Neolaia Cyprus

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η δυναμική σας συμπεριφορά αλλά και η τύχη θα σας βοηθήσουν να έχετε επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία. Θα είστε γεμάτοι κέφι, θα φλερτάρετε, θα ξεκινήσετε μια σχέση ή θα διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13 θα είστε συναισθηματικοί και ευάλωτοι. Θα στηρίζετε τα άτομα που αγαπάτε αλλά θα παρεξηγείστε εύκολα και θα βασανίζεστε από ανασφάλειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 12 Μαρτίου με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα θα κινηθείτε δυναμικά και θα διεκδικήσετε καλύτερη αμοιβή ή ανώτερη επαγγελματική θέση. Μείνετε ψύχραιμοι για να μην προκαλέσετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με σημαντικά άτομα του χώρου σας. Από τις 14 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και θα επαναφέρει νομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες και θέματα σπουδών που πρέπει να ρυθμιστούν.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε εκνευρισμένοι και επιθετικοί στις 11 με τη σύνοδο Άρη Ουρανού και θα τσακωθείτε με άτομα που αγαπάτε. Προσέξτε γιατί η ρήξη μπορεί να είναι οριστική και θα μετανιώσετε αργότερα. Από τις 13 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς θα προσφέρετε αγάπη και συμπαράσταση στους φίλους σας, αλλά η διάθεσή σας θα μεταβάλλεται συχνά, θα είστε εσωστρεφείς, υπερευαίσθητοι και θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για επαγγελματικά και νομικά θέματα στις 12 Μαρτίου με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα και ελέγξτε τον εκνευρισμό σας. Από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη θα παρουσιαστούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας, όμως συχνά θα νιώθετε άκεφοι ή κουρασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 11 Μαρτίου με τη σύνοδο Άρη Ουρανού θα φέρεστε παρορμητικά, δεν θα ελέγχετε τα συναισθήματά σας και ίσως δημιουργηθούν εντάσεις με ανθρώπους από το φιλικό σας περιβάλλον. Καβγάδες θα υπάρξουν και με ένα άτομο που έχετε ερωτευτεί και η σχέση μπορεί να τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Με τον Κρόνο ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας από τις 14 σχέσεις και συνεργασίες που ακροβατούν θα έχουν άσχημη κατάληξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Μην εμπιστευτείτε τη διαχείριση των οικονομικών σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά στις 12 του μήνα με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα. Θα είστε οξύθυμοι και ίσως τσακωθείτε με φίλους. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 13 Μαρτίου θα σας κάνει να ανησυχείτε για την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα κάνετε υπερπροσπάθεια να είστε συνεπείς και αποδοτικοί για να αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια από ανωτέρους και συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Άρη Ουρανού στις 11 Μαρτίου θα χάσετε την ψυχραιμία σας από απρόβλεπτα εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο και η κακή σας διάθεση θα γίνει αιτία προστριβών με το σύζυγο ή με την οικογένειά σας. Θα είστε επιθετικοί και ανήσυχοι και στις 12 με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα. Θα κοντραριστείτε άσχημα με το σύντροφο ή με έναν συνεργάτη σας και η διαμάχη μπορεί να καταλήξει σε οριστική διακοπή της σχέσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε πολλά όνειρα για το επαγγελματικό σας μέλλον από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς. Όμως θα είστε διστακτικοί και ανέτοιμοι να δουλέψετε οργανωμένα, θα δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε τα διάφορα εμπόδια και καλό είναι να μην πάρετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις. Με τον Κρόνο ανάδρομο από τις 14 Μαρτίου θα έχετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και δυσκολίες σε διάφορες επαγγελματικές υποθέσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία θα είστε ενθουσιώδεις και πολύ αισιόδοξοι. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας με τη γοητεία και το δυναμισμό σας και θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη από τις 14 θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη συνεννόηση με το σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Ίσως νομίζετε πως έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε ανυπόμονοι, εριστικοί και απόλυτοι στις 12 με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα. Θα θελήσετε να αλλάξετε πολλά στον εργασιακό χώρο με πείσμα και τόλμη. Από τις 13 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς θα δυσφορείτε όταν πρέπει να διαχειριστείτε πρακτικά ζητήματα, όμως η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σε οικονομικά, περιουσιακά, ασφαλιστικά ή συνταξιοδοτικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου θα δείξετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ποιότητα σχέσεων και συνεργασιών και θα είστε πιο ανεκτικοί και υπομονετικοί με τα αγαπημένα σας άτομα. Από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη θα σας βαραίνουν ευθύνες για ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας ή θα νιώθετε ότι περιορίζεται η ελευθερία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε ευδιάθετοι και δυναμικοί στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία. Χωρίς να πιεστείτε ιδιαίτερα θα βρείτε τον σωστό τρόπο να υλοποιήσετε δημιουργικές επαγγελματικές ιδέες ή θα οργανώσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Στις 11 με τη σύνοδο Άρη Ουρανού θα λογομαχήσετε με κάποιον για ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα. Θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τα θέματά σας αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή στις 10 με το τρίγωνο Άρη Δία. Θα κινηθείτε με αποφασιστικότητα και θα γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι κινήσεις σας θα περιοριστούν λόγω πολλών καθηκόντων από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Η επικοινωνία με αδέλφια ή γείτονες θα είναι δύσκολη και μερικές φορές θα νιώθετε πως σας αξίζει καλύτερη ποιότητα ζωής, χωρίς προβλήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε και να απαλλαγείτε από συνεργασίες που σας πνίγουν στις 11 με τη σύνοδο Άρη Ουρανού. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13 Μαρτίου θα είστε συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε στους συναδέλφους σας. Αν και θα βαριέστε να ρυθμίσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είστε γλυκομίλητοι και θα αναζητάτε ενδιαφέρουσες πνευματικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είστε ακόμα ερωτευμένοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή θα καταστρώσετε σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας. Θα είστε χαρούμενοι, ομιλητικοί και αισιόδοξοι από τις 13 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα φροντίζετε το σύντροφο και τα παιδιά σας, θα εκδηλώνετε έντονα τα συναισθήματά σας, θα κάνετε ρομαντικά όνειρα και θα μοιράζεστε με όλους τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 10 με το τρίγωνο Άρη Δία θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και το πείσμα σας για να κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες ή για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας. Θα αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη γιατί θα παρουσιαστούν παλιές οφειλές ή γιατί θα αποφασίσετε να μειώσετε τις δαπάνες για να αγοράσετε κάτι που επιθυμείτε ή για να πάτε ένα μακρινό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία και θα ζήσετε πολύ έντονες εμπειρίες ή θα αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Θα καταπιεστείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας ή από έναν απαιτητικό συνεργάτη και θα ψάχνετε τρόπους να ανασάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Ο εκνευρισμός και το άγχος σας στις 12 με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα θα γίνουν αιτία να κάνετε κακές επιλογές στη διαχείριση των χρημάτων σας ή πολλά λάθη. Μην κανονίσετε μετακόμιση ή αγοραπωλησίες από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς. Η λογική σας δεν λειτουργεί σωστά και αρκετοί θα νιώθετε κουρασμένοι και άκεφοι. Θα ασχοληθείτε όμως πολύ με την οικογένειά σας και θα περάσετε μαζί ώρες χαλάρωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα στις 12 Μαρτίου δε θα αποφύγετε έναν διαπληκτισμό με μέλος της οικογένειάς σας και ίσως κάνετε πολύ καιρό να ξαναμιλήσετε. Ελέγξτε τα νεύρα και το άγχος σας. Θα έχετε πολλές ανασφάλειες από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη και θα ενοχλείστε από ο,τιδήποτε. Πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις να σας γεμίζουν απαισιοδοξία και αρνητισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα αποφασίσετε να αγοράσετε σπίτι, να ανακαινίσετε το χώρο σας ή θα κάνετε μια καλή επένδυση στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία. Θα είστε επικοινωνιακοί και θα μαζεύετε πληροφορίες για ό,τι σας ενδιαφέρει από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα αλλά θα έχετε την τάση να σας διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες, να παρεξηγείτε τους συνομιλητές σας και να προκαλείτε κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική διάθεση στις 10 Μαρτίου με το τρίγωνο Άρη Δία. Με τα επιχειρήματα και με το κέφι σας θα έχετε κατακτήσεις και θα σας δείχνουν το θαυμασμό τους. Συχνά θα νιώθετε πως δεν είστε αποδεκτοί στο κοινωνικό περιβάλλον από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη ή θα υπάρχουν εμπόδια στη συνεννόηση με μεγαλύτερους ή με πιο έμπειρους φίλους, όμως θα τα ξεπερνάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 11 με τη σύνοδο Άρη Ουρανού θα είστε νευρικοί, δεν θα δέχεστε αντιρρήσεις και θα κοντράρετε όλα όσα σας καταπιέζουν και σας στερούν την ελευθερία σας. Θα σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας από τις 13 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα αγχωθείτε όσοι δουλεύετε χωρίς να πληρώνεστε σύμφωνα με την αξία σας και αρκετοί θα χαλάσετε χρήματα αγοράζοντας πράγματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις προσπαθώντας να πείσετε τον σύντροφό σας να κάνει αυτό που θέλετε, γιατί θα τον κουράσετε και θα αντιδράσει με άσχημο τρόπο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου θα προσπαθείτε με τη γοητεία και το επικοινωνιακό σας ταλέντο να γοητεύσετε τα άτομα που είναι κοντά σας για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να καταπολεμήσετε τις ανασφάλειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία στις 10 με το τρίγωνο Άρη Δία. Θα βρείτε νέα θέση εργασίας ή θα διεκδικήσετε μεγαλύτερη αμοιβή.Μπορεί να δείτε κάποιες επαγγελματικές προσπάθειες να αποτυγχάνουν από τις 14 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Αρκετοί θα νιώθετε ότι κάποιος μπλοκάρει το δρόμο σας προς την επιτυχία ή θα είστε σε σύγχυση και δεν θα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα του Σαββατοκύριακου «24», στις 8 Μαρτίου, Φύλλο 49.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα