Neolaia Cyprus

Η Qatar Airways λανσάρει το πρώτο στο είδος του «Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ»

QRTF Logo ENL_en

Η Qatar Airways λανσάρει το πρώτο στο είδος του «Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ», την μεγαλύτερη εκστρατεία προώθησης της Εταιρείας μέχρι σήμερα!

Επιλέξτε ονειρικές προσφορές, που περιλαμβάνουν έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και 40 τοις εκατό, ειδικά «δύο στην τιμή του ενός» ναύλα για ζευγάρια, ομαδικές και οικογενειακές προσφορές και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη προσφορά

11 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΟΧΑ, Κατάρ – Η Qatar Airways λανσάρει το πρώτο στο είδος του Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ και προσφέρει στους ταξιδιώτες εξαιρετικές επιλογές ονειρικών πακέτων κατάλληλων για μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών αναγκών.

Το Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ της Qatar Airways έχει κάτι να προσφέρει στον καθένα, χάρη στα αποκλειστικά σχεδιασμένα πακέτα, που περιλαμβάνουν εκπτώσεις μέχρι και 40 τοις εκατό, εισιτήρια για ζευγάρια με ναύλα «δύο στην τιμή του ενός», οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις, πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και προσφορές ξενοδοχείων και πολλά άλλα Για τις κρατήσεις που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της  Qatar Airways τα Qmiles τριπλασιάζονται. Έτσι, όλοι είναι νικητές στο Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ της Qatar Airways.*

Οι προσφορές του Ταξιδιωτικού Φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 11 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα μεταξύ 19 Ιανουαρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2016. Οι προσφορές ισχύουν για αεροπορικά ναύλα σε οικονομική και διακεκριμένη θέση μετ’ επιστροφής για περισσότερους από 150 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδική Χερσόνησο, Ασία, Ειρηνικό, Αφρική και Αμερική. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση διαδικτυακά στο qatarairways.com/travelfestival, στα σημεία πώλησης της Qatar Airways ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνεργάζονται με την Qatar Airways.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways, Dr. Hugh Dunleavy, δηλώνει: «Το Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ της Qatar Airways είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν την προσφορά που τους ταιριάζει καλύτερα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων πακέτων. Στην Qatar Airways, στόχος μας είναι να εμπνέουμε τους ταξιδιώτες να πηγαίνουν πέρα από το συνηθισμένο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να πάνε όπου έχουν ονειρευτεί, με την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.»

*Για τις προσφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η κράτηση των θέσεων γίνεται βάσει διαθεσιμότητας και υπάρχουν περιορισμοί για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις την ώρα που θα πραγματοποιείτε την κράτησή σας στην ιστοσελίδα qatarairways.com.cy

Σχετικά με την Qatar Airways:

H Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κράτους του Κατάρ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες, με έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στον κόσμο. Διανύοντας στο 18ο έτος λειτουργίας της, η Qatar Airways διαθέτει έναν μοναδικό στόλο 173 αεροσκαφών που εκτελούν πτήσεις προς 153 βασικούς επιχειρηματικούς και τουριστικούς προορισμούς, σε έξι ηπείρους. Η Qatar Airways κέρδισε τους τίτλους “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς”, “Καλύτερη Business Class Αεροπορικής Εταιρείας” και “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”, στα βραβεία του αεροπορικού ερευνητικού οργανισμού Skytrax για το 2015. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που κατακτά τον τίτλο της Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς.

Η Qatar Airways είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας oneworld, που κατέκτησε φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία του Κόσμου” από τον οργανισμό Skytrax. Η Qatar Airways ήταν ο πρώτος αερομεταφορέας της περιοχής του Κόλπου που εντάχθηκε στην παγκόσμια αυτή συμμαχία. Μία συμμαχία που επιτρέπει στους επιβάτες της να επωφεληθούν από περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Φέτος, η Qatar Airways λάνσαρε την Oryx One, ένα βελτιωμένο interface για το σύστημα της εν πτήσει ψυχαγωγίας της, αυξάνοντας τον αριθμό των ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που προβάλλονται στα αεροσκάφη της, από 950 σε εώς 2.000. Οι επιβάτες που πετούν σε πτήσεις της Qatar Airways με τα αεροσκάφη B787, A350, A380, A319, καθώς και σε επιλεγμένα Α320 και Α330 μπορούν επίσης να μείνουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις εν πτήσει υπηρεσίες Wi-Fi και GSM πέντε αστέρων της αεροπορικής εταιρίας.

Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη μεταφορέας εμπορευμάτων στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 40 προορισμούς μέσω του κόμβου της Ντόχα και προσφέρει επίσης εμπορευματικές μεταφορές σε περισσότερες από 150 βασικούς επιχειρησιακούς και τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη χρήση 173 φορτηγών αεροσκαφών. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει ακόμη έξι Airbus 330, οκτώ φορτηγά Boeing 777 και ένα φορτηγό Boeing 747.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.qatarairways.com ή τις σελίδες μας στα Facebook, Twitter, Google+, Instagram, και το YouTube.

 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα