Neolaia Cyprus

Η Converse παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια καμπάνια “MADE BY YOU” [video]

H Converse Inc. ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του “Made by You” – μια καμπάνια ορόσημο που τιμά τους fan της μάρκας που έχουν εκφράσει την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά τους μέσω των Chuck Taylor All Star για περίπου 100 χρόνια. Για την καμπάνια της Άνοιξης 2015, η Converse αναζήτησε ανά τον κόσμο και συνέλεξε αγαπημένα και σαφώς προσωπικά All Stars, καθένα από τα οποία αφηγείται πως μετατράπηκε από
κενό καμβά σε αυτο-πορτραίτο του ιδιοκτήτη τους.

«Το “Made by You” προήλθε από μια απλή ανθρώπινη αλήθεια – όλοι θέλουμε να είμαστε ο αληθινός και αυθεντικός εαυτός μας σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο Ian Stewart, Vice President του Global Marketing της Converse. «Φίλοι των Chuck Taylor All Star είναι αυτοί που έχουν κάνει το Chuck Taylor ένα εμβληματικό σήμα της δημιουργικής αυτοέκφρασης. Ήρθε η ώρα να τους τιμήσουμε».

Το «Made by You» είναι μια παγκόσμια γιορτή που επικεντρώνεται στα Converse Chuck Taylor All Star, τα μόνα sneakers που προσδιορίζονται από αυτούς που τα φορούν. Η Converse έχει επιμεληθεί μια συλλογή πορτραίτων Chuck Taylor All Star, προβάλλοντας την ατελείωτη ποικιλομορφία και την αυτοέκφραση των ατόμων στο παρελθόν και το παρόν, που επιλέγουν να φορούν Chuck Taylor All Star –μουσικοί, καλλιτέχνες, skaters, fashionistas, γνωστοί και άγνωστοι. Τα πορτραίτα αυτά προσδίδουν μια σύγχρονη ματιά στους μοναδικούς κόσμους που κατοικούν.

Πορτραίτα που συλλέχθηκαν από ανάλογες διεθνείς εμβληματικές προσωπικότητες όπως η Patti Smith, ο Andy Warhol, ο Jefferson Hack, η Sayo Yoshida, η Kate Lanphear και ο Glenn O’Brien θα εμφανιστούν μαζί με πορτραίτα Chuck Taylor All Star καθημερινών ανθρώπων και θα χρησιμοποιηθούν σε παγκόσμιες εκθέσεις, οι οποίες θα μετατρέψουν τους δρόμους των πόλεων από τη Νέα Υόρκη, στη Σαγκάη και στο Ρίο σε γκαλερί τέχνης.

Επιπλέον, η καμπάνια “Made by You” επιδιώκει να υπογραμμίσει το μοναδικό δημιουργικό πνεύμα των τοπικών κοινοτήτων και υποκουλτούρων με τοπικές εκθέσεις πορτραίτων αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία της αυτό-έκφρασης που είναι συνυφασμένη με τις πολιτιστικές γειτονιές σε όλο τον κόσμο.

Το “Made by You” είναι μια αληθινή γιορτή των δημιουργικών ανθρώπων, των ιστοριών τους και των sneakers τους. Είτε είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, είτε καλυμμένα με λάσπη, είτε έχουν φθαρεί και είναι γεμάτα τρύπες, κάθε πορτραίτο των Chuck Taylor All Star αφηγείται μια προσωπική ιστορία μετασχηματισμού από ένα λευκό, μαύρο, κόκκινο ή μπλε sneaker, σε ένα αξιόλογο έργο τέχνης.

Όπως και να έχουν φορεθεί, εξατομικευτεί, τροποποιηθεί ή έχουν μείνει ανέπαφα, τα πορτραίτα καταδεικνύουν το τεράστιο δυναμικό ενός απολύτως κενού καμβά.

Από το ντεμπούτο του το 1917, το Chuck Taylor All Star έχει γίνει ένα από τα πιο θρυλικά και εμβληματικά sneakers. Οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί πρώτοι υιοθέτησαν το πανταχού παρών Chuck Taylor All Star σαν ένα επαναστατικό σήμα δημιουργικότητας. Το “Made by You” τιμά όχι μόνο τα άτομα που έχουν κάνει το Chuck Taylor κάτι πολύ παραπάνω από ένα sneaker, αλλά επιδιώκει επίσης να απελευθερώσει τη δημιουργική έκφρασή του σε όλο τον κόσμο.

Το “Made by You” είναι μια παγκόσμια καμπάνια πολλαπλών καναλιών και περιλαμβάνει ενεργοποιήσεις από τους δρόμους και τα καταστήματα, στο on line και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων και εκθέσεων λανσαρίσματος στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Πεκίνο και την πόλη του Μεξικού, ενώ παράλληλα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά pop-up studios για πορτραίτα σε σημεία λιανικής πώλησης Converse, καθώς και σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τον Όμιλο Folli Follie
Η Converse ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Folli Follie (FF Group) που είναι μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες. Ο Όμιλος FF Group σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, τη Folli Follie και την Links of London. Ο Όμιλος διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα, τα πολυκαταστήματα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα, ενώ μάρκες όπως: Ermenegildo Zegna, Juicy Couture, UGG Australia, Ted Baker, Vilebrequin, Franklin & Marshall, Guess Jeans, Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, G-Star RAW, Samsonite, και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Πρόσφατα, ο Όμιλος ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον Όμιλο «Authentic Brands Group LLC (ABG)» για την ανάληψη του αποκλειστικού δικαιώματος διανομής πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο. Η δραστηριοποίηση του FF Group στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της Procter & Gamble Prestige, ενώ παράλληλα ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, Annick Goutal κ.ά.. Παράλληλα, ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Με δυναμική δομή και εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ο FF Group καλύπτει με τα προϊόντα του όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 850 σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ παράλληλα απασχολεί περισσότερα από 4.700 άτομα ανά τον κόσμο.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα