Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

Τι έγραψαν τα αστέρια για το ζώδιό σου σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Όσο πιο οργανωμένος και όσο πιο μπροστά από το πρόγραμμά σου είσαι τόσο καλύτερα θα νιώθεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να επιτύχεις και τους στόχους που θέλεις. Στην προσπάθειά σου αυτή θα έχεις πλάι σου και αγαπημένα πρόσωπα που δεν διστάζουν να δείξουν την υποστήριξή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο μυαλό σου υπάρχουν πολλές σκέψεις προς διάφορες κατευθύνσεις, γεγονός που δυσκολεύει, πολλές φορές, ακόμη και την ξεκούραση σου. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις, κάνε ένα σωστό προγραμματισμό, έτσι ώστε να δώσεις στο μυαλό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει και να σε αφήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Έτσι, θα καταφέρεις να είσαι αποτελεσματικός και εύστοχος στην επίλυση των προβλημάτων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι στόχοι σου είναι διαφορετικοί από εκείνους που έχουν τα πρόσωπα του περίγυρού σου. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα χάσμα μεταξύ σας. Μην σε φοβίζει ,όμως, αυτό. Νιώσε ελεύθερος να κάνεις το μεγάλο βήμα , ακόμη κι αν θεωρείται αντισυμβατικό ή τρελό. Να ξέρεις ότι στο τέλος, οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν και θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενο, θα σε υποστηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παιχνίδι σήμερα παίζεται γύρω από την λέξη «επικοινωνία». Μπορείς να λες κάτι και οι άλλοι να αντιλαμβάνονται κάτι διαφορετικό. Για αυτό, λοιπόν, φρόντισε να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος μπορείς για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να επιτύχεις περισσότερα.

ΛΕΩΝ
Αν και οι υποχρεώσεις σήμερα αναμένονται πολλές η αισιόδοξη ματιά σου δεν σε εγκαταλείπει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξαναβρείς τον παλιό και ακαταμάχητο δυναμισμό σου. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενέργεια, όρεξη, ζωντάνια! Αυτό θα χαρακτηρίζει σήμερα την ψυχολογία σου. Και κάπως έτσι ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου. Μην φοβηθείς να υποκινήσεις αλλαγές και να φτιάξεις νέες συνθήκες στη ζωή σου. Ό,τι σε ενοχλεί διώξ’ το μακριά, τώρα που οι αντοχές σου σε βοηθούν και με το παραπάνω. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και από πολύ δικά σου άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες φορές ίσως σου φαίνεται δύσκολο να προσδιορίσεις τη θέση σου έξω από την μάζα. Αυτό δεν είναι παράλογο. Απλά σημαίνει ότι η κριτική σου σκέψη λειτουργεί καλά και οι εσωτερικές σου ανάγκες καθοδηγούν τη σκέψη και τις φιλοδοξίες σου. Η ανάγκη για να σπάσεις τα δεσμά, θα είναι έντονη σήμερα. Μην τη θάψεις κάτω από το φόβο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ο δυναμισμός σου δεν μπορεί για κανένα λόγο να περάσει απαρατήρητος. Κανείς δεν μπορεί σου αρνηθεί και αν μάλιστα βρεθεί κάποιος να σου πει «όχι», σημαίνει ότι έχει οπλιστεί με πολύ θάρρος. Εκμεταλλεύσου την ενέργειά αυτή, για να διεκδικήσεις όσα μέχρι σήμερα ήταν ακατόρθωτα. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια ακόμη και προσώπων που έχουν εξουσία ή κύρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν νιώθεις ότι θέλεις να ανακαθίσεις στην καρέκλα και να γύρεις λίγο πίσω προκειμένου να πάρεις το χρόνο για να σκεφτείς, τότε κάν’ το. Η ημέρα θα σου δώσει το περιθώριο να σκεφτείς τις εναλλακτικές σου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις, επομένως μην νιώθεις εγκλωβισμένος στο παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου. Θα υπάρξουν πρόσωπα ή ομάδες αυτών που θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν. Ίσως να φαίνεσαι συντηρητικός για κάποιους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη ζωή. Διάλεξε το δικό σου μονοπάτι και ακολούθησέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι δυνατός παίκτης και σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι δεν τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις ή τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Αντίθετα, τα έχεις υπό έλεγχο και σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες. Επίσης, μέσω μιας δυνατής συνεργασίας, στην οποία μπορείς να στηριχτείς, θα καταφέρεις σήμερα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα είναι εμφανώς πιο έντονη. Δεν θα περιορίζεται στην καλλιτεχνική σου φύση, αλλά θα είναι διευρυμένη σε όλους τους τομείς. Μπορείς να βρεις εναλλακτικές για ζητήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό και μοιάζουν να βρίσκονται σε τέλμα. Μπορείς να ελιχθείς σε και να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα