Neolaia Cyprus

Flirting tips για το κάθε ζώδιο!

flirtingtipszodia

Συχνά εντοπίζεις το άτομο που σου αρέσει σε έναν χώρο, αλλά δεν ξέρεις πώς να το προσεγγίσεις.

Δες ποια είναι τα flirting tips για το κάθε ζώδιο και πράξε τα «δέοντα»:

Κριός
Αναγνωρίζεις σε έναν χώρο πάντα τα άτομα που σε έλκουν ερωτικά αλλά δεν περνάς απευθείας πάντα στο να τα προσεγγίσεις. Αν εντοπίσεις τη «λεία» σου, τόλμησε να τη φλερτάρεις με ευθύτητα. Σίγουρα θα σαστίσει στην αρχή, αλλά -ταυτόχρονα- θα εντυπωσιαστεί κιόλας.

Ταύρος
O αισθησιασμός σου συχνά είναι “υπόγειος”, υποβόσκει, δεν είναι εμφανής. Για αυτό και πρέπει να μπεις άμεσα στην ενεργό δράση! Βγες έξω περισσότερο και φλέρταρε, ακόμη και για εξάσκηση, για να έχεις προετοιμαστεί όταν θα συναντήσεις μια περίπτωση που θα αξίζει τον κόπο σου.

Δίδυμοι
Εντόπισε το άτομο που σου αρέσει, πήγαινε διακριτικά κοντά του, κρυφάκουσε λιγάκι σχετικά περί τίνος μιλά με την παρέα του και με την πρώτη ευκαιρία πιάσε του κουβέντα, κάνοντας εύστοχα και χιουμοριστικά σχόλια πάνω στη συζήτησή σας. Γοήτευσε το με το λέγειν και την ευστροφία σου.

Καρκίνος
Don’t mix business with pleasure! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν να μην μπεις στη διαδικασία να περιπλέξεις τα πράγματα. Αν όμως την έχεις “πατήσει μαζί του” για τα καλά, ρίσκαρε. Αλλά κάντο εύστοχα και διακριτικά, πιάσε του μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, χωρίς όμως να φανεί ότι “λιώνεις για πάρτη του”, ακόμη κι αν όντως το τελευταίο είναι αληθές.

Λέων
 Αν σου αρέσει κάποιο άτομο στον χώρο, μη διαστάσεις! Προσέγγισέ το! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Αν καταλάβεις όμως ότι η άλλη πλευρά δεν ενδιαφέρεται, μη σπαταλήσεις το χρόνο σου. Προχώρα για αλλού. Αν δεν θέλει εκείνο μία, εσύ δεν θες δέκα.

Παρθένος
Προσπάθησε να γοητεύσεις και να δελεάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Δείξε πάνω στη συζήτηση τις γενικές σου γνώσεις, και μόλις καταλάβεις ότι έχεις κινήσει το ενδιαφέρον του βρες μια δικαιολογία για να φύγεις, αφού προηγουμένως έχει φροντίσει να πάρεις το τηλέφωνό του. “Το πέπλο μυστηρίου” που θα θέσεις γύρω από τον εαυτό σου θα ιντριγκάρει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Σε έλκουν τα “λάθος” άτομα, συχνά. Ακόμη κι αν σου βγει σε “κακό” στο τέλος, πήγαινε και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η ζωή είναι μικρή. Πήγαινε και μίλησέ του. Ακόμη και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κλισέ ατάκες, και πάλι κάντο. Δεν είναι καλό να έχεις απωθημένα.

Σκορπιός
Μπορεί να βλέπεις ένα άτομο κάθε μέρα αλλά να μην το είχες προσέξει μέχρι σήμερα. Στην περίπτωση που πλέον κατάλαβες ότι σου αρέσει, πλησίασε το με το μοναδικό σου στυλ και άφησε του ένα σέξι υπονοούμενο. ΑΝ ενδιαφέρεται κι εκείνο, θα το “πιάσει” και θα ανταποκριθεί θετικά, και μάλιστα άμεσα.

Τοξότης
Χρησιμοποίησε τον αυθορμητισμό σου. Προσπάθησε να είσαι ευδιάθετος με το άτομο που σε ελκύει και -κυρίως- επιχείρησε να του τραβήξεις την προσοχή ώστε να σε προσέξει. Η αρχή, άλλωστε είναι το ήμισυ του παντός.

Αιγόκερως
Μπορεί να μην τρελαίνεσαι για τα ραντεβού στα τυφλά και για τα προξενιά, αλλά δεν θα πάθεις και κάτι κακό αν επιχειρήσεις να πας σε ένα τέτοιο ραντεβού. Τι έχεις να χάσεις. Στην χειρότερη, δεν ξαναβγαίνεις μαζί του. Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να προχωρήσεις σε κάτι αν δεν θες.

Υδροχόος
Χρησιμοποίησε περισσότερο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσπάθησε να «εκμεταλλευτείς» τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας ακόμη και φίλους φίλων προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες. Ξεκίνα το από την απλή, αθώα, φιλική κουβέντα, κι αν δεις ότι έχετε χημεία μπορείς να φλερτάρεις, αρχικά online, και στη συνέχεια να επιδιώξεις να βγείτε για να γνωριστείτε από κοντά.

Ιχθύες
Έχεις σταμπάρει το άτομο που σου αρέσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Παίξε με τα μάτια! Για την ακρίβεια, κοίτα το επίμονα και μετά πό λίγο χαμογέλασε του.Το πιο πιθανό, μετά από αυτό, αν ενδιαφέρεται κι εκείνο, είναι να σε πλησιάσει. Αν, πάλι, νιώθεις πιο τολμηρός/η, κέρασε το ένα ποτό από αυτό που πίνει.

Πηγή: astrology.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα