Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της ημέρας!

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 9/6

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει τις απόψεις σου, τη φιλοσοφία σου και την επαφή με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Σήμερα είναι πιθανό να ξεπροβάλλει μια άλλη πλευρά του εαυτού σου πιο απαιτητική προς τους άλλους αλλά και πιο επικριτική. Πριν αποφασίσεις αν ήρθε η ώρα να αφήσεις κάποιους ανθρώπους πίσω σκέψου αν οι προσδοκίες που έχεις από εκείνους είναι ρεαλιστικές.

Η σχέση με τον/την σύντροφό σου θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς οι απαιτήσεις σου θα είναι αρκετές και η τάση σου να τον/την κρίνεις μεγάλη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να δεις αν είναι αυτό που ψάχνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φωτίσει τα βάθη της καρδιάς σου, τους ανθρώπους και τα συναισθήματα που κρύβονται εκεί. Όσο και να προσπαθείς να τα κρατήσεις κρυφά τόσο η ανάγκη να έρθουν στην επιφάνεια θα μεγαλώνει. Πρόσεξε καθώς στην προσπάθεια σου να κρατήσεις αποστάσεις από αυτά που νιώθεις μπορεί να γίνεις ψυχρός/η ακόμα και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σήμερα δεν θα νιώθεις ένα με το ταίρι σου, όμως καλό θα είναι να του εξηγήσεις τους λόγους που συμβαίνει αυτό και να μην το αφήσεις στο σκοτάδι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζωδιακό σου άξονα, θα σε εξωθήσει στο να δώσεις έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με τους γύρω σου και, αν κάτι σε πειράξει, δύσκολα θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία σήμερα. Τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφο σου μπορεί να μην είναι ρεαλιστικά γι αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα.

Αν κάτι σε ταλαιπωρεί όσον αφορά το ταίρι σου συζήτησέ το μαζί του και μη βγάλεις αποφάσεις μόνος/η σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες θα είναι παραπλανητικές σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τις ευθύνες και να ξεσπάσεις στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις καθώς λόγω της πίεσης που νιώθεις θα προβείς σε λάθος ενέργειες.

Το ταίρι σου θα γίνει μια ακόμα υποχρέωση σήμερα καθώς αν του αφιερώσεις χρόνο θα το κάνεις μόνο για να μην γκρινιάζει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε αποσπάσει από τις υποχρεώσεις σου και αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Διδύμων- Τοξότη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε όλα αυτά που σε γεμίζουν χαρά. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως οι προτεραιότητες σου έχουν αλλάξει και δραστηριότητες που σε ενθουσίαζαν δεν έχουν την ίδια επίδραση πάνω σου. Είναι πολύ πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να μη σε χαροποιεί κανένας και τίποτα. Βρες τη χρυσή τομή και μην απορρίπτεις όλα όσα σου δίνουν χαρά καθώς σίγουρα θα το μετανιώσεις!

Σήμερα θα έχεις ένα τρόπο να προσγειώνεις το ταίρι σου και η σχέση σας θα περάσει μια «περίεργη» φάση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά μάλλον κάτι θα λείπει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια σου. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι πράξεις σου και οι επιλογές σου κρίνονται αυστηρά από τους δικούς σου ανθρώπους και γι αυτό θα αντιδράσεις. Την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεις εξίσου επικριτικός/η με τους ανθρώπους που αγαπάς. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα καθώς είναι πιθανό να μην έχεις τα σωστά κριτήρια.

Σήμερα δεν θα εμπιστευτείς εύκολα ούτε καν τον/την σύντροφό σου ενώ μπορεί να γίνεις και απότομος/η απέναντι του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία δεν θα φανερώσει εξ’ αρχής τις προθέσεις της και καλό θα ήταν να τη δεις με επιφύλαξη.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνεις μια εκκαθάριση στον περίγυρό σου. Σήμερα θα αφήσεις πίσω τα συναισθήματα και θα ξεκινήσεις να κρίνεις σχέσεις και ανθρώπους με ψυχρή λογική. Οι πρώτοι που θα βρεθούν στο στόχαστρο είναι κάποιοι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες καθώς από εκεί θα ξεκινήσεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθεί πρόβλημα και σε υγιείς σχέσεις.

Το ταίρι σου θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα σε περίπτωση που η γνώμη του διαφοροποιηθεί από τη δική σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα γίνει η αιτία για να ψυχρανθείς με κάποιο άνθρωπο του περιβάλλοντος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις . Αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Απόφυγε να κάνεις ενέργειες που δεν έχεις μελετήσει και μην κλείσεις νέες συμφωνίες. Σήμερα μπορεί να έχεις προτάσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα και την αυτοπεποίθηση σου, όμως θα πρέπει να τις δεις με μεγάλη προσοχή αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Η ανασφάλεια θα κάνει αισθητή την παρουσία της σήμερα και θα αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου καθώς θα σου φταίξει και εκείνο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε τις αισθηματικές επιλογές σου καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζωδιακό σου άξονα, με τη Σελήνη να φωτίζει το ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κάποιες επιλογές που έχεις κάνει. Ο/η σύντροφός σου και οι συνεργάτες σου θα βρεθούν στο στόχαστρο και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους. Σήμερα η λογική θα υπερισχύει του συναισθήματος γι αυτό και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποιοι αξίζει να βρίσκονται δίπλα σου. Πρόσεξε όμως καθώς είναι πιθανό οι απαιτήσεις σου από τους άλλους να είναι υπερβολικές.

Σήμερα θα έχεις την τάση να ρίξεις τις ευθύνες για οτιδήποτε και να συμβαίνει στο ταίρι σου και αυτό θα βαρύνει το κλίμα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην κρίνεις αυστηρά μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα ρίξει φως στις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σου. Σήμερα με οτιδήποτε και να ασχοληθείς θα νιώσεις κάτι να σε κρατάει και να μη σε αφήνει ελεύθερο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καταστάσεις του παρελθόντος ή στις σκέψεις σου που δεν θα σε αφήσουν να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις καταστροφικές σκέψεις τότε θα καταφέρεις να δεις ρεαλιστικά κάθε τι που σε απασχολεί.

Οι κρυφές σου σκέψεις θα γίνουν η αφορμή για να ψυχρανθείς με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η συναισθηματική σου αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσει να προχωρήσει κάποια γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγές στο φιλικό σου περίγυρο. Σήμερα θα γίνεις επικριτικός/η με ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο όμως δεν είναι σίγουρο πως θα τους κρίνεις ρεαλιστικά. Πρόσεξε καθώς η τάση που θα έχεις για να “ξεκαθαρίσεις” τους φίλους από τους γνωστούς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις.

Η προσωπική σου ζωή, είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι, και οι επιλογές σου θα μπουν στο στόχαστρο σήμερα και μπορεί να γίνουν η αιτία να ψυχρανθείς με τους φίλους σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις για να μην υπάρξουν μπερδέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα δημιουργήσει αλλαγές στο επαγγελματικό σου τοπίο. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ένας κύκλος ήρθε η ώρα να κλείσει και κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να εξελιχθείς. Παρόλο που η ανάγκη σου θα είναι επιτακτική, απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά καθώς μπορεί να μην είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σου.

Αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω με το ταίρι σου και όχι η πραγματικότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα θα είναι παραπλανητική όσον αφορά νέες γνωριμίες.

Πηγή: http://e-zwdia.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα