Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Επιστροφή στην καθημερινότητα σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει κάτι από δουλειές και υποχρεώσεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις την τάση να πεις αλλά και να ακούσεις ψέματα που θα θολώσουν την κρίση σου. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με εργασιακά θέματα- ακόμα και αν σου προταθεί κάτι που φαίνεται να σε συμφέρει.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Η ημέρα ευνοεί τα ψέματα και τις παραπλανήσεις για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί όσο εύκολα θα μπορέσεις να τα πεις τόσο εύκολα θα μπορέσεις και να τα ακούσεις. Σε περίπτωση που τα πεις είτε έχεις είτε δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η!

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να δημιουργήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και θα στρέψεις την προσοχή σου σε χόμπι που θέλουν καλλιτεχνική φλέβα! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να βγεις, να πιεις ένα ποτό και να διασκεδάσεις με τους φίλους και το/η σύντροφο σου- καθώς μια ζωή την έχουμε- αλλά προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα το μυαλό σου θα αναζητά τρόπους να περάσεις καλά και το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε συνετίσει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα πεις πολλά που δεν εννοείς προκειμένου να εντυπωσιάσεις μια νέα γνωριμία αλλά και εσύ θα ακούσεις άλλα τόσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικογενειακά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα έχουν τη μερίδα του Λέοντος της προσοχής σου καθώς δεν γίνεται να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει υπερ-ευαισθησίες και θα γίνεις αρκετά εύθικτος/η με τους δικούς σου. Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που μόνο ευκαιρίες δεν θα είναι για αυτό απόφυγε να συμφωνήσεις πόσο μάλλον να υπογράψεις οτιδήποτε, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει στη σχέση με το ταίρι σου καθώς μπορεί να ξεκινήσεις να ζητάς αποδείξεις για την αγάπη του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην ενδώσεις σε ένα φλερτ στο γραφείο καθώς δεν θα μείνει κρυφό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να σε κάνει να πιάσεις την κουβέντα και να κανονίσεις συναντήσεις για καφέ και βόλτες στην αγορά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς οι συζητήσεις θα σας φέρουν κοντά! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο όσον αφορά τις χαρές της ζωής όπως είναι οι βόλτες αλλά και τα ψώνια. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ακούσεις και κάποια ψέματα για αυτό χρειάζεται να είσαι υποψιασμένος/η.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει και να βγεις μια βόλτα για να αγοράσεις κάτι αναγκαίο και τελικά να χάσεις το μέτρο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου απόφυγε να εμπλέξεις τρίτους στις προσωπικές σου υποθέσεις και προσπάθησε τες μόνος/η σου!

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους οι ανασφάλειες σου και θα ψάξεις να βρεις ένα στήριγμα προκειμένου να καταφέρεις να ανακάμψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει να ταυτίσεις την ασφάλεια με την κατάσταση του «ταμείου» σου για αυτό και θα προσπαθήσεις να την βελτιώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για κάθε είδους οικονομική συμφωνία ή διευθέτηση καθώς άλλα θα συμφωνήσεις και άλλα θα προκύψουν. Μείνε μακριά από τράπεζες, αγορές και επιχειρηματικά θέματα και συζήτησε τα από αύριο καλύτερα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Η ανασφάλεια σου θα είναι έντονη σήμερα και μπορεί να ψάξεις να βρεις την επιβεβαίωση και πέραν του/ης συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε τις επιφυλάξεις σου όσον αφορά νέες γνωριμίες και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρει στην επιφάνεια τα θέματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις πόσο μάλλον να ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα. Απόφυγε συμφωνίες, υπογραφές ακόμα και συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή μια νέα προσωπική σχέση καθώς ο Ποσειδώνας τρέφει τις απάτες και τις αυταπάτες. Προτίμησε να μείνεις με τους ανθρώπους που δεν θα σου πουν ωραία και μεγάλα λόγια έχουν όμως αποδείξει την αξία τους!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η σε οτιδήποτε και να πεις στο ταίρι σου καθώς θέλεις να του τραβήξεις την προσοχή. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θέλουν προσοχή καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη για να ασχοληθείς ούτε καν με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι και να ονειροπολήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει ραθυμία και θα ενισχύσει τη διάθεση που έχεις να μην κάνεις τίποτα. Παρόλα αυτά αν πρέπει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα προσπάθησε να συγκεντρωθείς καθώς ο κίνδυνος για λάθη είναι μεγάλος!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Η καχυποψία προς το ταίρι σου θα είναι εμφανής σήμερα καθώς τα σενάρια στο μυαλό σου δίνουν και παίρνουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να μην είναι τόσο ειδυλλιακή όσο φαίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φίλοι σου θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως «η ισχύς εν τη ενώσει»! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε λάθος σκέψεις και είναι πιθανό να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Απόφυγε να θεωρήσεις όλους όσους βρίσκονται δίπλα σου φίλους σου και κράτησε κοντά σου αυτούς που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μια βόλτα με τους φίλους σου μπορεί να καταλήξει σε κραιπάλες και μετά θα πρέπει να βρεις μια καλή δικαιολογία για να πεις στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε τα τσιγάρα, τα ποτά και τις ακατάλληλες γνωριμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα νιώσεις συναισθηματικά πιεσμένος/η χωρίς να είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι σου φταίει με αποτέλεσμα η αλλαγή να γίνει ορατή και στο γραφείο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη συναισθηματική σου υπερχείλιση με αποτέλεσμα να γίνεις κυκλοθυμικός/η. Απόφυγε να εμπιστευτείς νέους ανθρώπους που θα συναντήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μη κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες όσο συμφέρουσες και να φαίνονται.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα είναι πιθανό να δοκιμάσεις την υπομονή του/ης συντρόφου σου καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου καλύτερα να μη ξεκινήσεις μια σχέση με κάποιον/α από το επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα είναι ένα πυροτέχνημα που θα σκάσει σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και οι ατέλειωτες συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει και τις χαρές της ζωής. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει υπερβολές καθώς αν βγεις θα γυρίσεις ξημέρωμα, αν πιεις θα πιεις πολύ και γενικότερα οτιδήποτε και να κάνεις θα το κάνεις στον υπερθετικό βαθμό. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς καθώς αύριο είναι πιθανό να τα σκέφτεσαι και να εκνευρίζεσαι.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα είναι θολές για αυτό απόφυγε να δώσεις μεγάλη βάση και στα λεγόμενα του αλλά και στα δικά σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα καθώς θέλεις να βάλεις μια τάξη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια γενικότερη ασάφεια και μια θολή εικόνα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να καταλάβεις πως πρέπει να δράσεις. Καλύτερα σήμερα να αποφύγεις κάθε είδους δράση καθώς είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα βγεις οικονομικά ζημιωμένος/η.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι αυταπάτες σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα για το ταίρι σου για αυτό προτίμησε να αφήσεις μεγάλα λόγια για μια άλλη ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να υπόσχεται πολλά αλλά θα πραγματοποιήσει λίγα.

ΙΧΘΥΣ
Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε ευκαιρίες που δεν είναι χρυσός αλλά άνθρακας. Απόφυγε να συνάψεις νέες συμφωνίες και νέες προσωπικές σχέσεις καθώς μόλις περάσει η επήρεια του Ποσειδώνα θα συνειδητοποιήσεις πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχες αντιληφθεί. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο υπό όψιν βρες μια δικαιολογία και ανέβαλλε το!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα είναι πιθανό και να ακούσεις και να πεις ψέματα στο ταίρι σου για αυτό να προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες χρειάζονται μικρά βήματα και αργές αποφάσεις.

 

Πηγή: http://e-astro.g

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα