Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ένα καλά κρυμμένο μυστικό έρχεται στην επιφάνεια και αποσαφηνίζει πολλές καταστάσεις οι οποίες ήταν μπερδεμένες μέχρι τώρα και δεν μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν. Ωστόσο, μείνε επιφυλακτικός απέναντι σε αυτή την κατάσταση, γιατί πιθανόν να υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν ξέρεις. Περίμενε λίγο προτού προχωρήσεις σε αποκαλύψεις και συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αισθανθείς μια εύνοια που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε σειρά πολλά πράγματα που μέχρι τώρα είχαν παρεκκλίνει, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να βάλεις πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στους στόχους σου. Θα συμβούν γεγονότα που δεν περιμένεις και θα φέρουν θετικές εκπλήξεις για εσένα. Ακόμη, η οικογενειακή σου εστία θα δεχθεί βοήθεια από τρίτο πρόσωπο και αυτό θα σου δώσει σημαντική ώθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν υπάρχει κάτι νέο με το οποίο θέλεις να καταπιαστείς, τότε η ευκαιρία είναι εδώ. Οι συνθήκες σε βοηθούν να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που είχες για να ξεκινήσεις κάτι. Ίσως μέχρι τώρα να είχες αμφιβολίες και να ήσουν διστακτικός, σκεπτόμενος τις συνέπειες των πράξεών σου. Τώρα πλέον, μπορείς να προχωρήσεις άφοβα και μάλιστα με τις καλύτερες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέρασες μια περίοδο με συναισθήματα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας. Να ξέρεις ότι αυτό τελειώνει άμεσα και αναμένονται νέα δεδομένα για εσένα που θα σε κάνουν να νιώσεις εντελώς διαφορετικά. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά και άνετα , ιδιαίτερα για την καθημερινότητά σου που μέχρι τώρα σε είχε κουράσει απίστευτα. Θα έχεις χρόνο για εσένα πλέον.

ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι ότι εκ φύσεως είσαι αιθεροβάμων και ιδεαλιστής. Θέτεις στόχους και ονειρεύεσαι την κατάκτησή τους. Όμως, πρόσεξε την τάση σου αυτή, μιας και αυτή την περίοδο θα υπάρξουν πρόσωπα που θα εκμεταλλευτούν την ιδιότητά αυτή προς δικό τους όφελος. Συνεπώς, κράτησε μια πιο συντηρητική στάση απέναντι σε θέματα που παρουσιάζονται, γιατί στο τέλος είναι πιθανό να εκνευριστείς εσύ και να τα βάλεις με τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οπλίσου με ψυχραιμία και προσπάθησε να συγκρατήσεις το συναίσθημά σου. Αναμένονται έντονες καταστάσεις για εσένα, μιας και ένα αναπάντεχο γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Μην βιαστείς να το κρίνεις και προπάντων μην πιστέψεις ότι ήρθε για κακό. Μπορεί να μην το ήθελες τώρα στη ζωή σου ή με τον τρόπο που θα γίνει ,αλλά κάπου παρακάτω θα διαπιστώσεις τη σημασία του και θα εκπλαγείς πόσο θετικές εξελίξεις θα σου φέρει.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις δείξει ένα πρόσωπο καλό και συγκαταβατικό με μια τάση να στηρίζεις τους άλλους, καταναλώνοντας το μεγαλύτερο απόθεμα των δυνάμεών σου. Για αυτό ήρθε η ώρα να ξανασυστηθείς και να θέσεις πάλι τους κανόνες στους γύρω σου προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου από την εκμετάλλευση. Μπορεί να μην το κάνουν με κακή διάθεση οι γύρω σου, όμως, πρέπει να τους υποδείξεις και πάλι τα προσωπικά σου όρια. Παράλληλα, κράτα κάποιες προσωπικές πληροφορίες μόνο για εσένα. Έτσι θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν τομείς , οι οποίοι έχουν βαλτώσει. Η λύση είναι ευτυχώς στα δικά σου χέρια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απομακρύνεις εδώ και τώρα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και δρουν στο παρασκήνιο , υποσκάπτοντας τις προσπάθειές σου. Μόλις το κάνεις θα δεις θεαματικές αλλαγές. Ίσως να μην ακούγεται εύκολο, αλλά η πρόοδος δεν έρχεται χωρίς θυσίες ή κόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνε την επανάστασή σου και βγάλε από πάνω σου υποχρεώσεις που δεν σου ανήκουν. Η τάση αυτή έρχεται από τα πολύ δικά σου πρόσωπα που προσπαθούν να σου μεταφέρουν τις δικές τους αρμοδιότητες. Ακόμη και να το ήθελες δεν μπορείς να χειριστείς αποτελεσματικά όλα αυτά που σου ζητούν, επομένως βάλε τα πράγματα στη θέση τους τώρα που ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Αργότερα οι συνέπειες θα είναι πιο άσχημες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται πως η ημέρα θα προκαλέσει τον εκνευρισμό σου. Εσύ ,όμως, φρόντισε να διατηρήσεις τη λογική και τον αυτοέλεγχο προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιο γεγονός που θα σε ταράξει. Φαίνεται ότι ένα θέμα που έχεις διευθετήσει με πολλή κούραση και έντονη προσπάθεια στο παρελθόν, έρχεται πάλι στην επιφάνεια με ένα περίεργο τρόπο. Συγκρατήσου και δες το λογικά τα πράγματα. Θα διαπιστώσεις ότι δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αφού έχεις πράξει σωστά και τίποτα δεν το αναιρεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις από άλλη οπτική την συμπεριφορά σου και να αναλογιστείς τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Κάποια έχουν παρανοήσει την συμπεριφορά σου και θεωρούν ότι μπορούν να σε εκμεταλλευτούν λόγω της θετικής σου διάθεσης και της ανεκτικότητας που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου. Σταμάτησέ το τώρα και ανέκτησε τα προσωπικά σου όρια μιας και αυτά καθορίζουν την ψυχολογική σου ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ
Μετά από έναν πόλεμο πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό, αγαπητέ Ιχθύ. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας μεγάλης μάχης και έντονων δυσκολιών και τώρα το σύμπαν σε βοηθάει να δεις τι έχει συμβεί και τι θέλεις να κάνει από εδώ και μπρος. Κάνε τον προγραμματισμό σου, ώστε τα πράγματα να χαλαρώσουν για εσένα και να ρίξεις λίγο τους τόνους. Είναι κατάλληλη στιγμή για να καταστρώσεις σχέδια και να κοιτάξεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα