Neolaia Cyprus

Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ;

sex

Όπως έχουμε ξαναπεί, στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και ντροπές, ειδικά μάλιστα μέσα σε ένα ζευγάρι. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως με το πέρασμα του χρόνου η ανία και η ρουτίνα απειλούν μια σχέση, και γι” αυτό καλό είναι να «πειραματίζεστε» και να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα στο κρεβάτι. Όμως να δείξετε μία προσοχή στις παρακάτω στάσεις που παραθέτουμε, γιατί εν τέλει αντί να έρθετε πιο κοντά σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, το πιο πιθανό είναι να είστε κοντά, σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο.

Δοκιμάστε τις. Δεν θέλουμε να σας αποτρέψουμε από το να τις επιχειρήσετε. Απλώς να γνωρίζετε ότι είναι λίγο πιο επικίνδυνες από τις συνηθισμένες.

1. Η στάση «London Bridge»

Νομίζουμε ότι σας δώσαμε μία ιδέα του τι περιλαμβάνει. Ο παρτενέρ κάνει μία ωραιότατη γέφυρα και η γυναίκα τον καβαλάει με τα πόδια της να ακουμπούν στο πάτωμα. Καλό θα ήταν αν το επιχειρήσετε, να έχετε το 166 στις τελευταίες κλήσεις, καθώς αν ο καλός σας δεν είναι ο Μελισσανίδης, κινδυνεύει άμεσα να σπάσει 1, 2, 3 μπορεί και όλα τα κόκκαλα του σώματός του! Κατ” επέκταση, εσείς θα βρεθείτε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα, με συνέπειες που καλύτερα να μην αναφέρουμε, ειδικά αν είστε και κάπως ευτραφής!

2. H στάση «χειράμαξα»

Σε αυτή τη στάση η γυναίκα είναι με τα χέρια στο πάτωμα, ενώ τα πόδια της τα κρατάει ο παρτενέρ με τα δύο του χέρια, και φυσικά βρίσκονται στον αέρα. Αν ο καλός σας έχει σκοπό να το πάει πιο χαλαρά και γλυκά το θέμα τότε είστε ασφαλής. Τι γίνεται όμως όταν επέρχεται η κορύφωση και οι κινήσεις γίνονται πιο απότομες και άγριες; Τότε προσγειώνεστε στο πάτωμα με την μούρη και στην καλύτερη ή έχετε σπασμένη μύτη, ή κάποιο δόντι ή την επόμενη μέρα το ωραίο σας λαιμουδάκι κοσμεί ένα ακόμη πιο ωραίο κολάρο!

3. Όρθιο 69

Άκρως επικίνδυνο! Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να πετύχει μόνο αν ο άντρας είναι body builder ή αρσιβαρίστας, ή αν η κοπέλα είναι minion! Για να καταλάβετε, που μάλλον έχετε ήδη, η γυναίκα είναι εξ” ολοκλήρου στον αέρα με το κεφάλι προς τα κάτω, κάτι σαν κατακόρυφο δηλαδή, και το μόνο της στήριγμα είναι τα μπράτσα του παρτενέρ. Ο οποίος βέβαια, εκτός από το βάρος σας έχει να κάνει και τη δουλίτσα για την οποία έχει γίνει η στάση, κάτι που φυσικά κάνετε κι εσείς. Ο κίνδυνος είναι ορατός και απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το κεφάλι σας. Ένας σπασμένος σβέρκος ή μία ελαφριά διάσειση, είναι τα soft που μπορείτε να πάθετε αν ο καλός σας… κοψομεσιαστεί!

4. Στον τοίχο

Μία άκρως κινηματογραφική στάση, η οποία προτιμάται φανατικά από σκηνοθέτες καθώς μαρτυρά πάθος και ηδονή. Η γυναίκα κολλημένη στον τοίχο, ποιου δωματίου είναι λεπτομέρεια, και τα πόδια της περασμένα γύρω από την μέση του συντρόφου. Όσο σέξι και αν ακούγεται και όσο κι αν είναι βασικό στοιχείο της γυναικείας φαντασίωσης, μετά το πρώτο δίλεπτο, ο ιδρώτας από την υπερπροσπάθεια και των δύο πλευρών που μοιραία θα κάνει την εμφάνισή του αφενός θα κάνει τα πάντα να γλιστράνε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσγειωθείτε με τα πισινό σας στο πάτωμα, στην καλύτερη, και αφετέρου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πλάτη σας να τριφτεί στον τοίχο με αποτέλεσμα να υποστείτε τραύματα στην ραχοκοκκαλιά ή στη σπονδυλική σας στήλη.

5. Να τελειώσει ο σύντροφος στο πρόσωπο της παρτενέρ

Ολοκληρώνουμε με μία ενέργεια, η οποία δεν περιλαμβάνει διείσδυση, αλλά συγκαταλέγεται στο γενικότερο πλάνο της σεξουαλικής πράξης. Μιλάμε φυσικά για το στοματικό έρωτα τον οποίο και όλο χαρά, προθυμία και πάθος κάνετε στο σύντροφό σας προσφέροντάς του τεράστια ευχαρίστηση. Ωστόσο, τα μάτια σας 14 κατά τη στιγμή της… κορύφωσης καθώς ο στόχος του θα πρέπει να είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και κυρίως όχι στα… μάτια! Αν λοιπόν το κακό γίνει, τότε την επόμενη μέρα θα κυκλοφορείτε με το ένα ή και τα δύο μάτια σας κόκκινα και καλό θα ήταν να κλείσετε και ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο!

Από όσο καταλαβαίνετε, οι προαναφερθείσες στάσεις ελλοχεύουν περισσότερους κινδύνους για τα θηλυκά, παρά για τα αρσενικά. Όπως και να έχει πάντως, εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη και αγάπη μεταξύ σας, όλα μπορούν να γίνουν, και αν δεν γίνουν καλά, μπορούν να ξεπεραστούν.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα