Neolaia Cyprus

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα

metodosparaligar.com
metodosparaligar.com

Δείτε τι συμβουλεύουν οι ειδικοί, πως μπορούμε να καταλάβουμε αν ο τόσο ενδιαφέρον τύπος, προσπαθεί να μας φλερτάρει!

Φυσικά δεν μπορούμε να διαβάζουμε το μυαλό των ανθρώπων, μπορούν όμως οι ειδικοί να μας συμβουλέψουν να διαβάζουμε τη γλώσσα του σώματος, πράγμα αρκετά αποτελεσματικό. Δείτε λοιπόν κάποια σημαντικά σημάδια:

1. Όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο.

Όσο πιο συχνά είναι ο τύπος γύρω σας, τόσο το καλύτερο. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν ενδιαφέρεται πράγματι για σας. Πράγματι γιατί κάποιος που είναι αδιάφορος να θέλει να είναι κοντά σας, να σας βλέπει, να σας ακούει, ή απλά να τον προσέξετε; Αν τον βρίσκετε και εσείς ελκυστικό, χαμογελάστε και απλά πείτε του ένα φιλικό γεια!

2. Επαφή με τα μάτια.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να βασίζεστε 100%. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να δώσετε προσοχή. Μην αποφύγετε την επαφή με τα μάτια αν σας αρέσει το πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, αυτό σημαίνει απλώς ότι ακούτε με προσοχή αυτά που λέει. Αν όμως έχετε παρατηρήσει ότι η οπτική επαφή διαρκεί περισσότερο, τότε ο τύπος πιθανόν ενδιαφέρεται για σας. Επίσης, μια μικρή επαφή μπορεί να είναι τόσο εκφραστική όσο μία μεγάλης διάρκειας. Όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του ατόμου.

3. Τα χέρια στους γοφούς.

Μην αγνοείτε τη στάση του. Αν βάζει τον αντίχειρά του στη ζώνη του ή προτιμά να κρατήσει τα χέρια στους γοφούς του τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για σας. Αυτό το είδος της στάσης του σώματος λέει πολλά για την ιδιοσυγκρασία του άντρα και τον χαρακτήρα του. Αυτά τα σημάδια δείχνουν αυτοπεποίθηση. Όμως πολλές κυρίες δεν το βρίσκουν ελκυστικό και μερικές φορές το ερμηνεύουν σαν αγένεια ή και κάτι προσβλητικό.

4. Ένα απαλό άγγιγμα.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν παρατηρήσετε ότι μερικές φορές σας αγγίζει απαλά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερο την προσοχή σας. Μήπως απολαμβάνετε το άγγιγμά του; Αν ναι, τότε στη συνέχεια, συνεχίστε την επικοινωνία. Θα τον κάνετε να αισθανθεί επιθυμητός και ότι και εσείς τον βρίσκετε ελκυστικό.

5. Σηκωμένα φρύδια.

Τα λιγότερο θαρραλέα αγόρια συνήθως κρύβουν τα μάτια τους όταν βρίσκονται γύρω από το κορίτσι που τους αρέσει. Αυτό είναι απολύτως φυσικό, ακόμη και γοητευτικό. Αλλά αν ανοίξει διάπλατα τα μάτια του και ανασηκώσει τα φρύδια του, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί μόνο με ένα τρόπο: του αρέσετε χωρίς καμία αμφιβολία. Προσέξτε για το σημάδι αυτό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας.

6. Το καλόκαρδο και ειλικρινές χαμόγελό του.

Ένα χαμόγελο είναι με κάθε τρόπο ένα θετικό σημάδι. Χαμογελάστε και εσείς και αφήστε τον να σας πλησιάσει. Αυτό θα κάνει την πρώτη σας επαφή φιλική και ζεστή. Μην ντρέπεστε και πλησιάστε τον αν βέβαια ενδιαφέρεστε. Το να εκφράσετε την φιλία σας δεν είναι ποτέ αγένεια. Μία μικρή συζήτηση για να σπάσει ο πάγος είναι επίσης μία καλή ιδέα. Να είστε ο εαυτός σας. Να είστε απλή, ευγενική και προσγειωμένη. Αυτό θα βοηθήσει στην εκτόνωση της έντασης μεταξύ σας. Οι άλλοι πιστεύουν ότι είστε σκληρό καρύδι; Αφήστε τις φιλοδοξίες και αυτή την στάση για λίγο. Τέλος, πάντα να έχετε κατά νου ότι δεν θα έχετε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε μία σωστή καλή πρώτη εντύπωση.

7. Κλίσεις του κεφαλιού.

Μερικά κορίτσια μπορεί να μην γνωρίζουν τίποτε γι’ αυτό, αλλά λέει πολλά. Ο τρόπος που γέρνει το κεφάλι του μπορεί να σημαίνει ότι είναι όλο αυτιά και θέλει να ακούσει κάθε λέξη που λέτε. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αν δεν συμμετέχει στη συζήτηση τότε μάλλον δεν είναι τόσο εντυπωσιασμένος από εσάς όπως θα θέλατε. Το να είσαι καλός ακροατής είναι μία σπάνια ικανότητα ιδίως αν μιλάμε για άνδρες. Απολαύστε να σας ακούει κάποιος που του αρέσετε και που σας εκτιμά.

8. Αποφεύγει να κοιτάζει στα μάτια.

Μήπως ο τύπος που είστε μαζί αποφεύγει να σας κοιτά στα μάτια; Μην ανησυχείτε. Το κάνει γιατί απλά είναι ντροπαλός. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευχαριστημένος που σας βλέπει. Αντίθετα σας λατρεύει! Αυτό συμβαίνει σε όλους μας, αν συναντήσουμε κάποιον που εκτιμούμε, που εξιδανικεύουμε και λατρεύουμε. Δεν είναι εύκολο να είσαι με κάποιον που σε έχει ξετρελάνει. Απλά προσπαθήστε να τον κάνετε να αισθάνεται άνετα. Να είστε φιλική και ευγενική μαζί του.

9. Τεχνική του καθρέφτη.

Αυτό σημαίνει να επαναλαμβάνεις τις κινήσεις του ατόμου που είσαι μαζί. Τον τρόπο που μιλά που περπατά που χαμογελά. Έχετε παρατηρήσει ότι αντιγράφει κάποιες κινήσεις σας; Αυτό είναι πολύ καλό. Να έχετε κατανόηση και να ξέρετε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι γίνεται συνήθως ασυνείδητα. Είναι ευχάριστο να έχεις κάποιον που του αρέσεις τόσο πολύ ώστε να θέλει να σε αντιγράφει. Λέγεται ότι η αντιγραφή είναι η τελική μορφή της κολακείας!

 

Πηγή: http://www.diet4me.gr/

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα