Neolaia Cyprus

Νά τί πρέπει να κάνεις για να βρεις ευκολότερα δουλειά στην Κύπρο!

Ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του aggeliesergasias.com Δημήτρης Δανιήλ μιλά στο Neolaiacy για την αναζήτηση εργασίας στην Κύπρο, το προφίλ εργοδοτών και υποψηφίων, καθώς και τί πρέπει να κάνει ένας υποψήφιος εργαζόμενος προκειμένου να καταλήξει ευκολότερα στην απόκτηση μιας πολυπόθητης θέσης εργασίας. 

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιγνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

Έχοντας δημιουργήσει την ιστοσελίδα aggelies ergasias.com  , καθώς και τις αντίστοιχες σελίδες του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που απαριθμούν τους 280.00 ακόλουθους και με σαφή εικόνα πλέον της αγοράς εργασίας, ο κος Δημήτρης Δανιήλ γνωρίζει καλά, τόσο το προφίλ του υποψηφίου που αναζητά εργασία, όσο και το τί αναζητούν οι εργοδότες στην Κύπρο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας, σε κάθε λογής ειδικότητα.

-Κύριε Δανιήλ, πώς δημιουργήθηκε το aggelies ergasias και ποιοι είναι οι στόχοι του;

Τον Φεβρουάριο του 2013 δημιουργήθηκε η ανάγκη να ψάξω για εργασία καθώς είχα βρεθεί άνεργος. Τότε κοιτούσα καθημερινά όλα τα Website με αγγελίες εργασίας και μου ήρθε η ιδέα να «πετάω» τα λινκς σε μια σελίδα στο Facebook όπου θα λειτουργούσε σαν σημειωματάριο για να τις βλέπω μαζεμένες. Έπειτα είπα να δημοσιεύσω τη σελίδα αυτή στο προφίλ μου στο Facebook για να τη δούνε και οι φίλοι μου που είχαν την ίδια ανάγκη.

Πολύ γρήγορα άρχισαν να προτείνουν τη σελίδα και στους φίλους τους και κάπως έτσι η σελίδα άρχισε να μεγαλώνει.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να φέρει τον εργοδότη πιο κοντά στον υποψήφιο. Να μπορούν και οι 2 πλευρές να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν στον ελάχιστο χρόνο.

-Πόσα μέλη απαριθμεί η σελίδα του aggelies ergasias στο Facebook και κατά πόσον σας ικανοποιεί αυτός ο αριθμός;

Οι σελίδες μας στο Facebook συνολικά απαριθμούν πάνω από 280.000 ακόλουθους. Έχουμε δημιουργήσει σελίδες στο Facebook για όλες τις πόλεις της Κύπρου καθώς και για Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Μας ικανοποιεί αρκετά αυτός ο αριθμός μιας και μας έχει φέρνει στην 1 θέση σε ακόλουθους στο Facebook σε ιστοσελίδες της ίδιας κατηγορίας σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τα νούμερα μας ώστε να μας γνωρίσει πολύς περισσότερος κόσμος.

-Είστε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος; Δηλαδή ένας νέος που αναζητά δουλειά μέσω του aggelies ergasias θα βρεί γρήγορα και στον τομέα που ψάχνει ή αρκεί να βρεί οτιδήποτε πέραν της ειδικότητάς του;

Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε αγγελίες σε παρά πολλές κατηγορίες, μπορεί εύκολα να περιηγηθεί κάποιος από τα φίλτρα μας και να βρει αυτό που ψάχνει πολύ εύκολα.

-Τι εικόνα έχετε για την ταυτότητα όσων αναζητούν εργασία στην Κύπρο; το προφίλ τους, τα χαρακτηριστικά τους;

Τα χαρακτηριστικά και το προφίλ των ανθρώπων που αναζητούν εργασία στην Κύπρο ποικίλλει ανα κατηγορία επαγγελμάτων. Είτε είναι άνεργοι, είτε ψάχνουν μια νέα καριέρα σε άλλη εταιρία, το θετικό είναι ότι δεν το αφήνουν στην τύχη. Παρακολουθούν τις αγγελίες καθημερινά, βελτιώνουν το βιογραφικό τους. Οι εθνικότητες των ανθρώπων εκτος Κύπρου που ενδιαφέρονται να εργαστούν είναι από όλο τον κόσμο αλλά κυρίως από την Ευρώπη.

-Οι Κύπριοι αναζητούν δουλειά εξίσου στην Κύπρο και την Ελλάδα ή μόνο εντός Κύπρου;

Πολύ σπάνια πλέον κάποιος Κύπριος/α θα αναζητήσει εργασία στην Ελλάδα λόγω της παρατεταμενης οικονομικής κρίσης.

Ποια επαγγέλματα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση;

Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι στην Εστίαση, στις Πωλήσεις και στα Οικονομικά.

-Τί θα συμβουλεύατε όσους μπαίνουν στην σελίδα να αναζητήσουν δουλειά;

Θα τους συμβούλευα να προσθέσουν ειδοποίηση από το μενού του υποψηφίου. Εκεί μπορεί να διαλέξουν τις τοποθεσίες και κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουν μια ειδοποίηση, όπου θα ενημερώνονται μεσω Email για τις νέες αγγελίες που δημοσιεύονται στα φίλτρα που έχουν επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο θα ενημερώνονται ΑΜΕΣΑ για τις αγγελίες που τους ενδιαφέρουν και μόνο.

Οι εργοδότες παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα; Είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας;

Το 99% των εργοδοτών που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας είναι ευχαριστημένοι και αυτό γιατί όχι μόνο παίρνουν τα βιογραφικά που χρειάζονται, αλλά τα παίρνουν και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ανα αγγελία είτε με πακέτα αγγελιών.

Η δωρεάν αγγελία που προσφέρουμε για να μας γνωρίσει ο νέος εργοδότης, ειναι ο τρόπος για βλέπει τη δυναμική που έχουμε και να αποφασίζει αν θα συνεργαστεί μαζί μας.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα