Neolaia Cyprus

Η οργισμένη απάντηση της Άννας Κορακάκη: «Δεν προσκλήθηκα στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν με ξέχασαν… το επέλεξαν»

anna-korakaki

Το θέμα των τελευταίων ωρών είναι η μη κλήση της Άννας Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες. Από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί διαψεύσεις επί διαψεύσεων και σειρά δηλώσεων.

Αναλυτικά, ο Τάσος Κορακάκης δήλωσε σε συνέντευξή του το πρωί πως η κόρη του και χρυσή Ολυμπιονίκηςδεν κλήθηκε ποτέ στην εκδήλωση, με την Προεδρία να διαψεύδει στην συνέχεια τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Η Άννα Κορακάκη λείπει στη Γαλλία για διακοπές αυτό το διάστημα και όπως ανέφεραν από την Προεδρία, η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Μετά από αυτές τις δηλώσεις, επανήλθε με νέες δηλώσεις, αναφέροντας πως ο  κ. Παυλόπουλος τον κάλεσε μόλις 12 ώρες πριν την εκδήλωση.

Πριν μία ώρα λοιπόν, η Άννα Κορακάκη επέλεξε να πάρει θέση δημόσια για όσα έχουν γραφτεί, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρά λόγια. Αναλυτικά έγραψε στο Facebook:

Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο “λάθος” τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν.

Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές. Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά…

Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό! Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ’έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

-Άννα Κορακάκη

Δείτε το χαρακτηριστικό της μήνυμα που ακοουθεί

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα