Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα υποτάσσεστε κι ιδιαίτερα αν βρίσκεστε αντιμέτωποι με παραλογισμούς ή να προσπαθούν να σας επιβληθούν, γι’ αυτό και δεν έχετε το καλύτερο όνομα στην πιάτσα. Ωστόσο, η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σας θα εκτιμηθούν περισσότερο από ποτέ από ένα φιλικό σας πρόσωπο γιατί αυτήν χρειάζεται κι όχι χάιδεμα. Στη δουλειά σας, πάλι όχι αν πείτε ευθαρσώς την άποψή σας που έρχεται σε αντίθεση με αυτήν ενός ανώτερού σας. Ερωτικά, ψάχνετε αυτό το κάτι που θα σας γεμίσει ενθουσιασμό, αλλά θα σας κρατά και στην τσίτα κι έχετε καλές πιθανότητες να το βρείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε όλους είναι γνωστό ότι είτε στην ερωτική σας ζωή είτε στην επαγγελματική σας ακολουθείτε απόλυτα το γνωμικό «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Τι γίνεται όμως αν η μια ήττα διαδέχεται την άλλη; Όταν αρχίζει και σέρνεται και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα; Το να παλεύετε να διατηρήσετε μια κατάσταση γιατί την ξέρετε και κατά κάποιο τρόπο έχετε συμβιβαστεί μαζί της, ενώ σας φοβίζει περισσότερο να το προσανατολιστείτε σε κάτι καινούργιο που δεν γνωρίζετε, σε εσάς κάνει κακό γιατί την… κούπα δύσκολα θα τη σηκώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε μέσα στα πράγματα πάντα και στα αφτιά σας φτάνουν αρκετές πληροφορίες, το θέμα όμως είναι να μπορείτε να τις αξιολογείτε σωστά, γιατί καμιά φορά από τη βιασύνη σας να τις μεταφέρετε δεν τις ερευνάτε και πολύ, γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Επαγγελματικά μάλλον διανύετε μια φάση που δε σας νοιάζει τίποτα και η προσοχή σας τραβιέται, μόνο όταν η κουβέντα πάει στα χρήματα. Ερωτικά, αντίθετα, έχετε βάλει στόχο να σας μάθουν ακόμα κι οι πέτρες, αφού το «μέσα» είναι άγνωστη λέξη για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ότι είστε μέσα στο συναίσθημα, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, ίσως σας κάνει ζημιά καθώς θολώνει αρκετές φορές την κρίση σας και δε σας αφήνει να ξεχωρίσετε τι είναι ανάγκη και τι επιθυμία. Το ότι θέλετε να βρείτε ή να βρίσκεστε σε μια επαγγελματική ή ερωτική κατάσταση που θα σας παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια, δε σημαίνει αυτόματα ότι δε θα χρειαστείτε στο όνομα αυτών να θυσιάσετε κάτι ως αντάλλαγμα. Κι επειδή τώρα τελευταία όλο ανάποδα σας βγαίνουν, προσέξτε τι εύχεστε γιατί μπορεί να το πάθετε.

ΛΕΩΝ
Θέλετε να τραβάτε την προσοχή και να κερδίζετε τον θαυμασμό των γύρω σας κάτι καθόλου δύσκολο, όταν βγάζετε τον μπριόζικο και γαλαντόμο εαυτό σας, κάνοντας όλους να μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια. Αν, αντίθετα, χάσετε την ισορροπία ή δεν είστε και πολύ καλά ψυχολογικά, γίνεστε προκλητικοί και ενίοτε εγωκεντρικοί. Αν πιστεύετε σε σας και προβάλλετε τα καλύτερα στοιχεία σας στον ερωτικό τομέα, σίγουρα δε θα έχετε αντίπαλο. Επαγγελματικά, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα, αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άλλο πρόσωπο και χωρίς να σας νοιάζει η αρχηγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας χρειάζεται πού και πού να βγαίνετε από το προσκήνιο, για να οργανώνεστε και να ανασυγκροτείτε τις δυνάμεις σας γιατί όσο βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, αποπροσανατολίζεστε. Στον επαγγελματικό τομέα, κανείς δεν πρόκειται να σας «καπελώσει», αν δεν του το επιτρέψετε. Περηφανευτείτε για το έργο σας, διαφημιστείτε και μη μένετε στην αφάνεια. Ερωτικά, στο παιχνίδι της διεκδίκησης πάσχετε, όμως τίποτα δε δωρίζεται, πρέπει να δώσετε τη μάχη σας, έστω και έμμεσα, να κατακτήσετε αυτόν ή αυτή που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ
Μην πιστεύετε εύκολα τις πολλές και ενίοτε γλυκανάλατες κολακείες που σας λένε για να σας καλοπιάσουν ποντάροντας στο ναρκισσισμό σας αλλά δώστε προσοχή σε ένα κομπλιμέντο που θα ειπωθεί αυθόρμητα. Ερωτικά έλκετε διαφορετικά άτομα είτε σε ηλικία είτε σε νοοτροπία κι αν δεν… γεφυρώσετε εσείς τις διαφορές, τότε ποιος θα το κάνει; Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε ανοίγματα και να εξερευνήσετε νέες προοπτικές. Γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους, αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους κύκλους. Σίγουρα τις θετικές εντυπώσεις θα τις κλέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο κι αν σας αρέσει να μένετε αθόρυβοι πίσω από την κουίντα και να ελέγχετε με το άγρυπνο βλέμμα σας τα πάντα, χρειάζεται που και που να περνάτε στην κεντρική σκηνή για να υπενθυμίζετε την παρουσία σας. Ιδιαίτερα αν βλέπετε ότι είτε στην οικογένεια είτε στην εργασία σας, ο καθένας, πιστεύοντας ότι είστε… αλλού, βρίσκει ευκαιρία να κάνει τα δικά του, πολλές φορές αυθαιρετώντας. Ερωτικά, δεν συμπαθείτε εύκολα εξωστρεφή ή εκκεντρικά άτομα κι ενδεχομένως τους βάζετε και ταμπέλα, συχνά όμως αποδεικνύονται πιο γνήσια από αυτά που σας περιτριγυρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εφευρετικότατοι και αεικίνητοι, όλο και κάποια ιδέα κατεβάζετε που θεωρείτε μοναδική και πρωτότυπη και όντως μπορεί να είναι, αλλά αν δεν την επικοινωνήσετε και δεν την μάθουν τα κατάλληλα άτομα, θα μείνει απλά μια… ιδέα που δεν εφαρμόστηκε. Ερωτικά, διανύετε μια φάση όπου το τραγούδι «περνώ και μόνη μου καλά» σας εκφράζει απόλυτα, αφού δεν αντέχει το πετσί σας άλλους περιορισμούς. Επαγγελματικά, συζητήστε, ακούστε αλλά μη βιαστείτε να δεσμευτείτε, όσο καταπληκτική κι αν σας φαίνεται μια προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείτε να πείσετε τους πάντες ότι η γοητεία του κλασικού είναι αξεπέραστη και δεν έχετε τελείως άδικο. Εκείνο που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι χρειάζεται κι η προσθήκη του καινούργιου στοιχείου, γιατί όταν επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο μοτίβο, τότε καταντάει βαρετό. Ερωτικά, λοιπόν, τολμήστε να αλλάξετε ρότα, απευθυνόμενοι σε άλλα πρόσωπα, διαφορετικά, ίσως και πιο τρελιάρικα από σας, αφού εκεί που ήσασταν προκοπή δεν κάνατε. Επαγγελματικά, το να ρισκάρετε δεν σας είναι εύκολο, αλλά αν το κάνετε εκ του ασφαλούς, θα βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπερηφανεύεστε για κάποιες επαγγελματικές επιλογές σας που ενδεχομένως να είναι και παρατραβηγμένες ή τελείως έξω από τα συνηθισμένα, ωστόσο, σκεφτείτε αν, εκτός του ότι ξεχωρίσατε από τους άλλους, σας ικανοποίησαν και σας δικαίωσαν. Αν ναι, τότε έχετε κάθε λόγο να το κάνετε, αν όχι, μάλλον τα κίνητρά σας δεν ήταν ουσιαστικά, αλλά τις κάνατε για να προκαλέσετε αντιδράσεις. Ερωτικά, εφ’ όσον βλέπετε ότι έλκετε, αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο με το οποίο όχι μόνο θα υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση, αλλά θα σας παρέχει ελευθερίες ακόμα και μέσα σε σχέση.

ΙΧΘΥΣ
Οι πολλές και διαφορετικές απόψεις ανέκαθεν σας μπέρδευαν και δεν μπορούσατε να καταλήξετε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, οπότε σας κάνει καλό σε περιόδους που καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις, να αποτραβιέστε από τους άλλους και να αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγεί. Ερωτικά, παίζετε σε πολλά ταμπλό και έτσι δεν κινδυνεύετε (ή έτσι νομίζετε) να την πατήσετε. Όμως προσέξτε μη διαψευστείτε πανηγυρικά. Επαγγελματικά, αν είναι να διαλέξετε μεταξύ μισθωτής ή ελεύθερης εργασίας, προτιμάτε τη δεύτερη που μεν δε φέρει σταθερά εισοδήματα, αλλά είστε ανεξάρτητοι.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα