Neolaia Cyprus

Και οι τουριστικοί πράκτορες της Λεμεσού αγκαλιάζουν την Cobalt

dsc_0333co-1

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Λευκωσία, η Cobalt διοργάνωσε και στη Λεμεσό εκδήλωση γνωριμίας με τους διοργανωτές ταξιδιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/10 στην αίθουσα Richard, Carob Mill και στόχευει στην ανάπτυξη μιας στενής φιλικής και επαγγελματικής σχέσης μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε από κοινού να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό της Κύπρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γρηγόρης Διάκος, ανέφερε ότι η εταιρεία, πορεύεται με όραμα για την ανάδειξη της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο και τη μετατροπή της Kύπρου σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.

Επισήμανε ακόμα, ότι η Cobalt, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Στόχος της εταιρείας στην παρούσα φάση, συνέχισε ο κ. Διάκος, είναι η σταδιακή διεύρυνση του στόλου της εταιρείας και η επέκταση του δικτύου της προς νέους δημοφιλείς προορισμούς.

Ανέφερε μάλιστα, ότι με βάση τα σχέδια της εταιρείας, προβλέπεται στις αρχές του νέου έτους ο στόλος της Cobalt να περιλαμβάνει 6 νέα αεροσκάφη.

Ο Πρόεδρος της Cobalt έκανε αναφορά και στην υπόσχεση που έδωσε η εταιρεία στο επιβατικό κοινό για μια αξιόπιστη και με υψηλά επίπεδα ασφαλείας εταιρεία, που θα προσφέρει νέες επιλογές στους Κύπριους ταξιδιώτες.

Ο κ. Διάκος κάλεσε τους διοργανωτές ταξιδιών να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της Cobalt για τόνωση της εισερχόμενης επιβατικής κίνησης, καθώς όπως σημείωσε αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στον τομέα των αερομεταφορών.

Το επιβατικό κοινό όπως είπε χαρακτηριστικά, σας εμπιστεύεται και στηρίζεται επάνω σας χρόνια τώρα και όχι άδικα, αφού εσείς, εμείς και οι επιβάτες συμπληρώνουμε το πάζλ των αερομεταφορών της Κύπρου.

Αναφερόμενος στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας ο κ. Διάκος επισήμανε ότι η Cobalt έχει «κόψει» 140.000 εισιτήρια, εξυπηρετώντας 80.000 επιβάτες.

Τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε ο Κύπριος ταξιδιώτης, τόνισε, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι της Cobalt δεν σταματούν να εργάζονται προς την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και στον νέο γενικό διευθυντή της εταιρείας τον κ. Άντριου Ματάρ, ο οποίος κατέχει 25ετή εμπειρία στην Boeing στην οποία διετέλεσε και εμπορικός διευθυντής για την Κίνα, και την GE Aviation.

Όπως αναφέρθηκε, η Cobalt εργοδοτεί σήμερα 200 στελέχη, από τα οποία οι 40 είναι κυβερνήτες και συγκυβερνήτες, προερχόμενοι από τις Κυπριακές Αερογραμμές καθώς και 100 αεροσυνοδούς.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής εταιρικών υποθέσεων κ. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης είπε ότι σύντομα τα αεροσκάφη που φέρουν τα χρώματα της Cobalt, αναμένεται να ταξιδεύουν μέχρι την Κίνα, την Ασία, αλλά και σε άλλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο κ. Ρουσουνίδης πρόσθεσε ότι η Cobalt πιστή στις δεσμεύσεις της μέχρι το τέλος του μήνα θα ενσωματώσει στο πτητικό της πρόγραμμα και τρίτο αεροσκάφος τύπου Airbus το οποίο θα εξυπηρετεί νέους δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς αλλά και προορισμούς της Μέσης Ανατολής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σημαντικός αριθμός τουριστικών πρακτόρων που ανέφεραν ότι θα συνδράμουν στο όραμα της Cobalt για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Κύπρου.

 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα