Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στην προκειμένη περίπτωση ο άξονας στον οποίο περιστρέφεσαι είναι η άσκηση της υπομονής και επιμονής σου. Στο τέλος της διαδρομής θα φτάσεις στην επιτυχία ,αλλά μέχρι τότε πρέπει να διατηρήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να μην το βάλεις κάτω. Σε καμιά περίπτωση δεν θα σε βοηθήσει να πιέσεις τις καταστάσεις για να επιταχύνεις τα αποτελέσματα. Θα οδηγηθείς σε λάθη.
Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να κάνεις ξεκάθαρο στον εαυτό σου ότι η αισθηματική σου ζωή δεν χρειάζεται να μπλέκεται με τους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία στη σχέση σου και να συντηρήσεις το καλό κλίμα. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, βρες χρόνο να βγεις και να κάνεις γνωριμίες καθώς από εκεί θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, είναι πλέον φανερό ότι η ικανότητά σου για ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου έχει εξασθενίσει και σαν αποτέλεσμα δεν μπορείς να συνδεθείς σε βάθος με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Σε προβληματίζει αρκετά αυτή η κατάσταση και σε αναγκάζει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επανεξετάσεις τα δεδομένα, να βρεις τα λάθη και να επανορθώσεις τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για εσένα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Κάποιες συνθήκες του παρελθόντος κάνουν την επανεμφάνισή τους στο μυαλό σου και σου δημιουργούν αρνητικές σκέψεις. Μην επιτρέψεις να συνεχιστούν και αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση και με ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου. Θα δεις ότι έτσι θα πάνε όλα καλά. Αν ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι, μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού και άφησε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Προχώρα και άνοιξε το δρόμο για το άτομο που θα θελήσει να σε προσεγγίσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία των σχεδίων σου. Η μόνη προϋπόθεση για να φτάσεις εκεί είναι να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να εξαλείψεις τις συνέπειες εσφαλμένων χειρισμών που έγιναν στο παρελθόν. Θα έχεις συμμάχους στην προσπάθειά σου αυτή τους δικούς σου ανθρώπους που δείχνουν πάντα προθυμία να σε στηρίξουν. Πρέπει όμως, και εσύ να ξέρεις να αποδέχεσαι τη βοήθεια!
Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή έχει θετικές επιρροές. Το κλίμα διαμορφώνεται άκρως ερωτικό και τρυφερό εξαιτίας των πλανητών. Έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα εκείνα στη σχέση σου που δεν είναι πλέον αποτελεσματικά και να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, ετοιμάσου για υπέροχες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή λόγω της εύνοιας που δέχεσαι την περίοδο αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, όπως λέει η παροιμία «αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις». Εσύ το ξέρεις πολύ καλά αυτό, γιατί βίωσες μια περίοδο με εμπόδια και δυσχέρειες που σου έμαθαν πολλά. Το κυριότερο μάθημα αφορά στις ανθρώπινες συναναστροφές , αφού κατάφερες να δεις πιο ξεκάθαρα τους ρόλους που παίζουν στη ζωή σου τα άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και νέα δεδομένα πια βρίσκουν τη θέση τους. Ο καθένας παίρνει τη θέση που του αξίζει δίπλα σου ή μακριά σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Καλό είναι να εκφράσεις τις σκέψεις σου στο ταίρι σου και να του δείξεις τι πραγματικά χρειάζεσαι προκειμένου να περνάτε καλύτερα και με περισσότερη ουσία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις στην αισθηματική σου ζωή έχοντας την εύνοια της τύχης μαζί σου.

ΛΕΩΝ
Νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως, φίλε Λέων, με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστεί η πλάνη σχετικά με μια είδηση που σε είχε επηρεάσει αρνητικά. Επειδή δεν έχουν εμφανιστεί όλα τα κομμάτια του παζλ, κράτησε για λίγο κρυφή την αποκάλυψη αυτή , ώστε να μάθεις ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι θα πάρεις και την σωστή απόφαση σχετικά με τον τρόπο που θα διαχειριστείς την υπόθεση.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, έχεις προβληματισμούς γύρω από τη σχέση σου που σχετίζονται με καταστάσεις του παρελθόντος. Μην στέκεσαι σε αυτούς. Αντίθετα, κοίτα το μέλλον και κάνε σχέδια με θετική διάθεση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά και να δώσεις χώρο σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία να εξελιχθεί όπως επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ζώδιό σου ,αγαπητέ Παρθένε, δέχεται μια ιδιαίτερη εύνοια με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στον δρόμο σου. Αυτές θα είναι ικανές να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στη ζωή σου. Βέβαια, ο τρόπος που θα τις χειριστείς θα σου επιφέρει και τα αντίστοιχα οφέλη. Πρέπει να τις κρίνεις με σύνεση προκειμένου να βρεις τον καλύτερο τρόπο που μπορείς για να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Μόνο έτσι θα απογειώσεις το μέλλον σου!
Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, γιατί την έχεις αμελήσει θέτοντάς την σε δεύτερη μοίρα. Βρες το χρόνο που χρειάζεται για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να του δείξεις την αγάπη σου. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, η εύνοια που δέχεσαι θα σε βοηθήσει να κάνεις μια πολύ ικανοποιητική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ο τομέας που σε προβληματίζει είναι αυτός που έχει να κάνει με την επικοινωνία και την ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου. Για κάποιο λόγο υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που σε επηρεάζουν αρνητικά. Μην δώσεις το δικαίωμα να τρίτους να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση. Αν χρειάζεσαι βοήθεια απευθύνσου σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και είναι ικανά να το κάνουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή ασχολήσου με το ταίρι σου και βρες τρόπους να περάσεις καλά μαζί του. Μην αναλωθείς σε γκρίνιες και συζητήσεις γύρω από θέματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εξελιχθούν. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αρνηθείς προτάσεις για διασκέδαση γιατί θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα επίπονο και δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει, αγαπητέ Σκορπιέ. Υπήρξαν πολλές αναποδιές και εμπόδια, τα οποία έπρεπε να αντιμετωπίσεις και σε ταλαιπώρησαν αρκετά. Επίσης, υπήρξαν ευθύνες που σου καταλογίστηκαν και δεν σου αντιστοιχούσαν. Πλέον, όλα αυτά είναι παρελθόν. Τα δεδομένα αλλάζουν ολότελα και μάλιστα αποκαθίσταται πλήρως η ισορροπία. Θα αποζημιωθείς πολύ γρήγορα για όσα βίωσες με την ψυχική σου διάθεση να βελτιώνεται υπερβολικά.
Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου αντιμετωπίζει μικρο-προβλήματα και παρεξηγήσεις. Για αυτό, σήμερα, κάνε μια συζήτηση με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και να καταφέρετε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, δραστηριοποιήσου και διεκδίκησε την ευτυχία. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το σημείο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς είναι ο έλεγχος που διατηρείς επάνω στις επιλογές σου και στον τρόπο δράσης σου. Υπάρχει μια τάση που έρχεται από τρίτους, με σκοπό να επέμβουν σε αυτά τα πεδία της ζωή σου και να σε επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Μην επιτρέψεις τέτοιες ενέργειες και ξεκαθάρισε τώρα την κατάσταση , έτσι ώστε να μην βρεθείς υπόλογος κάπου παρακάτω.
Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φαίνεται πως εξελίσσεται πολύ καλύτερα, αφήνοντας πίσω προβλήματα του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα, η απόσταση που έχεις με το ταίρι σου αρχίζει να ξεπερνιέται βελτιώνοντας την καθημερινότητα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρωτεύων στόχος για εσένα, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να είναι η διευθέτηση υποθέσεων που μένουν ακόμη σε εκκρεμότητα. Αυτό θα ανακουφίσει το άγχος σου και θα σου επιτρέψει να κινηθείς με το βλέμμα σου προσηλωμένο στους μελλοντικούς σου στόχους. Παράλληλα, πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις αναμένονται πολύ θετικές και μάλιστα θα έρθουν τροποποιήσεις καθοριστικές για τη ζωή σου που θα την αλλάξουν ολότελα προς το καλύτερο.
Αισθηματικές προβλέψεις
Ξεκαθαρίσματα απαιτούνται και στην αισθηματική σου ζωή. Είναι κρίμα να δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα στη σχέση σου, είτε γιατί δεν εκφράζεσαι ανοιχτά στον σύντροφό σου, είτε γιατί επιτρέπεις σε καταστάσεις άλλες να επηρεάζουν τα αισθηματικά σου. Διώξε τα σύννεφα από τη σχέση σου τώρα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την εύνοια των πλανητών είσαι σε θέση να διεκδικήσεις με πάθος το δικαίωμά σου στον έρωτα. Μην διστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να μην νιώθεις τόσο αισιόδοξος για το μέλλον και κάποιες σκέψεις σχετικές με αυτό να σε πτοούν και να σε απογοητεύουν, αγαπητέ Υδροχόε. Όμως, μην προτρέχεις και προδιαγράφεις όλα όσα πρόκειται να γίνουν. Αναμένονται ευχάριστα δεδομένα για εσένα στο άμεσο μέλλον. Δείξε μόνο υπομονή και καθαρό μυαλό για να περιμένεις τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς σωστά τις δυνατότητες που θα σου δοθούν από το πουθενά.
Αισθηματικές προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας σήμερα, φαίνεται να δέχεται θετικές επιρροές, δίνοντάς σου κέφι και διάθεση για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε από κοινού τη δυνατότητα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν πορεύεσαι μόνος την περίοδο αυτή, η εύνοια που δέχεσαι από τους πλανήτες σου επιφυλάσσουν συνταρακτικές εκπλήξεις!

ΙΧΘΥΣ
Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από αγαπημένα σου πρόσωπα ή άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου. Εκεί φαίνεται να υπάρχει μια τάση για σύγκρουση και διαμάχες, όμως θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και σώφρον, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου ότι δεν θα ξεφύγεις από τα όρια. Μια τέτοια κατάσταση δεν σε ωφελεί και μάλιστα στην δική σου περίπτωση που αναμένεις πολύ θετικές εξελίξεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου διάθεση δεν μπορεί να κρυφτεί σήμερα και για αυτό διαχειρίσου με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμά σου, ώστε να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και στη σχέση σου. Αν ανήκεις τους ελεύθερους δεσμεύσεων, οι πλανήτες σε ευνοούν για να αλλάξεις άμεσα και αναπάντεχα την κατάστασή σου αυτή.

 

Πηγή: http://myastro.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα