Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ
Τα θέματα που προέχουν σήμερα είναι τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα κάνει κύριο μέλημα σου την ασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ατρόμητο/η με αποτέλεσμα να μη διστάσεις να ρισκάρεις προκειμένου να επιτύχεις οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες! Βέβαια το μεσημέρι η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από το Λέοντα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις νέες συμφωνίες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα επιθυμείς την οικονομική και κοινωνική καταξίωση περισσότερο από κάθε τι και το ταίρι σου θα μείνει χωρίς την προσοχή σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή μόνο αν έχει το κοινωνικό υπόβαθρο που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να νιώσεις παντοδύναμος/η. Αιτία για αυτό θα είναι η πίστη στον εαυτό σου και μια φωνή μέσα σου που σου λέει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε αρκεί να το θελήσεις. Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι εμφανής σήμερα αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή .Αν το παρακάνεις θα δημιουργήσεις εκνευρισμό στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει σιγουριά δίπλα σου όμως την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεις πιεστικός/η μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα μπορείς να έχεις αυτόν/ην που επιθυμείς αρκεί να προσέξεις τα επικοινωνιακά λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση σου θα εξακολουθήσει να μην είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ξυπνήσει τις φοβίες και τα άγχη σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις τη δύναμη και να διαχειριστείς όλα αυτά που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου τοξικούς ανθρώπους αλλά και βλαβερές συνήθειες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δεν ευνοεί τις επαφές με τους άλλους καθώς οι παρεξηγήσεις θα είναι πιθανές.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα το ταίρι σου θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σου καθώς είσαι αποφασισμένος/η να λύσεις κάποια θέματα που έχετε ή να πας παρακάτω μόνος/η όμως χρειάζεται υπομονή. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα καταλάβεις εύκολα το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και μάλιστα χωρίς να αρθρώσει λέξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κοινωνικές συναναστροφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα γεμίσουν την ημέρα σου με ευχάριστα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα πιο πέρα τις σχέσεις σου με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις την αξία κάποιων φιλικών σχέσεων και τη ματαιότητα κάποιων άλλων για αυτό και θα προβείς σε ξεκαθαρίσματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό στις επιδιώξεις σου για αυτό πρόσεξε καθώς οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα το ταίρι σου θα σε συγκρατήσει καθώς είσαι αποφασισμένος/η για αλλαγές στο φιλικό σου περίγυρο και μπορεί η παρόρμηση σου να δημιουργήσει προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια φιλική σχέση θα αλλάξει μορφή!

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και θέληση που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Σήμερα δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο πέρα από μια επαγγελματική επιτυχία πρόσεξε όμως καθώς οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι υπερβολικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βάλει φρένο στις επιδιώξεις σου καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα θα αποζητήσεις την επιβεβαίωση και το θαυμασμό του/ης συντρόφου σου σχετικά με τις κινήσεις σου σε επαγγελματικά θέματα. Αν δεν είσαι ελεύθερος/η μια νέα επαγγελματική γνωριμία δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε ερωτική αλλά μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα στην πορεία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα αναζητήσεις συγγενείς, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα έχεις διάθεση για παρέα και συζήτηση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να εκφράσεις τις απόψεις σου με πάθος! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε κάνει να μη δεχτείς εύκολα γνώμη που να είναι διαφορετική από τη δική σου. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Το φλερτ σου σήμερα θα είναι το δυνατό σου όπλο αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να χαλάσει την πορεία των σχεδίων σου. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου αγνόησε τις παραπάνω γραμμές και το φλερτ για να μην έχεις προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και θα νιώσεις ατρόμητος/η. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να καταφέρεις να ξεπεράσεις σκέψεις, ανθρώπους και γεγονότα που δεν σου είναι ευχάριστα αλλά μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να τα αφήσεις πίσω σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες για αυτό απόφυγε τα!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα θα υπάρξει μια άκρως ερωτική διάθεση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έχει πάθος αλλά θα πρέπει να βρεις και τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα τονίσει θέματα σχέσεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου ή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή καθώς η παρόρμηση σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις τους καλούς σου τρόπους και να παρεξηγηθείς.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η για αλλαγές στη σχέση σου όμως πρέπει να προσέξεις καθώς η ορμητική σου διάθεση θα εκπλήξει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα πρέπει να προσπαθήσεις για να κατακτήσεις αυτόν/ην που θέλεις και αυτή η πρόκληση θα σε ενθουσιάσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και εσύ δεν βλέπεις την ώρα για να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε κουράζουν στην καθημερινότητα σου. Παρόλα αυτά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι ευνοϊκό για συζητήσεις που αφορούν εργασιακά θέματα, καθώς οι προθέσεις σου και ο τρόπος που θα τα διεκδικήσεις θα παρεξηγηθούν.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Οι δουλειές που έχεις σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις ατέλειωτες συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με αυτές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να τον/ην προσεγγίσεις πιο στενά από αύριο καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει την ενέργεια σου. Αν θέλεις να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό επέλεξε να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σε παθιάσει! Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο και τις αισθηματικές υποθέσεις καθώς δεν θα το βάλεις κάτω μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα θα δυσκολέψει τα σχέδια σου.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα επέλεξε να κάνεις μια διαφορετική δραστηριότητα παρέα με το ταίρι σου καθώς θέλεις κάτι διαφορετικό/η προκειμένου να αναζωογονηθείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου νέες γνωριμίες θα κάνεις αλλά θα πρέπει να προσέξεις πως θα τις διαχειριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα των δικών σου ανθρώπων αι θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οτιδήποτε προκύψει καθώς αν δεν τα καταφέρεις δεν πρόκειται να χαλαρώσεις. Λίγο αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις για αυτό όσο λιγότερα πεις τόσο το καλύτερο για εσένα.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου είναι εκείνο που σε υποστηρίζει σχεδόν πάντα για αυτό μην παρεξηγηθείς αν εκφράσει τη γνώμη του πάνω σε κάτι που σε απασχολεί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει εύκολα αλλά θα υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα θα προσπαθήσεις να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πως τους έχεις παραμελήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ευκαιρίες όχι απλά να εκφράσεις τις απόψεις και τα πιστεύω σου αλλά και να πείσεις τους συνομιλητές σου για αυτά! Λίγο αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους γύρω σου για αυτό να σκέφτεσαι διπλά πριν πεις κάτι.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Αν έχεις σκοπό μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σας σπίτι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ένα αστείο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το ενδιαφέρον σου προς κάποιον/α μπορεί να παρερμηνευτεί για αυτό προσπάθησε να είναι διακριτικό.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα