Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι η κυριαρχία ή η υπεροχή. Εσείς οι ελεύθεροι θα φανείτε προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό με ρομαντισμό και συγκαταβατικότητα θα χειριστείτε το ταίρι σας, θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε τυχόν συγκρούσεις, τώρα μπαίνουν στην άκρη τα πείσματα και οι εγωισμοί. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα , ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για παλιές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δε θα απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα δείτε το ταίρι σας και γενικότερα τη σχέση σας με αισιοδοξία και σοβαρότητα, ίσως να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σοβαρές. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα γυρίσει τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιήσετε, θα αναθεωρήσετε, θα πάρετε την απόφαση να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού!

ΛΕΩΝ
Φίλοι μου Λέοντες, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη θα είστε συναισθηματικά απελευθερωμένοι, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε περά των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Η ερωτική σας γοητεία σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρουν ευχάριστα και αισιόδοξα αποτελέσματα στις προσεγγίσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου Παρθένοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια έντονη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, και αισθήματα. Εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης, καταφθάνει επανένωση δεσμευτικής πορείας.

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία και τη διάθεση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο πολύ γρήγορα θα ανοίξουν δίοδο σχέσης. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκά συμβάντα που θα φέρουν άνοιγμα περεταίρω εξέλιξης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη κάπως επαναστατική και ριζοσπαστική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα κάτι παλιό θα τερματίσετε και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα στοχεύσετε στη μεγάλη αλλαγή, βασική σας επιθυμία θα είναι να αναζωογονηθείτε και να βρείτε αυτό που θα καταφέρει να σας συναρπάσει. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα έχετε ευκαιρία έναρξης σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί μου Τοξότες, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη, δυναμική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, αλλάζετε στόχους και αποφάσεις, τώρα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε αυθόρμητα, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, ξεκινά καινούργιος κύκλος αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα χειριστείτε τις αισθηματικές σας υποθέσεις με ευαισθησία, συγκατάβαση και κατανόηση. Αλλάζετε οπτική γωνία, αποκτάτε σοβαρές βλέψεις για την πορεία του δεσμού σας. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα σχέσης, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε εξομολογήσεις και υποσχέσεις. Για τους μοναχικούς, ένα καινούργιο άτομο θα σας πλησιάσει με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό συναισθηματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, με έντονο αυθορμητισμό θα κινηθείτε, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ποικιλία στη ζωή σας, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις προσεγγίσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας που θα δημιουργηθούν από μια τυχαία συνάντηση, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ το μακρινό παρελθόν σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα φανείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι και συμπονετικοί, εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα βρείτε τη χρυσή οδό, συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις και από τις δυο πλευρές. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα σας ανοιχτεί πρόσωπο που από καιρό έχει την επιθυμία να κερδίσει την καρδιά και την εκτίμηση σας. Έρχεται καινούργιο άνοιγμα, αν θέλετε να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση με μελλοντική διάρκεια τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα