Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

 

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε ψύχραιμοι, καλοπροαίρετοι και αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις στις 24 Φεβρουαρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Θα διευθετήσετε εκκρεμότητες και θα κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον. Με την αντίθεση Ερμή Δία την 1η Μαρτίου μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ένα άτομο που σας εμπνέει ερωτικά και του υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα τηρήσετε. Διασκεδάστε χωρίς να παραφερθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 23 με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου θα νιώθετε κουρασμένοι από την πολλή δουλειά και θα θελήσετε να απομονωθείτε για να ανασυνταχτείτε. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 26 θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους και δεν θα έχετε σωστή αίσθηση της πραγματικότητας. Μην πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις γιατί η λογική σας δεν λειτουργεί σωστά.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 26 θα σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και καλοσυνάτους. Θα προσφερθείτε να βοηθήσετε φίλους που σας χρειάζονται, θα εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας αλλά θα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε πρακτικά ζητήματα. Αν νιώσετε πως ερωτεύεστε ένα φιλικό άτομο μη βιαστείτε να του μιλήσετε για όσα νιώθετε. Όταν περάσει η επιρροή της όψης μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα δυσκολευτείτε να διεκπεραιώσετε ένα οικονομικό ζήτημα στις 23 του μήνα με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου και θα νιώσετε απαισιοδοξία για το μέλλον. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε πως δεν έπρεπε να εμπιστευτείτε τη διαχείριση των χρημάτων σας σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα διαχειριστείτε με ψυχραιμία επενδύσεις και οικονομικές εκκρεμότητες και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου στις 24 Φεβρουαρίου σας επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα. Θα διασκεδάσετε με το σύντροφο και με αγαπημένους φίλους σας, θα προγραμματίσετε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και αρκετοί θα δείτε τη σχέση σας να γίνεται πιο σοβαρή. Την 1η Μαρτίου με την αντίθεση Ερμή Δία θα είστε παρορμητικοί και μπορεί να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε ή να κάνετε λάθη και επιπολαιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσέξτε να μην κάνετε κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σας στις 23 με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου. Θα έχετε προβλήματα με ένα συνεργάτη και πρέπει να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Στις 26 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα μην πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις γιατί η λογική σας δεν λειτουργεί σωστά. Είστε ευσυγκίνητοι, ρομαντικοί και ίσως κάποιος σας εκμεταλλευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 26 Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα θα σας απασχολούν ιδεαλιστικοί στόχοι, θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον που όμως δεν θα βασίζονται στη λογική και θα δυσκολεύεστε να σκεφτείτε πρακτικά. Μην κάνετε κινήσεις που θα σας εκθέσουν και μην εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας σε άτομα που δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα περάσετε χρόνο κάνοντας όνειρα για το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις απαιτούν σκληρή δουλειά και υπομονή, όμως θα νιώθετε κουρασμένοι και άκεφοι στις 23 με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου και θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε για λίγο, αφήνοντας όμως εκκρεμότητες. Στις 24 Φεβρουαρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα σταθεροποιηθεί η καριέρα σας, νέες συνεργασίες θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θα ρυθμίσετε όλες σας τις εκκρεμότητες.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην είστε εριστικοί με άτομα που σας αγαπούν και δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου. Φοβάστε τις δυσκολίες που ίσως παρουσιαστούν αλλά μόνο αν είστε δημιουργικοί και χαρούμενοι θα εξασφαλίσετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε ένα σταθερό ερωτικό δεσμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα στις 26 του μήνα δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε ψύχραιμα και θα σας κυριεύσουν ανασφάλεια και αγωνία για την πορεία των οικονομικών σας. προσέξτε με ποιους θα συναλλάσσεστε γιατί ίσως σας εκμεταλλευτούν. Θα μιλήσετε για μια συνεργασία την 1η Μαρτίου με τη σύνοδο Ερμή Δία αλλά καλύτερα να εξετάσετε προσεκτικά τα δεδομένα για να αποφύγετε παραλείψεις και επιπολαιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην επιτρέψετε σε συγγενείς να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή και να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σας στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου. Όσοι δέχεστε πιέσεις από το αγαπημένο σας άτομο να συγκατοικήσετε αποφασίστε όταν θα είστε πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι. Στις 24 θα τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα, θα καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις και ίσως κάνετε μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Άρη Κρόνου στις 26 Φεβρουαρίου θα είστε δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και με την ακίνητη περιουσία σας και θα συζητήσετε για επικερδείς επενδύσεις. Αποφύγετε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις την 1η Μαρτίου με τη σύνοδο Ερμή Δία και βεβαιωθείτε πως εξετάσετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε μια σοβαρή επαγγελματική απόφαση.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα συζητήσετε με το σύντροφό σας για ένα ταξίδι, θα λύσετε θέματα που σας απασχολούν ή θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ αρκετοί θα προσπαθήσετε να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε, πριν αποφασίσετε. Θα είστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι στις 26 Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα και δεν θα μπορείτε να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσοχή στις συζητήσεις με συνεργάτες στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου. Θα είστε νευρικοί, κακόκεφοι και μπορεί να ναυαγήσει μια συμφωνία ή να υπάρξουν συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο. Έχετε κουραστεί από τις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις και νιώθετε πως δεν αντέχετε να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου η κακοκεφιά και η ανασφάλειά σας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για να καλύψετε συναισθηματικές ανάγκες και φερθείτε όσο καλύτερα μπορείτε στο σύντροφό σας. Στις 26 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα θα κάνετε ερωτική εξομολόγηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει, θα είστε εκδηλωτικοί και ρομαντικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε συγκροτημένοι, σαφείς και ψύχραιμοι στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Θα κάνετε συμφέρουσες οικονομικές συναλλαγές, θα κλείσετε νέες συμφωνίες, θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες και θα βρείτε σωστούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις την 1η Μαρτίου με την αντίθεση Ερμή Δία γιατί θα είστε βιαστικοί και επιπόλαιοι και μάλλον θα κάνετε σοβαρά λάθη.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην αναλάβετε δυσάρεστες ή κουραστικές ευθύνες στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου και μείνετε λίγο μόνοι για να ηρεμήσετε. Η κακή διάθεσή σας ίσως γίνει αιτία να δυσαρεστήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα κατακτήσετε με τη σοβαρότητα και με την ηρεμία σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε θετικά και μόνιμα αποτελέσματα σε ό,τι προσπαθήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 26 Φεβρουαρίου θα ανακινήσει κάποια οικογενειακά θέματα, θα είστε συγχυσμένοι και δεν θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ίσως αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε που θα φέρουν εμπόδια στην καριέρα σας. Την 1η Μαρτίου με την αντίθεση Ερμή Δία θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά θα δυσκολευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας στις 24 Φεβρουαρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και θα ρυθμίσετε οικογενειακές εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως θελήσετε να οργανώσετε τον προσωπικό σας χώρο.Θα είστε υποχωρητικοί και ευγενέστατοι στις 26 Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα. Θα περάσετε όμορφα με αγαπημένα άτομα και θα είστε πολύ εκδηλωτικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο συνεχής και κουραστικός αγώνας για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας έχει κουράσει το νευρικό σας σύστημα και είναι προτιμότερο να απέχετε από τις υποχρεώσεις σας στις 23 με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου παρά να δημιουργήσετε εντάσεις και να αποτύχετε να κλείσετε συμφωνίες. Με την αντίθεση Ερμή Δία την 1η Μαρτίου να είστε προσεκτικοί αν ταξιδέψετε και όταν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκδηλώσεις και σε φιλικές παρέες στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Με την γοητευτική και ήρεμη συμπεριφορά σας θα έχετε θαυμαστές και υποστηρικτές. Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει καλή εντύπωση και αργότερα μπορεί να προκύψει ερωτική σχέση. Στις 26 Φεβρουαρίου με το τρίγωνο Άρη Κρόνου θα είστε δυναμικοί και θα κερδίσετε το θαυμασμό των κοντινών σας ατόμων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και αφήστε για αργότερα τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Χρειάζεστε ηρεμία και την παρέα ανθρώπων που εμπιστεύεστε για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 26 του μήνα δώστε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Θα είστε αφηρημένοι και μπορεί να κάνετε λάθη ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι είστε ερωτευμένοι θα τρελάνετε το σύντροφό σας με τις εκδηλώσεις αγάπης και τα ρομαντικά σας σχέδια στις 26 Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα και θα νιώσετε ανασφαλείς αν εκείνος δεν ανταποκριθεί άμεσα. Πρέπει να μάθετε να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην κουράζετε τα άτομα που αγαπάτε με τις φοβίες και τα παράπονά σας. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να κάνετε όμορφα πράγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στις 23 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου  Μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας και να είστε καλοπροαίρετοι και ψύχραιμοι για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Μιλήστε με ανωτέρους για τα οικονομικά σας αιτήματα στις 24 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου γιατί θα είστε συγκροτημένοι, λογικοί και ψύχραιμοι.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα