Neolaia Cyprus

Οι νέες τηλεοπτικές σειρές για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015! (Λίστα)

Σου συγκεντρώσαμε σε μια πλήρη λίστα όλες τις νέες Αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται φέτος τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2015-2016.

Δες ποιες είναι αυτές:

1. Σειρά: «Angel from Hell» (Κανάλι:CBS)

Όταν η Amy εισβάλλει στη ζωή της Allison ισχυριζόμενη ότι είναι ο «φύλακας-άγγελος» της, αυτό που ακολουθεί είναι ξεκαρδιστικά περιστατικά τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν την Allison να σιγουρευτεί για το αν η Amy είναι άγγελος ή απλώς τρελή.

Cast: Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer, Kevin Pollak

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

2. Σειρά: «Blindspot» (Κανάλι: NBC)

Μια γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά με μυστηριώδη tattoos σε όλο της το σώμα. Δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και δεν έχει ιδέα για το ποια είναι. Το FBI καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το κάθε tattoo περιέχει κι ένα στοιχείο σχετικά με κάποιο έγκλημα που θα πρέπει να λύσουν.

Cast: Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

3. Σειρά: «Blood & Oil» (Κανάλι: ABC)

Ο Billy και η Cody Lefever ονειρεύονται να δημιουργήσουν μια νέα ζωή και για αυτό μετακομίζουν στο «The Bakken» στη Βόρειο Dakota ύστερα από την μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου στην Αμερικανική ιστορία. Σύντομα όμως αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με έναν μεγιστάνα που τους αναγκάζει να τα θέσουν όλα σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου τους.

Cast: Don Johnson, Chace Crawford, Rebecca Rittenhouse, Delroy Lindo, Amber Valletta

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

4. Σειρά: «Crazy Ex-Girlfriend» (Κανάλι: CW)

Η Rebecca Bunch κυνηγάει τον Josh, έναν άντρα που την παράτησε στο Λύκειο πριν από δέκα χρόνια. Όταν ο Josh ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην California, η Rebecca μαζεύει τα πράγματά της και τον ακολουθεί, ελπίζοντας να τα ξαναβρούν.

Cast: Rachel Bloom, Santino Fontana, Donna Lynne Champlain, Vincent Rodriguez III

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

5. Σειρά: «Dr. Ken» (Κανάλι: ABC)

Ο Dr. Ken ένας εξαιρετικός γιατρός, χωρίς καθόλου καλούς τρόπους. Προσπαθεί πάντα να είναι καλός ως γιατρός, ως σύζυγος και ως πατέρας των δύο του παιδιών. Ευτυχώς, η θεραπεύτρια σύζυγός του, Allison είναι ακριβώς το κατάλληλο άτομο για να κρατά τις ισορροπίες.

Cast: Ken Jeong, Suzy Nakamura, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley, Jonathan Slavin

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

6. Σειρά: «Grandfathered» (Κανάλι: FOX)

Ένας πρόσφατα διαζευγμένος πατέρας, πλέον εργένης, και ιδιοκτήτης εστιατορίου ανακαλύπτει ότι έχει ένα γιο. Αλλά αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που αντιμετωπίζει: έχει επίσης μια εγγονή, χάρη σε ένα one-night stand που έκανε ο γιος του.

Cast: John Stamos, Josh Peck, Paget Brewster, Christina Milian

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

7. Σειρά: «Heroes Reborn» (NBC)

Πριν από ένα χρόνο, λόγω μιας τρομοκρατικής επίθεσης στην Odessa, η πόλη του Texas καταστρέφεται. Επειδή όσοι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις κατηγορούνται για το τραγικό γεγονός, καταλήγουν είτε να κρύβονται, είτε να ζουν κυνηγημένοι από όλους όσους έχουν δόλια κίνητρα για αυτούς.

Cast: Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

8. Σειρά: «Limitless» (Κανάλι: CBS)

Ο Brian Finch, ανακαλύπτει την ενισχυτική δύναμη σε διανοητικό επίπεδο του μυστηριώδους ναρκωτικού NZT, αναγκάζεται από το FBI να χρησιμοποιήσει τις εξαιρετικές γνωστικές του ικανότητες για την επίλυση πολύπλοκων υποθέσεων σε συνεργασία με εκείνους. Το σενάριο είναι βασισμένο στην ομότιτλη ταινία.

Cast: Jake McDorman, Hill Harper, Jennifer Carpenter, Mary Elizabeth Mastrantonio

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

9. Σειρά: «Minority Report» (Κανάλι: FOX)

Η πλοκή διαδραματίζεται στην Washington, D.C. το 2065 (15 χρόνια μετά, δηλαδή, από τα γεγονότα της ταινίας του 2002). Η σειρά ακολουθεί τον Dash, ο οποίος έχει την ικανότητα να προβλέπει εγκλήματα. Δυστυχώς, μια ομάδα πρόληψης εγκλημάτων, διαλύθηκε το 2050, αναγκάζοντας την επιβολή του νόμου να βασιστεί σε νέες μεθόδους καταπολέμησης του εγκλήματος.

Cast: Meagan Good, Wilmer Valderrama, Nick Zano, Laura Regan

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

10. Σειρά: «Quantico» (Κανάλι: ABC)

Μια ποικιλόμορφη ομάδα νεοσύλλεκτων καταφθάνει στη Βάση του FBI Quantico για εκπαίδευση. Είναι οι καλύτεροι, οι πιο έξυπνοι, κι εκείνοι που έχουν υποστεί τον μεγαλύτερο έλεγχο, κι επομένως είναι αδύνατον ένας από αυτούς να είναι ύποπτος για την διοργάνωση της μεγαλύτερης επίθεσης στη Νέα Υόρκη μετά εκείνη που έγινε στις 9/11.

Cast: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Massri

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

11. Σειρά: «Rosewood» (Κανάλι: FOX)

Ο παθολόγος Dr. Rosewood ανακαλύπτει μυστικά στα σώματα των ανθρώπων χρησιμοποιώντας τον άριστο εξοπλισμό εργαστηρίου του στο Miami, όπου και η βοήθειά του βρίσκεται συχνά σε ζήτηση από τις αρχές.

Cast: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Clancy Brown

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

12. Σειρά: «Scream Queens» (Κανάλι: FOX)

Μετά από μια υπόσχεση μιας αδελφότητας το 1995 που πήγε στραβά, κάποιος αναζητά εκδίκηση όταν μια σχολή πλήττεται από μια σειρά δολοφονιών στην 20η επέτειο του εγκλήματος.

Cast: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Keke Palmer, Abigail Breslin, Ariana Grande

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

13. Σειρά: «The Player» (Κανάλι: NBC)

Μια οργάνωση πλούσιων ατόμων ποντάρουν στην ικανότητα ενός πρώην στρατιωτικού ο οποίος έχει γίνει ειδικός ασφαλείας για να σταματήσουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς από το να πραγματοποιηθεί. Εκείνος μπορεί άραγε να τους καταστρέψει εκ των έσω και να εκδικηθεί το θάνατο της γυναίκας του, ή θα τον νικήσουν εκείνοι;

Cast: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield, Damon Gupton

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

14. Σειρά: «Truth Be Told» (Κανάλι: NBC)

Δύο διαφυλετικά ζευγάρια είναι γείτονες και κολλητοί φίλοι. Καθώς περνούν την καθημερινότητά τους δεν μπορούν παρά να αναλύουν και να αποκτούν ψυχώσεις σχετικά με τα πάντα. Από το sex και την εθνικότητα μέχρι το οτιδήποτε άλλο μας έχουν πει οι γονείς μας να μην συζητάμε ποτέ. Κανένα θέμα δεν είναι εκτός ορίων για αυτή την τρελή παρέα φίλων. race to anything else your parents told you never to talk about, no topic is out of bounds for this wildly outspoken group.

Cast: Mark-Paul Gosselaar, Vanessa Lachey, Tone Bell, Bresha Webb

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

15. Σειρά: «Wicked City» (Κανάλι: ABC)

Πρόκειται για μια μοναδική υπόθεση στην ιστορία του L.A., που ξεκινά με μια δολοφονία από το 1982, με επίκεντρό της την rock ’n’ roll, και τα parties με κοκαΐνη της Sunset Strip. Σχηματίζονται διάφορες συμμαχίες με σκοπό τη διαλεύκανση της δολοφονίας.

Cast: Ed Westwick, Erika Christensen, Taissa Farmiga, Gabriel Luna, Karolina Wydra, Anne Winters

Τηλεοπτική πρεμιέρα: Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 , October 27th at 10/9c

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα