να συμβεί αν δεν του αφήσεις καν τα περιθώρια να εκφράσει την άποψη του.

Αιγόκερως
Κάποια επαγγελματικά ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό, στρέφει την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους! Το τίμημα μπορεί να είναι δυσανάλογο και θα πρέπει να αναλογιστείς αν αξίζει. Πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες να παίξεις με κρυμμένα χαρτιά αλλά αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο να εκτεθείς αν αποκαλυφθείς!

Υδροχόος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις τάσεις φυγής και θα αισθανθείς πως δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν οι γύρω σου όσο και να προσπαθείς να τους εξηγήσεις τους λόγους που θέλεις να φύγεις εδώ και τώρα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Μια διαφωνία με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω να δεν καταφέρεις να βγεις νικητής/τρια στη λογομαχία.

Ιχθύς
Η συναισθηματική σου υπερχείλιση πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σου δώσει αφορμές και δεν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, διαφορετικά θα τα βάλεις με όλους και με όλα και αυτό αφενός θα σε εκθέσει και αφετέρου θα σε αναγκάσει κάποια στιγμή που θα σου έχουν περάσει τα νεύρα να απολογηθείς.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα