Neolaia Cyprus

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 03/08 έως 09/08

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Καταναλωτική αλλά και επικοινωνιακά ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα του φετινού Αυγούστου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα θα μεγεθύνει προβλήματα αισθηματικής ή επιχειρηματικής φύσης. Ο Άρης εγκαταλείπει τον Κριό και έτσι τελειώνουν τα όποια επεισόδια και οι εντάσεις στο στενό περιβάλλον. Ο Ερμής βοηθά να υπερασπιστείτε όσα σας αφορούν και όσα θέλετε να πετύχετε. Στο χέρι σας είναι να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας και να προσθέσετε δυνατές δόσεις χαράς στις νύχτες.

TIP: Απολαύστε τις χαρές που θα τύχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα και η ανάδρομη Αφροδίτη γίνονται αιτία να εγκλωβιστείτε στο στενό περιβάλλον και να πρέπει να ανεχτείτε ό,τι συμβαίνει σε αυτό το χώρο. Το άγχος για τη γενικότερη κατάσταση συνεχίζεται, καθώς έχετε ευαισθησίες τόσο για το οικονομικό σας μέλλον όσο και για το τι διαδραματίζεται κοινωνικά τώρα. Η τελευταία εβδομάδα, με τον Άρη στον Καρκίνο, παραμένει εύφλεκτη για όσους επιμένετε να εμπλέκεστε σε σχόλια και παρεξηγήσεις. Από την άλλη, όμως, μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ταξίδια ή ευχάριστους αυτοσχεδιασμούς. Αισθηματικά η χαρά εκφράζεται μετ’ εμποδίων.

TIP: Μην περιορίζεστε στο στενό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σάς βοηθά να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να εισπράξετε ανταπόκριση, να πείσετε αυτούς που θέλετε, να εφαρμόσετε ένα καινούριο σχέδιο και να τα πάτε καλύτερα σε συνεργασίες και συναλλαγές που αφορούν τον τομέα της δουλειάς αλλά και την υποστήριξη της κοινωνικής σας ζωής. Στα αισθηματικά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια μικρά εμπόδια, στα οικονομικά όμως θα πιεστείτε λιγάκι, ενώ υπάρχει και η εκδοχή να εξυπηρετηθείτε αιφνίδια.

TIP: Αυτοσχεδιάστε και τολμήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθητή αλλαγή στον τομέα της εργασίας αλλά και στο στενό περιβάλλον. Αυτοί οι δύο χώροι θα χρειαστούν καλύτερο χειρισμό και περισσότερη προσοχή. Οικονομικά θα τύχετε μιας εξυπηρέτησης αλλά μη δημιουργείτε νέα χρεωστικά υπόλοιπα. Επικοινωνιακά σας δίνονται ευκαιρίες και διέξοδοι, επαγγελματικά χρειάζεται να είστε προσαρμοσμένοι σε ένα κλίμα που δεν μπορείτε ακόμα να το αλλάξετε. Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» με σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις και να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

TIP: Εξισορροπήστε τις αντιθέσεις.

ΛΕΩΝ

Για εσάς τα πράγματα είναι καλύτερα, με άγχη που δεν μπορούν να φύγουν αλλά με ένα Δία, μια Αφροδίτη και έναν Ήλιο μαζί να αποτελούν μια ομπρέλα προστασίας και να σας δίνουν ευκαιρίες διασκέδασης, ανάλογα βέβαια με το χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα επικοινωνιακά, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ακατάλληλα μέρη και βαρετούς ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε τύχη, οι ερωτευμένοι ανταπόκριση και οι τυχοδιώκτες του ζωδίου σας μεγάλες ευκαιρίες.

TIP: Χαρείτε αυτά που θα σας δοθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος προχωρά με ασάφεια αλλά και δυναμική. Η ασάφεια αφορά την εσωτερική σας διάθεση και η δυναμική τα εξωτερικά γεγονότα. Αν μπορείτε να πάτε διακοπές, κάντε το τώρα. Αν είστε μπλεγμένοι σε δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις, φροντίστε να τις τακτοποιήσετε. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας και μη βιάζεστε να επιχειρήσετε ρίσκα ή αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασίας σας. Τέλος, αν σας κάνουν μια δελεαστική πρόταση φιλοξενίας ή ερωτικής προσφοράς, μην την απορρίψετε.

TIP: Απαλλαγείτε από τους εφιάλτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Τυχερές αυτές οι μέρες, παρότι θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζατε. Κινηθείτε με γνώμονα την αντίληψη αλλά και την προνοητικότητα που σας διακρίνει. Το πρώτο θα βοηθηθεί από εικόνες που θα έχετε και το δεύτερο από το ένστικτο της επιβίωσης, καθώς μέσα στις χαρές κρύβονται παγίδες και κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνοι. Όσοι ζείτε μια ιστορία αγάπης απολαύστε την. Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο προσπαθήστε έξυπνα αξιοποιώντας το χιούμορ και τη γοητεία σας.

TIP: Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές δίνουν έμφαση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάνουν πιο δυναμικές τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Κάποιοι επιμένετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο για το οποίο θα διευκολυνθείτε, ενώ κάποιοι άλλοι φεύγετε αιφνίδια ένα μεγάλο ταξίδι και μερικοί αποφασίζετε μυστικά να αποδράσετε σε έναν καλοκαιρινό παράδεισο. Οι περισσότεροι παρουσιάζεστε διευκολυμένοι από την τύχη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οικονομικά προσέξτε μη δημιουργήσετε δυσάρεστες συνέπειες για το εγγύς μέλλον.

TIP: Επιμεληθείτε τις εμφανίσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος σας μήνας. Όσο κι αν έχετε επιφυλακτικότητα για να πάτε κάπου, άνθρωποι και γεγονότα θα σας ωθήσουν να το κάνετε. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα, καταναλωτικά και για κάποιους σχεδόν απερίσκεπτα. Φίλοι και γνωστοί παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ οι εσωτερικές σας ανησυχίες δεν υποχωρούν, αλλά μπορείτε να τις περιορίσετε δίνοντας στον εαυτό σας μια μικρή ελευθερία. Μην παρασύρεστε σε δραστηριότητες που μπορούν να σας κουράσουν ή να σας ξοδέψουν και υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα.

TIP: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αναμοχλεύσεις των συναισθημάτων θα είναι έντονες. Ο Άρης ολοκληρώνει τη διαδρομή του από τον Καρκίνο και έτσι αρχίζει να υποχωρεί η ένταση στα αισθηματικά σας. Ξεκινάει σταδιακά μια περίοδος αποκατάστασης και ανεφοδιασμού σε όλους τους τομείς. Το περιβάλλον θα σας απασχολήσει, αλλά και θα σας δώσει ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε ή να χαρείτε τις στιγμές. Μην αφήνετε το φετινό καλοκαίρι να περάσει αναξιοποίητο, μη φοβάστε για το μέλλον και μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις.

TIP: Δώστε στην ψυχή σας ό,τι τη γαληνεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από εκείνους που ευνοούνται πολύ, στον έρωτα, στη διασκέδαση, στα ταξίδια και στις διακοπές. Κάποιες εντάσεις δεν θα λείψουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η θάλασσα όμως «είναι με το μέρος σας» και σας ηρεμεί, ενώ όσο κι αν υπάρχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή άλλες θα βρεθείτε κοντά της. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας, αν και η πρώτη τους εκδήλωση μπορεί να είναι λίγο περίεργη.

TIP: Ανταποκριθείτε στην αγάπη των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, εκτός από λάθη. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε ή, αν δουλεύετε, να φροντίσετε να περνάτε όμορφα τα βράδια σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές αυτού του Αυγούστου, γιατί το φθινόπωρο θα έχει προβλήματα και πρέπει να σας βρει ανανεωμένους και ξεκούραστους. Μην ασχολείστε με το τι κάνουν άλλοι, αλλά βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε θετικά τον ψυχισμό σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας, κυρίως αν οι προηγούμενες εβδομάδες σάς ταλαιπώρησαν ψυχολογικά και πρακτικά. Στον έρωτα αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

TIP: Δραπετεύστε από τις υποχρεώσεις σας.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα