Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 20 του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού και θα είστε μαχητικοί, ενθουσιώδεις και έτοιμοι να αγωνιστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα περάσετε υπέροχα με το σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση παρορμητικά. Θα είστε νευρικοί, επίμονοι, γοητευτικοί και απόλυτοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές στην κοινωνική σας ζωή. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα αποδειχτεί χρήσιμη για την υλοποίηση μιας φιλόδοξης ιδέας. Θα σας προτείνουν να συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας και θα ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε δική σας δουλειά.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό από τις 20 του μήνα θα φέρουν εντάσεις και νευρικότητα. Ασχοληθείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας χωρίς να κάνετε τώρα ριζικές αλλαγές. Βρείτε τι πραγματικά θέλετε και σιγά σιγά θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από το σύντροφό σας το τελευταίο διάστημα προσεγγίστε τον με ειλικρίνεια και κατανόηση και δημιουργήστε όμορφο κλίμα χωρίς αναφορές στο παρελθόν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αλλαγές στην εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν, θα διεκδικήσετε καλύτερη θέση ή περισσότερα χρήματα και θα ασχοληθείτε με την προώθηση της καριέρας σας. Οι φιλόδοξοι στόχοι σας είναι εύκολο να επιτευχθούν αφού δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά, προσέξτε όμως τον ενθουσιασμό και την ορμή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε δραστήριοι και γεμάτοι ενθουσιασμό από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο του Κριού. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα κάνετε νέους φίλους και θα διασκεδάσετε αν και δεν θα αποφύγετε κάποιες κόντρες. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα νιώσετε έντονη ερωτική έλξη για ένα φιλικό άτομο ή θα περάσετε τη μέρα με άτομα που αγαπάτε, θα διασκεδάσετε και θα είστε εκδηλωτικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε γεμάτοι όνειρα και αισιοδοξία στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Θα δρομολογήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και θα ασχοληθείτε με νομικές εκκρεμότητες ή με θέματα παιδείας και θρησκείας. Η επιθυμία σας να περάσετε καλά ίσως σας κάνει να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για προσωπικές σας ανάγκες και για τα αγαπημένα σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσετε με θάρρος μια ιστορία που σας προκαλεί σύγχυση και θα βρείτε λύση. Το μυαλό σας είναι ξεκάθαρο και θα δρομολογήσετε ευχάριστες εξελίξεις. Μην καταπιέσετε το σύντροφό σας με τις απαιτήσεις και με τα παράπονά σας. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν μείνετε ψύχραιμοι και αναλύσετε προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της σχέσης σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό χώρο από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη και ο Άρηςθα περάσουν στον Κριό. Έχετε πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπο να τις πραγματοποιήσετε. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα είστε δυναμικοί αλλά και εύθικτοι. Αν έχετε παράπονα από ανωτέρους ή συναδέλφους μπορεί να κοντραριστείτε. Ένα φλερτ θα προκύψει στο χώρο δουλειάς.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 19 Φεβρουαρίου θα είστε ανυπόμονοι και δυναμικοί. Θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες που προκαλούν στεναχώριες και προβλήματα, θα βάλετε όρια και δεν θα επιτρέψετε να χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι έντονη και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Να είστε υπομονετικοί και να αντιμετωπίσετε με κατανόηση το σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 20 Φεβρουαρίου ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο αντεκδικήσεις και κυνηγητό φιλόδοξων στόχων. Θα κάνετε πολλά ταξίδια, θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα, θα δραστηριοποιηθείτε και δεν θα αντιστέκεστε στις προκλήσεις. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα είστε δυναμικοί και οξύθυμοι. Έντονο φλερτ θα προκύψει κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου θα ανησυχείτε για την εξέλιξη των αισθηματικών και οικονομικών σας θεμάτων. Όμως θα ξεπεράσετε τις αναστολές σας, θα οπλιστείτε με θάρρος και θα καταφέρετε να βάλετε τα ζητήματα που σας απασχολούν σε νέες βάσεις. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα είστε διαχυτικοί και θα δείξετε ερωτικό πάθος αλλά και τη ζήλια σας στο σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια επαγγελματική συμφωνία με καλές προοπτικές θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ευχάριστη και δημιουργική, θα ακούσετε καλές κριτικές για την απόδοση και για τις ικανότητές σας και θα νιώσετε περηφάνια. Θα σκεφτείτε να αγοράσετε πράγματα που θα εκσυγχρονίσουν το χώρο σας και θα οργανωθείτε πολύ καλύτερα.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε. Με τη γοητεία και την εξωστρέφειά σας θα σας προσέξουν άτομα του αντίθετου φύλου αλλά αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο θα είναι μια ερωτική περιπέτεια και όχι να βρείτε την αδελφή ψυχή. Δεν αποκλείεται όμως σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα να είναι σημαντικές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώσετε καταπίεση στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη και οΆρης θα περάσουν στο ζώδιο του Κριού. Θα βρείτε τρόπο και δύναμη να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, αν και προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα και θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τα έξοδά σας. Όμως θα δραστηριοποιηθείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να δείτε πιο ρεαλιστικά κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα τα λύσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εφαρμόζοντας νέες προοδευτικές τεχνικές. Θα αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας και θα κάνετε διάφορα πράγματα μαζί αλλά θα είστε στον κόσμο σας και ίσως παρεξηγήσει την εσωστρέφειά σας. Θα χρειαστεί να τον καθησυχάσετε και να αποδείξετε πως τον αγαπάτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα είστε αρκετές φορές ανασφαλείς και ίσως χρειαστεί να παλέψετε για να διατηρήσετε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο. Πολλές εκκρεμότητες και ευθύνες θα σας κουράσουν και θα σας αγχώσουν. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα σας κάνουν πρόταση για δουλειά ή θα παρουσιαστεί ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας. Ίσως ξεκινήσετε κάποιο άθλημα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή από τις 20 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη και οΆρης θα περάσουν στο ζώδιο του Κριού. Θα είστε κεφάτοι, δημιουργικοί, θα απολαύσετε την παρέα των παιδιών και του συντρόφου σας αν και μερικές φορές θα νιώθετε νευρικοί ή ανικανοποίητοι. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών νέες εμπειρίες ή μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια θα σας ενθουσιάσουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα σας κάνει άνετους, επικοινωνιακούς και έτοιμους για δράση. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα ταξιδέψετε και θα συζητήσετε για νέες συμφωνίες. Επειδή είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις ή να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Αν θέλετε να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα κάντε πρώτα έρευνα αγοράς για να μη σας κοροϊδέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 20 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού θα ανακινηθούν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε κάποιο άτομο που σας καταπιέζει και ίσως αποφασίσετε να φύγετε από την πατρική οικογένεια και να μείνετε μόνοι. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας αφού έχετε βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είστε αρκετά αγχωμένοι με τα έξοδα που συνεχίζουν να προκύπτουν και προβληματίζεστε για το πώς θα τα καλύψετε. Στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αντιμετωπίσετε πιο αισιόδοξα την κατάσταση και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Αν ψάχνετε για δουλειά κάντε τώρα τις προσπάθειές σας γιατί κάτι καλό θα προκύψει και θα χαρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η περιπετειώδης και ανεξάρτητη φύση σας θα είναι ακόμα πιο έντονη με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 19 Φεβρουαρίου. Ακόμα και όσοι έχετε μόνιμη σχέση δεν θα αποφύγετε τον πειρασμό να απολαύσετε μια ερωτική περιπέτεια αφού το πρώτο που θα σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε και να δώσετε χαρά. Αυτό δεν σημαίνει πως αγνοείτε το σύντροφό σας. Όσο πιο ενδιαφέρων είναι τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να απιστήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων δίπλα σας θα είναι ανεξήγητη από τις 20 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτηκαι ο Άρης θα κινούνται στον Κριό και ίσως προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Θα μπορέσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας και να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να επιλέξετε προσεκτικά με ποιους συναναστρέφεστε και να μην κάνετε υπερβολές. Έχετε πολλές ικανότητες και αν κάνετε σωστές κινήσεις θα διακριθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νέες ανατρεπτικές θεωρίες θα εμπνευστείτε στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και θα δρομολογήσετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι επιλογές σας θα είναι πρωτότυπες και παρορμητικές αλλά το κίνητρό σας είναι να ζήσετε καλύτερα και δεν θέλετε να χάσετε χρόνο. Όσοι έχετε μόνιμη σχέση θα επικοινωνείτε καλύτερα τώρα και θα ασχοληθείτε με το μέλλον της σχέσης σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πρέπει να προσέχετε πώς θα διαχειρίζεστε τα χρήματά σας και ποιους θα εμπιστεύεστε από τις 20 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού. Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα που θα σας ανησυχήσουν αλλά έσοδα που δεν περιμένατε θα σας φέρουν αισιοδοξία. Στις 22 με τη σύνοδο των δυο πλανητών θα παρουσιαστεί ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιοποιώντας τις ικανότητές σας.

* Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στη Σαββατιάτικη Εφημερίδα «24», στις 14 Φεβρουαρίου 2015, Φύλλο 46.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα