Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

Καλά ξεκινάει η εβδομάδα μας!

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αγορές αλλά σκέφτεσαι και τα χρήματα που θα ξοδέψεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να προτιμήσεις να μην αγοράσεις τίποτα ακόμα και αν το χρειάζεσαι. Η ημέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες ή ακόμα καλύτερα να ξεκινήσεις αποταμίευση. Αν το καταφέρεις σίγουρα θα καταφέρεις να μειώσεις και την ανασφάλεια που νιώθεις.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα θα προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις από το/η σύντροφο σου τα συναισθήματα του για εσένα καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κατευνάσεις την ανησυχία σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να το εισπράξουν και αυτοί που θα γνωρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεση αλλά και την ενέργεια σου. Από τη μία θα είσαι υπερ-δραστήριος/α και οι γύρω σου δεν θα σε προλαβαίνουν από την άλλη δεν θα θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα και οι γύρω σου θα αρχίσουν να ανησυχούν. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην το παρακάνεις καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα εσύ θα είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου με αποτέλεσμα να παραμελήσεις το ταίρι σου και να προκαλέσεις την ενόχληση του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να φανείς απόμακρος/η σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η θετική σου διάθεση θα σε εγκαταλείψει προσωρινά καθώς οι φοβίες και οι ανασφάλειες σου θα είναι ιδιαίτερα έντονες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να δώσει μια υπερβολή σε κάθε αρνητική σου σκέψη. Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα γίνει αντιληπτή στο περιβάλλον σου καθώς θα γίνεις καχύποπτος/η με όλους! Προσπάθησε να εκλογικεύσεις όλα όσα σκέπτεσαι και θα δεις μόνος/η σου πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σου φτιάξει τη διάθεση αλλά ακόμα και αυτό θα αυξήσει την καχυποψία σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε τις επιφυλάξεις σου με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα αλλά μην περάσεις και στο άλλο άκρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και τα θέματα που τους απασχολούν θα έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους. Η καλή και συμπονετική σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει ιδιαίτερα αλτρουιστή/στρια και τραβήξει τους άλλους κοντά σου σα μαγνήτης. Επεδίωξε να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς μέσα από αυτές θα διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο και θα αποκτήσεις νέους συμμάχους.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Η σχέση με το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα καθώς την προσοχή σου θα τραβήξουν θέματα των φίλων σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως διαπιστώσεις πως κάποιος/α φίλος/η σου δεν σε βλέπει τόσο φιλικά όσο νόμιζες.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά θέματα. Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου και να συζητήσεις μαζί τους τα υπέρ και τα κατά. Σήμερα τα βλέμματα όλων στη δουλειά θα είναι στραμμένα επάνω σου, για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα σχολιασμού και να παραμείνεις αμέτοχος/η σε θέματα που δεν σε αφορούν.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Αν έχεις κάποια κοινωνική- επαγγελματική υποχρέωση ζήτησε από το ταίρι σου να σε συνοδεύσει ώστε να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το επαγγελματικό κύρος μιας νέας γνωριμίας δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο ο καιρός πλησιάζει προς τις διακοπές σου τόσο το μυαλό σου ταξιδεύει και σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο θα ταξιδεύει ακόμα περισσότερο! Είναι πιθανό να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένεις την ευκαιρία ή την άδεια σου για να κάνεις ένα ταξίδι που τόσο επιθυμείς. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να συζητήσετε τα καλοκαιρινά σας σχέδια!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου σε ένα κοντινό προορισμό θα σας φτιάξει τη διάθεση για αυτό μην αργείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μόνο αν χαλαρώσεις και αποφορτιστείς από τα θέματα της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κάθε τι που σε έχει πειράξει μέχρι τώρα και οι σκέψεις μπορεί να γίνουν εμμονές με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Καλύτερα να μην συζητήσεις οτιδήποτε σημαντικό σήμερα κυρίως αν έχει να κάνει με οικονομικά, γιατί δεν έχεις καμία διάθεση και θα φέρεις σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σου.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις με το ταίρι σου σήμερα καθώς κάποιος/α πρέπει να πληρώσει τον εκνευρισμό σου ακόμα και αν δεν φταίει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη ψάχνεις να βρεις τους δράκους σε μια νέα γνωριμία και άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς η προσοχή σου θα στραφεί εκεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς τα «θέλω» τους και τις ανάγκες τους. Αυτό θα σου προκαλέσει μια διαρκή αναζήτηση της επιβεβαίωσης τους προκειμένου να αισθανθείς καλά. Κράτησε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα διαφορετικά θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο όπου όλοι θα σου ζητούν κάτι και εσύ δεν θα μπορείς να αρνηθείς για να μη τους στενοχωρήσεις.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου θα έχει προτεραιότητα στη ζωή σου σήμερα για αυτό και θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου. Αιτία για αυτό θα είναι κάποια έκτακτη υποχρέωση ή μια δουλειά που είχες ξεχάσει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να μη σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε ανούσια πράγματα. Αν καταφέρεις να ακολουθήσεις αυτό το τρίπτυχο τότε οι υποχρεώσεις σου θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα είναι πιθανό να μη καταφέρεις να έχεις το χρόνο που θέλεις με το ταίρι σου για αυτό ο λιγοστός που θα του αφιερώσεις φρόντισε να είναι εποικοδομητικός! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μετέθεσε τις αισθηματικές σου υποθέσεις για άλλη ημέρα που θα είσαι περισσότερο ξεκούραστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση για αυτό και θα βρεις τον τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πως είναι η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα! Μια βόλτα με φίλους σου, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου ή ακόμα και η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι θα σου φτιάξουν το κέφι και την ημέρα!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Η ημέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και αν τον έχεις ήδη βρει στο πρόσωπο τους/ης συντρόφου σου κάντε κάτι ξεχωριστό που θα δυναμώσει τα συναισθήματα σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες και οι κεραυνοβόλοι έρωτες ευνοούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνήθως είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός/η αλλά σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σου και να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και τα οικογενειακά καβγαδάκια! Προσπάθησε να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τους δικούς σου και να μην αναλωθείς σε γεγονότα του παρελθόντος αν δεν θέλεις να ξεκινήσουν οι εντάσεις. Αν καταφέρεις να τις αποφύγεις τότε θα αισθανθείς την οικογενειακή θαλπωρή σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Το ταίρι σου μπορεί να θελήσει να κάνετε μια βόλτα εσύ όμως θα θελήσεις να μείνετε σπίτι για αυτό ζήτησε του το χωρίς να το θεωρήσεις δεδομένο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα είναι ιδανική για εσένα μόνο αν καταφέρει να σε κάνει να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα να σε νιώσεις τύψεις. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου ή ένα καφεδάκι με τον αγαπημένο σου γείτονα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επικοινωνιακή σου διάθεση που θα κάνει τις συζητήσεις ακόμα πιο εύκολες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς γιατί πάνω στη συζήτηση μπορεί να πεις πολλά!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα γίνει η αφορμή για να συσφίξεις τις σχέσεις με το/η σύντροφο σου και να λύσεις οποιοδήποτε θέμα σας είχε δυσκολέψει τις προηγούμενες ημέρες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα