Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

 • Κριός
  Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δουλέψεις προκειμένου να αποκτήσεις την επαγγελματική αναγνώριση που ζητάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα φέρει ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος προκειμένου να πάρεις την οριστική απόφαση. Σκέψου πριν αποφασίσεις καθώς η αλήθεια είναι πως πρέπει να αποφασίσεις με νέα δεδομένα.
 • Ταύρος
  Η ανάγκη σου να αποδράσεις από τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα είναι έντονη σήμερα και για αυτό το μυαλό σου θα βρίσκεται ακόμα σε διακοπές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε προτρέψει να πας έστω μια βόλτα προκειμένου να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο σου εφιστά την προσοχή καθώς θα σου «χαρίσει» μια αφηρημάδα που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου. Αν ξεκινήσεις για μια εκδρομή θα πρέπει να βεβαιωθείς ιδιαίτερα πως δεν έχεις ξεχάσει πράγματα, εισιτήρια και αποσκευές!
 • Δίδυμοι
  Σήμερα τα βαθύτερα σου απωθημένα έχουν αποφασίσει να κάνουν δυναμική εμφάνιση και η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τα βοηθήσει αρκετά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν οικονομικά θέματα του παρελθόντος- ιδιαίτερα με τις τράπεζες και το δημόσιο- προκειμένου να τα διευθετήσεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες αλλά είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις αυτές που προϋπάρχουν.
 • Καρκίνος
  Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα σε φέρει κοντά με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου και είναι μια καλή ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις που υπήρχαν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν αλλά όχι για νέα ξεκινήματα για αυτό απόφυγε υπογραφές και συμφωνίες!
 • Λέων
  Οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα είναι αρκετές καθώς πέρα από τις εργασιακές μπορεί να προκύψουν και οικογενειακές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα σου υπενθυμίσει δουλειές που έπρεπε να κάνεις αλλά τις είχες αμελήσει. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να τις κλείσεις προκειμένου να μην τις μεταφέρεις από μέρα σε μέρα.
 • Παρθένος
  Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα φροντίσει να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει την τάση να πεις πολλά και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Σίγουρα έχεις τις καλύτερες προθέσεις αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διατύπωση αυτών που θέλεις. Η επικοινωνιακή σύγχυση είναι πολύ πιθανό να κάνει το θαύμα της κυρίως στις σχέσεις με τους φίλους και το/η σύντροφο σου.
 • Ζυγός
  Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και μέχρι τώρα βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε θέματα που θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι ανάδρομος και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Μη βιαστείς να μιλήσεις καθώς το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους οικείους σου λόγω λάθους συνεννόησης.
 • Σκορπιός
  Η ανάγκη σου να βγεις, να συναντήσεις γνωστούς και φίλους ή να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά θα είναι επιτακτική σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί και να λύσετε τις διαφορές σας. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν βιάζεσαι να μιλήσεις μπορεί να δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις!
 • Τοξότης
  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αυξημένα έξοδα και να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα! Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει άγχος όσον αφορά οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο θα φέρει ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες που δεν είχες αξιολογήσει σωστά κατά το παρελθόν αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα ψιλά γράμματα!
 • Αιγόκερως
  Σήμερα η συμπεριφορά σου θα είναι μεταβαλλόμενη και δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσεις αν είσαι καλά ή όχι. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία παρόλο που θα υπάρχουν καλές προθέσεις. Προστάτεψε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα και περιορίσου στα απολύτως απαραίτητα αν θέλεις να περάσει ανώδυνα η ημέρα!
 • Υδροχόος
  Οι ανασφάλειες σου και οι ανήσυχες σκέψεις θα σου κάνουν παρέα σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα κάνει ένα τεστ αντοχής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο μπορεί να φέρει μπροστά σου ανθρώπους και καταστάσεις που είχαν «παγώσει» με σκοπό να τις διευθετήσεις. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις και κάποιο νέο σχετικά με ένα οικονομικό σου θέμα που περιμένεις καιρό και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.
 • Ιχθύς
  Σήμερα θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και με διάθεση για κοινωνικές επαφές καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια συνάντηση με κάποιο φίλο σου που έχετε χαθεί ή είχατε παρεξηγηθεί και θα σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που υπήρχαν. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι ανάδρομος και χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λες καθώς θα είσαι εύκολα παρεξηγήσιμος/η!

Πηγή: http://ladylike.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα