Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, οι εξελίξεις στη ζωή σου συνεχίζονται αργά και σταθερά και αυτό σε χαροποιεί ιδιαιτέρως. Φρόντισε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να έχεις υπομονή μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή χωρίς να σε πιάνει ανησυχία ή να θέλεις να κινηθείς πιο γρήγορα. Στη διαδρομή σου αυτή φρόντισε να έχεις τον έλεγχο εσύ, κρατώντας διακριτικά σε απόσταση τους δικούς σου ανθρώπους που μοιάζουν βιαστικοί να δουν τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Υπάρχουν ζητήματα που μπερδεύονται στο μυαλό σου και σήμερα, όπως φαίνεται, θα τα ξεδιαλύνεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με πολύ θετικά αποτελέσματα για τη σχέση σας. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, φρόντισε να βγεις και να περάσεις καλά έχοντας την εύνοια των πλανητών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στην συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι επιρρεπής σε διαμάχες και συγκρούσεις. Επομένως, κινήσου με διακριτικότητα χωρίς να προκαλείς ανθρώπους και καταστάσεις και έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπερδέματα που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα κάπου παρακάτω. Θα δεις ότι σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν και θα χαλαρώσουν οι εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Νιώθεις ότι το παρελθόν σε κυνηγάει με κάποιον τρόπο και δε σε αφήνει να χαρείς το παρόν. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και προχώρα μπροστά κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να προχωρήσεις σε κάτι νέο και θα δεις ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και σου δίνει τη δυνατότητα να προοδεύσεις και μάλιστα να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί μέσα από τη στήριξη και την παρακίνηση που θα σου προσφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο που εκτιμά και σέβεται τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές σου. Άρπαξε την ευκαιρία και εκμεταλλεύσου την εύνοια αυτή ,έτσι ώστε να επιτύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα στα αισθηματικά σου χρειάζεται ηρεμία και αποφυγή εντάσεων. Είσαι επιρρεπής σε συγκρούσεις , επομένως άφησε στην άκρη συζητήσεις που θέλεις να κάνεις. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να αφήσεις για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς και επικεντρώσου σε όσα θες να καταφέρεις κάνοντας κινήσεις για να τα διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό προωθεί την διαλεύκανση μυστικών υποθέσεων, ώστε να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα του παρασκηνίου. Μπορεί να νιώσεις έκπληκτος απέναντι σε κάποια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου, αλλά φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και να δώσεις χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν πλήρως. Περίμενε μέχρι να δοθούν όλες οι πληροφορίες και έτσι να συμπληρώσεις όλο το παζλ. Στη συνέχεια, σκέψου με σωφροσύνη πως θα αντιδράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αναδρομή στο παρελθόν έχει πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή, φέρνοντας αναμνήσεις και αισθήματα που δεν ωφελούν το παρόν. Κάνε ,λοιπόν, ό,τι μπορείς για να επικεντρωθείς στα τωρινά δεδομένα και να χαρείς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδεσμεύσου από το παρελθόν και κάνε τα επόμενα βήματά σου με αισιοδοξία για να κατακτήσεις αυτό που επιδιώκεις.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναλογιστείς τα αποθέματα των ψυχικών σου δυνάμεων σε σχέση με τις φιλοδοξίες που έχεις. Μπορεί να στοχεύεις σε κάτι πολύ σημαντικό που απαιτεί κόπο και θυσίες, αλλά είσαι έτοιμος να προσφέρεις όσα απαιτούνται; Η απάντηση προέρχεται μόνο από εσένα ,αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια την κατάσταση. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν σε αυτές σου τις αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα θα έχει πολλές όμορφες στιγμές και θα μπορέσεις να χαρείς την συντροφιά του δικού σου ανθρώπου. Αν είσαι μόνος, δέχεσαι μια εύνοια στα συναισθηματικά σου που σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πρόσωπο για το οποίο να νιώσεις έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, για άλλη μια φορά συνειδητοποιείς ότι σου ανατίθενται υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που δεν σου ανήκουν. Η τάση αυτή είναι πολύ έντονη από πλευράς των δικών σου ανθρώπων. Προκειμένου να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα αλλά και την ισορροπία σου, καλό είναι να αντισταθείς σε όλο αυτό και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Εξήγησέ τους τι ακριβώς συμβαίνει και τι συνέπειες επωμίζεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ θετική ανταπόκριση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Υπάρχουν σύννεφα στη σχέση σου και θέματα άλυτα που αιωρούνται μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Φρόντισε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του μιλήσεις για αυτά ,έτσι ώστε να πάψουν να υπάρχουν θέματα που σας απομακρύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση και διεκδίκησε το δικαίωμα στον έρωτα και τη συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Η καθημερινότητα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική για εσένα, φίλε Ζυγέ. Πολλές φορές σε κάνει να φτάνεις στα άκρα και να ξεπερνάς τις αντοχές σου. Προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και στο μέλλον, θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ υποχρεώσεων και ελεύθερο χρόνου. Θα σου είναι πολύτιμος έτσι ώστε να αποσυμπιεστείς από την ένταση και να φροντίσεις τον εαυτό σου «ψυχή τε και σώματι». Το έχεις ανάγκη και για αυτό μην το αμελήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου, με τη μόνη προϋπόθεση ότι δεν θα αναμοχλεύσεις υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν κλείσει. Αν πορεύεσαι μόνος συναισθηματικά, θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ελαφρώς ταραχώδη γεγονότα για εσένα , φίλε Σκορπιέ. Εν ολίγοις, θα υπάρχει η τάση να συγκρουστείς άμεσα ή έμμεσα με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Για να καταφέρεις να περάσεις αλώβητος από αυτή την κατάσταση κράτησε την ψυχραιμία σου και διατήρησε τις αποστάσεις όταν αυτό είναι εφικτό. Μην εμπλέκεσαι αν δεν σου ζητηθεί άμεσα να το κάνεις. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπλεξίματα που δεν έχουν νόημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ό,τι αφορά στη σχέση σου, καλό είναι να μην κρατάς μυστικά ή θέματα που σε πνίγουν για εσένα. Επικοινώνησέ τα στον σύντροφό σου με καλή διάθεση και αυτό θα προσφέρει και στους δυο σας ηρεμία και ισορροπία. Αν είσαι μόνος, άφησε τις αμφιβολίες και τους φόβους σου στην άκρη και κάνε τις κινήσεις που θέλεις για να συναντήσεις κάποιον που θα σε χαροποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, αγαπητέ Τοξότη, εντελώς απροσδόκητα και πολύ επιτακτικά. Μέσω ενός προσώπου που θα συναντήσεις τυχαία, θα ανατρέξεις σε παρελθοντικές καταστάσεις δημιουργώντας σου ένα συναίσθημα ονειροπόλησης. Μην υποκύψεις στην ψευδαίσθηση αυτή , αφού από τη φύση της είναι παραπλανητική. Διατήρησε τη λογική σου και απομάκρυνε τις σκέψεις με δυναμισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Καλό είναι στην αισθηματική σου ζωή να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να προσεγγίσεις με τρυφερότητα τον σύντροφό σου. Πολλές φορές η ίδια σου η συμπεριφορά μπορεί να τον κάνει να νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο. Αν πορεύεσαι ακόμη μόνος στη ζωή, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται να σε βοηθήσει να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, κάνε επιτέλους το επόμενο βήμα και κλείσε την πόρτα στο παρελθόν. Υπάρχουν θέματα που ακόμη τριγυρνούν στο μυαλό σου και σχετίζονται με την εμπιστοσύνη που άδικα έδειξες σε κάποια άτομα. Εκ των υστέρων, αποδεικνύεται ότι δεν το άξιζαν και αυτό σε τραυμάτισε βαθιά. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να αναλώνεσαι περαιτέρω. Άφησε χώρο για νέες καταστάσεις στη ζωή σου και θα δεις ότι θα έχεις δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά «θέλω» σου από εδώ και μπρος, αρκεί να το πιστέψεις εσύ πρώτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν μικροπροβλήματα με το ταίρι σου που αν δεν τα λύσεις άμεσα δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να περάσεις καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που αναζητάς στη ζωή σου, μην διστάσεις να το διεκδικήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να ξέρεις ότι κάθε επιτυχία απαιτεί θυσίες. Στην φάση που βρίσκεσαι μπορείς να κινηθείς με θάρρος και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι οι ευκαιρίες κάποιες φορές είναι μεταμφιεσμένες και δεν φαίνονται εξ αρχής. Για αυτό σκέψου σοβαρά κάποιες προτάσεις και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα και εξελίξεις στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τα δεδομένα σου;

Αισθηματικές προβλέψεις
Αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο σήμερα στον σύντροφό σου και μη αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να σε απομακρύνουν από εκείνον. Αν πάλι είσαι μόνος, βρες το χρόνο να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά σε αυτό που αναζητάς.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, βρίσκεσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση των στόχων σου. Ακόμη και αν καθυστερήσει λίγο αυτό, μην αγχωθείς γιατί είναι εντελώς πρόσκαιρο. Πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και να αποφύγεις τις υπερβολές. Βήμα-βήμα θα έρθει η επίτευξη για την οποία εργάζεσαι σκληρά το τελευταίο διάστημα. Έτσι θα υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν νέοι δρόμοι στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή έχεις όλες τις προοπτικές να βελτιωθεί. Η λύση βρίσκεται στα δικά σου χέρια και έγκειται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις δικές σου ανασφάλειες. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου για να πορευθεί ως σύμμαχός σου στη ζωή , όχι για να τον επιπλήττεις ή να του επιρρίπτεις ευθύνες που δεν του αντιστοιχούν. Αν πορεύεσαι μόνος μέχρι τώρα, πολύ σύντομα έχεις προοπτικές να αλλάξει το σκηνικό αν εσύ κινηθείς αντίστοιχα.

Πηγή: http://myastro.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα