Neolaia Cyprus

Πες μου πώς κλείνεις την παλάμη σου, να σου πω ποιος είσαι

Κανένας δε μας έχει διδάξει πως θα τοποθετούμε τα δάχτυλά μας όταν κλείνουμε την παλάμη μας σε σχήμα γροθιάς.

Αυτή η κίνηση είναι αυθόρμητη και ασυνείδητη και σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες, λέει πολλά για την προσωπικότητά μας , τη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους και τον τρόπο λήψης σημαντικών αποφάσεων για τη ζωή μας.

Το απλό τεστ με το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε τον εαυτό σας είναι η παρακάτω εικόνα και ανάλογα με αυτό που θα διαλέξετε, αντιστοιχεί κι ένα αποτέλεσμα για την προσωπικότητά σας.

p1ad5ik8m81nnq3rk18ftn1i13h4_900

 

 

Επιλογή Α

Είστε όντα ευαίσθητα, ανασφαλή και έχετε φαντασία. Θέλετε συνεχώς να αισθάνεστε προστατευμένοι και η ειλικρίνεια είναι το βασικό συστατικό της ζωής σας. Σας αρέσει να βοηθάτε τον κόσμο, είστε ενθουσιώδεις τύποι, αλλά και ιδιαίτερα περίεργοι, διασκεδαστικοί, χωρίς να παίρνετε στα σοβαρά τον ίδιο σας τον εαυτό, γι’ αυτό και σας αρέσει να μπλέκετε σε περιπέτειες ποικίλου είδους, κάθε φορά που σας δίνεται η αναθεματισμένη ευκαιρία.

Συχνά έχετε την ανάγκη να σας αποδεχτεί το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε και γι’ αυτό παίρνετε μεγάλα ρίσκα. Αυτό που ζητάτε όμως από τους ανθρώπους γύρω σας και είναι για εσάς απλό και αυτονόητο, όπως πιστεύετε, για τους άλλους ίσως φαντάζει τρομερός άθλος: ειλικρίνεια. Γνωρίζετε πολύ καλά ποιος σας φέρεται καλά και ποιος όχι κι ανταποδίδετε καταλλήλως.

Σχετικά με την αγάπη , δεν συνηθίζετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας απέναντι στο ταίρι σας και είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Αν το ταίρι σας αισθάνεται ότι του δίνεται το 30% από την προσοχή και την αφοσίωσή σας, η πραγματικότητα είναι ότι του δίνεται το 80% απλά φοβάστε να το δείξετε έμπρακτα. Τα συναισθήματά σας πολλές φορές παραμένουν κρυφά και δεν εκφράζονται στον αποδεκτή τους με τον τρόπο που πρέπει. Όμως γενικά συμπεριφέρεστε καλά στους ανθρώπους γύρω σας και διώχνετε τον εγωισμό μακριά.

Επιλογή Β

Είστε ταλαντούχοι , δημιουργικοί και έχετε ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο, με το οποίο ελκύετε σαν μαγνήτης, τον κόσμο γύρω σας. Είστε γενναιόδωροι ,ευφυείς , έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και γι’ αυτό συνεχώς νοιάζεστε για τους τρόπους που θα αποκτήσετε δύναμη. Εργάζεστε σκληρά και έχετε υψηλές ιδέες και άξιες που τις προστατεύετε σθεναρά. Έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους και πολλές φορές από φόβο μήπως πληγωθείτε , αποφεύγετε να πλησιάζετε τους ανθρώπους και προτιμάτε να κλείνεστε στον εαυτό σας.

Σχετικά με την αγάπη, συνηθίζετε να σκέφτεστε τα λάθη του παρελθόντος και πράγματι τα διορθώνετε πολλές φορές στις μελλοντικές σας σχέσεις. Πάντα επιθυμείτε να έχετε κάποιο ταίρι, καθώς απεχθάνεστε τη μοναξιά. Αγαπάτε τον άνθρωπο που είναι διπλά σας, αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνετε άδικοι και να του φερθείτε, όπως απεχθάνεστε να σας φέρονται.

  Επιλογή C

Είστε δημιουργικοί, επικοινωνιακοί και πρακτικοί τύποι , ενώ ξέρετε να εκτιμάτε τις τέχνες και την ομορφιά της ζωής. Γενικά είστε σιωπηλοί και ντροπαλοί, αλλά ταυτόχρονα αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά της γοητείας σας. Προτιμάτε να θυσιαστείτε εσείς οι ίδιοι, προκειμένου κάποιος άλλος να μην υποφέρει. Βάζετε το συλλογικό συμφέρον σε κάθε τομέα της ζωής σας , πάνω από το ατομικό. Είστε άτομα ευέλικτα που έχουν ένα όραμα, για το οποίο παλεύουν στη ζωή τους δίχως να το προδώσουν στιγμή.

Στην αγάπη προτιμάτε ηρεμία, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Είστε διατεθειμένοι να συγχωρήσετε κάποιον που σας πλήγωσε , αλλά μόνο αν πραγματικά καταλάβει το λάθος του και σας ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Γιατί πάντα προτιμάτε να έχετε δίπλα σας αληθινούς ανθρώπους.

 

Πηγή: klik.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα