Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα.

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Κριός

Προσπαθήστε να γίνετε σαφείς και κατανοητοί, χρησιμοποιώντας σωστά παραδείγματα και επιχειρήματα. Καθυστερήσεις και εκκρεμότητες σε οικονομικές υποχρεώσεις που εμπλέκονται και τρίτοι, συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε. Ήρθε ο καιρός να κάνετε μια νέα αρχή όσον αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η γοητεία σας μαγνητίζει και ίσως βοηθήσει στην δημιουργία σχέσεων και την επίτευξη των στόχων σας γενικά. Ο ενθουσιασμός σας και η σιγουριά για το μέλλον, μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις που σας κουράζουν και σας ζημιώνουν οικονομικά. Μια νέα παρουσία στο χώρο εργασίας σας, θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας. Πείτε όλα όσα θέλετε ευθέως χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.

Ταύρος

Τα θέματα εργασίας/καριέρας μπαίνουν κατά αυτήν την περίοδο στο περιθώριο, καθόσον προέχουν σοβαρά θέματα οικογενείας και προσωπικών σχέσεων. Θα δημιουργηθούν ίσως εντάσεις κυρίως εξαιτίας κάποιων προβλημάτων στα οικονομικά και στα οικογενειακά σας. Σύντομα η στενοχώρια των τελευταίων ημερών θα αποτελέσει παρελθόν, αφού θα έχετε χαρούμενα νέα. Ακολουθεί μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε. Προσπαθήστε να διορθώσετε να κακώς κείμενα, έχοντας στο μυαλό σας τα λάθη του παρελθόντος. Μπορείτε να κάνετε επεκτατικές κινήσεις στα οικονομικά σας επιτέλους! Προσοχή όμως στις υπερβολές! Αν νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, ήρθε η στιγμή να εκφράσετε τα παράπονά σας στο ταίρι σας. Η φαντασία σας αυτό τον μήνα, δρα ανεξέλεγκτα.

Δίδυμος

Εκφράστε άφοβα τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους άντρες του ζωδίου: αφήστε τις ανοησίες του τύπου «σκληρού άντρα» και πλησιάστε την σύντροφο σας. Μία καινούργια γνωριμία θα εξελιχθεί σε έντονο φλερτ. Ελέγξτε πρώτα όλα τα δεδομένα και μετά κάντε προχωρήστε βήμα βήμα προσεκτικά. Να έχετε αντικειμενική άποψη και να μην παρασύρεστε από την έντονη φόρτιση που επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η άψογη συνεργασία που έχετε με τους προϊσταμένους σας, σας εμπνέει σιγουριά. Ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας θα σας ανεβάσουν και θα καλυτερεύσουν τη διάθεση σας. Μια εκκρεμότητα από το παρελθόν, μπορεί τώρα να βρεθεί μπροστά σας και να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας προσωρινά.

Καρκίνος

Για να δούμε: Θα συντελέσουν αρκετοί παράγοντες στην καλυτέρευση των οικονομικών σας πολύ σύντομα. Έχετε αυτή την περίοδο με σταθερή εξέλιξη και δείγματα ανόδου στην καριέρα σας εμφανίζονται. Αν ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας, θα έχετε καλύτερη απόδοση στην εργασία σας. Οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας ασκούν πίεση και αυτό τον μήνα νιώθετε έντονη την ανάγκη να τις ξεφορτωθείτε . Ξεκαθαρίστε σύντομα τα σύννεφα τόσο στη σχέση σας, όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό τον καιρό αισθάνεστε κουρασμένοι και είστε συνεχώς κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Κάντε εσωτερικό διαλογισμό για να μπορέσετε να βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Προσπαθήστε να μετριάσετε τα άγχος σας και να δώσετε περισσότερη προσοχή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας παρασύρουν με δήθεν διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά Προσεγγίστε τα άτομα που σας ενδιαφέρον με φιλική διάθεση. Το πλανητικό σύστημα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης μίας ερωτικής σχέσης που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις. Διαφωνίες με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη μπορεί να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου. Μια απροσδόκητη στήριξη οικονομικής φύσεως προκύπτει για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες. Ήρθε η ώρα να αποκομίσετε κέρδη από τις επενδύσεις σας. Έχετε μάθει να συγχωρείτε τους άλλους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σας το ανταποδώσουν. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού σας έχουν γίνει έμμονη ιδέα.

Παρθένος

Δυσκολίες στην επικοινωνία αυτό τον μήνα και προβλήματα στην σχέση σας ακριβώς λόγο αυτού. Ζητήματα καριέρας και η ανάγκη αποδοχής από τους άλλους σας προβληματίζουν. Ήρθε ο καιρός να κινηθείτε πιο δυναμικά στον εργασιακό σας χώρο. Εύκολα μπορεί να κάνετε τους άλλους να δουν τι αξίζετε με τη γοητεία σας , μεγαλώνοντας έτσι τον μικρό κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιες κόντρες μέσα στο σπίτι έχουν κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική. Θα αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας προς το επαγγελματικό σας όφελος. Η αμφισβήτηση του συντρόφου σας προς το πρόσωπο σας κλονίζει τη σχέση σας. Το πάθος και η παρορμητικότητα κυριαρχούν στη σχέση σας και αυτό δεν είναι καλό.

Ζυγός

Ένα μικροατύχημα θα σας κάνει να καταλάβετε πως θα πρέπει να σταματήσετε να είστε επιπόλαιοι. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και ξεκινά ένα διάστημα με πολλές επαφές κοινωνικού τύπου στο σπίτι σας και όχι μόνο. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσουν να κάνουν αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Σκεφτείτε λογικά και παραμείνετε εγκρατείς παρά τις πιέσεις της παρέας σας. Χρειάζεται λίγο προσοχή όσο αναφορά και πιθανές αλλαγές ή νέες συνεργασίες. Είστε πολύ δραστήριοι και καλύτεροι επικοινωνιακά, καθώς συνεχίζετε τις επαφές για κάποιες επικείμενες αλλαγές. Χαλαρώστε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Μια βοήθεια από κάποιο επίδομα θα σας ανακουφίσει έστω και προσωρινά.

Σκορπιός

Θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη αλλά και ωφέλιμη περίοδος με τους φίλους σας. Ομαδικές δραστηριότητες και αθλήματα είναι στο πρόγραμμά σας, έχετε την ανάγκη της επαφής με κόσμο τελευταία. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας, αντιτάσσοντας κουράγιο και θάρρος. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι στις προτάσεις κάποιων. Συκοφαντίες εναντίον σας ίσως υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά θα ανακαλύψετε ποιοι είναι αυτοί που σαμποτάρουν τις ενέργειες σας. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες αυτό τον μήνα. Μην ξεχνάτε πως αποτελείτε παράδειγμα και για τους νεότερους στο χώρο εργασίας σας. Μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού θα σας αναστατώσει.

Τοξότης

Κάποιοι από εσάς κάνουν κακό στον εαυτό τους με το να είναι επιδειξιομανείς. Οι καπνιστές της παρέας θα πρέπει να ελαττώσουν το τσιγάρο, η υγεία σας είναι το πολύτιμο αγαθό! Να θυμάστε πάντα πως ο διάλογος είναι το πρώτο βήμα για τη λύση κάθε προβλήματος. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για να μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας. Να θυμάστε πως πρέπει να κυνηγήσετε την τύχη σας για να σας χαμογελάσει. Είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστεί η αξία σας στην δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα είναι κουραστική και εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ώρα για δράση! Η καλή δουλειά που κάνατε την τελευταία σας δίνει την δυνατότητα να λάμψετε επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Προτιμήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Έχει χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Μια νέα γνωριμία εξάπτει την φαντασία σας και ξυπνά ερωτικά ένστικτα. Το φιλότιμο και η εργατικότητά σας θα ανταμειφθούν λίαν συντόμως. Πρέπει να σταματήσετε να είστε κουραστικοί με τη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας. Θέματα που σας απασχολούσαν στο παρελθόν θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με το κοφτερό μυαλό σας και με τους κατάλληλους χειρισμούς. Οι αλλαγές που σημειώνονται στους εξωτερικούς κοινωνικούς παράγοντες, θα σας επηρεάσουν άμεσα. Είστε τρομερά εγωιστές τελευταία, το αποτέλεσμα; Εντάσεις και καυγάδες στην δουλειά και στο σπίτι.

Υδροχόος

Οι κόποι σας αναμένεται να ανταμειφθούν πολύ σύντομα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και στην δουλειά και στο σπίτι αλλά και εσείς «θηρία» αυτή την περίοδο και τα καταφέρνετε μια χαρά. Το άγχος που έχετε προκειμένου να πετύχετε στην εργασία σας, σας κάνει νευρικούς. Βάλτε σε μια σειρά καταστάσεις που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Έχετε ρίξει το βάρος σας σε υποθέσεις προσωπικών η επαγγελματικών σχέσεων που αυτό τον μήνα θα μπορούσατε να κάνετε πραγματικότητα με ευκολία. Θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κυρίως λόγω της υποστήριξης που θα έχετε από το περιβάλλον σας. Είναι δύσκολο να ακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα αφού στη καθημερινότητα σας όλα είναι άνω κάτω. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διεκπεραίωση των οικονομικών υποχρεώσεων. Μην το αφήνετε για αργότερα μπορεί να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

Ιχθείς

Εκφράστε τα συναισθήματα και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη νέα σχέδια, προοπτικές και εμπειρίες . Εφαρμόστε έναν οικονομικό έλεγχο στις δοσοληψίες σας και περιορίστε τις σπατάλες. Είναι καιρός να περιορίσετε σημαντικά τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας. Μην αφήνετε τις οικονομικές δυσκολίες να μπουν ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε ξεκάθαρες απαντήσεις για να μην υπάρχουν σύννεφα μέσα στη σχέση σας. Η καθημερινότητα μερικών από εσάς αλλάζει αυτή την περίοδο , και αφορμή μάλλον είναι η αλλαγή κατοικίας. Οι συνεχόμενες εντάσεις έχουν κλονίσει το νευρικό σας σύστημα.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα