Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα!

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Κάποιες φορές θα προτιμάτε την απομόνωση για να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν υπομονή και αυτοσυγκέντρωση.Στις 30 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα συναντηθείτε με άτομα με κοινούς στόχους και θα τους παρακινήσετε να συμμετέχουν σε κάτι ή θα διασκεδάσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού ένας παλιός φίλος θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα δίλημμα, προσέξτε όμως γιατί θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και μπορεί να τσακωθείτε άδικα με ένα συνεργάτη. Την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα έχετε καλές ιδέες για να λύσετε τα προβλήματά σας, θα είστε αισιόδοξοι και καλοπροαίρετοι. Ίσως όμως κάποιος θελήσει να εκμεταλλευτεί τις καλές σας προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου. Μπορεί να νιώσετε ερωτικά συναισθήματα για ένα κοντινό σας άτομο και δεν θα διστάσετε να του δείξετε την τρυφερότητά σας. Με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου θα συναντηθείτε με αγαπημένα άτομα, θα διασκεδάσετε ή θα προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού θα είστε νευρικοί και απότομοι. Θα σας αγχώσουν επαγγελματικά θέματα και στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τη γνώμη σας θα προκύψουν έντονες διαφωνίες. Θα πάρετε μια αναπάντεχη ευχάριστη είδηση για την εξέλιξη μιας σημαντικής υπόθεσης. Μια σημαντική συμφωνία θα κλείσετε στις 30 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή, θα διακριθείτε στον εργασιακό τομέα ή θα υλοποιήσετε ένα σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες επαφές με φίλους ή συνάντηση με άτομο που έχετε να δείτε καιρό θα σας γεμίσουν χαρά στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού. Θα δρομολογήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο αλλά μπορεί να κάνετε λάθη λόγω ανυπομονησίας. Θα είστε γκρινιάρηδες και ανυποχώρητοι στις 30 με το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου και μπορεί να προκύψουν προβλήματα στη σχέση, στο γάμο σας ή σε μια συνεργασία αν δεν μάθετε να ηρεμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27 Ιανουαρίου και θα επικεντρωθείτε με χαρά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Ένα φλερτ με προϊστάμενο ή συνάδελφο θα σας φτιάξει τη διάθεση. Την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα έχετε τη στήριξη των ανωτέρων στη δουλειά και θα ακούσετε κολακευτικά σχόλια, αλλά μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα έχετε από τις 27 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθύς. Θα συνεννοείστε πολύ καλά με τα άτομα γύρω σας και θα σχεδιάζετε τις μελλοντικές σας κινήσεις με αισιοδοξία. Το εξάγωνο Άρη Πλούτωνα στις 30 θα φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να είστε συνεργάσιμοι. Μια νέα γνωριμία θα σας εμπνεύσει πολύ δυνατά συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η λαχτάρα σας να αυξήσετε το εισόδημά σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές και αψυχολόγητες ενέργειες στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αξιοποιείστε όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας θα κάνετε την 1η Φεβρουαρίου και θα τα μοιραστείτε με άτομα που συμπαθείτε πολύ.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μείνετε ψύχραιμοι στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού και μην πιέζετε το σύντροφό σας να συμφωνήσει με ό,τι λέτε γιατί θα τσακωθείτε. Αν συνδέεστε με άτομο από το εξωτερικό, θα σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Θα είστε επιφυλακτικοί στις 30 με το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, ιδιαίτερα αν είστε ανασφαλείς. Προστατέψτε τη σχέση σας από κακές συμπεριφορές και από επιπολαιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πιο εύκολα δάνεια, χρέη προς τρίτους και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Πρέπει όμως να αποφεύγετε τις σπατάλες και να μην κάνετε κινήσεις παρορμητικές και απερίσκεπτες. Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου θα είστε ενθουσιώδεις και επιπόλαιοι. Προσοχή μην κάνετε λάθη σε οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σας, στους Ιχθύς, από τις 27 Ιανουαρίου και θα βάλετε σε νέες βάσεις σχέσεις και συνεργασίες. Οι ερωτευμένοι θα περνάτε όμορφα με το σύντροφό σας, αλλά και όσοι είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρία για ρομαντική ερωτική γνωριμία. Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου θα κάνει το σύντροφό σας πολύ εκδηλωτικό. Θα σας δείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο και θα κάνετε κοινά όνειρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να κλείσετε μια συμφέρουσα συμφωνία στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού, ένα συμβόλαιο ή μια επένδυση που θα σας αποφέρει αρκετά κέρδη. Κάντε ήρεμα τις επιλογές σας και μην αφήσετε την ανυπομονησία να θολώσει την κρίση σας. Στις 30 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα έχετε ευχάριστη επαγγελματική πρόταση ή θα καταφέρετε να αποσπάσετε το θαυμασμό συναδέλφων ή πελατών με τους έξυπνους χειρισμούς σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ίσως πάρετε μια βιαστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού. Θα έχετε αποφασιστικότητα και θα ανυπομονείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Χωρισμοί, επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας. Η σύνοδος Ήλιου Ερμή στις 30 θα φέρει ένα νέο έρωτα, επανασύνδεση ή ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα φέρει ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό χώρο. Περισσότερη δουλειά, καλές σχέσεις με συναδέλφους και αναγνώριση των προσπαθειών σας θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα δεν θα έχετε όρεξη για κουραστικές δουλειές και θα αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας για να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια πολύ καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή ξεκινά στις 27 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς. Θα είστε ονειροπόλοι, ρομαντικοί, η σχέση με το σύντροφό σας θα αναθερμανθεί και ίσως σκεφτείτε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Αν είστε μόνοι ενδέχεται αυτό το διάστημα να βρείτε την αδελφή ψυχή. Την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα έχετε πολλές εκδηλώσεις αγάπης ή μια νέα σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένας συγγενής μπορεί να ανακατευτεί στα επαγγελματικά σας στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού ή θα σας επιφορτίσει με ένα καθήκον που θα αλλάξει τη ροή της καθημερινότητάς σας. Νέες συμφωνίες θα προκύψουν ξαφνικά, κινηθείτε προσεκτικά. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας στις 30 με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα και εξετάστε με προσοχή τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα σας εμπνεύσει να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, να το διακοσμήσετε και να το κάνετε πιο άνετο. Θα χαρείτε τη ζεστασιά της οικογένειάς σας και θα μοιραστείτε έννοιες και χαρές. Μπορεί να κάνετε μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Μια ξαφνική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με κάποιον από το εξωτερικό θα σας εμπνεύσει έντονα ερωτικά συναισθήματα στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 30 Ιανουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα έχετε αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα προωθήσετε τη δουλειά σας και θα συζητήσετε για μελλοντικά ξεκινήματα. Επειδή θα έχετε την τάση να μιλάτε πολύ και να αυτοπροβάλλεστε υπάρχει κίνδυνος να πείτε περισσότερα από όσα πρέπει ή να κουράσετε τους συνομιλητές σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αν και τα έξοδα είναι πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε ονειροπόλοι και γεμάτοι ενθουσιασμό την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον, θα δείξετε αγάπη και κατανόηση στα κοντινά σας άτομα και ίσως μια νέα γνωριμία εξελιχθεί σε ρομαντικό έρωτα. Με το εξάγωνο Άρη Πλούτωνα στις 30 θα επιδιώξετε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για να λύσετε μια παρεξήγηση ή για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τα σχέδιά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα σας κάνει εξωστρεφείς και ευέλικτους. Οι επαγγελματικές συμφωνίες θα κλείνονται πιο εύκολα και θα σας αποφέρουν αρκετά κέρδη. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις με επιτυχία και θα μετακινείστε αρκετά, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Μην κάνετε πολλά έξοδα στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού γιατί ίσως μετανιώσετε για κάποιες επιπόλαιες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό στις 28 Ιανουαρίου με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού. Θα αντιμετωπίσετε αποφασιστικά όσα σας ενοχλούν και ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί σε συνθήκες που δεν περιμένετε. Μια παλιά αγάπη ίσως εμφανιστεί μπροστά σας ξαφνικά. Στις 30 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα είστε ετοιμόλογοι και γεμάτοι σιγουριά. Θα εντυπωσιάσετε όχι μόνο το σύντροφό σας αλλά και κάποιο άτομο της παρέας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου θα ευνοεί την αύξηση των εισοδημάτων σας και τη ρύθμιση παλιών εκκρεμοτήτων. Ξεκινήματα που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα πάνε καλά αρκεί να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για οικονομικά θέματα την 1η Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα χαλάσετε αρκετά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 27 Ιανουαρίου θα είστε κεφάτοι και δημιουργικοί. Θα βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον. Ευνοούνται νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας ιδέες αλλά μην παρασύρεστε από ακραία συναισθήματα. Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου θα σας φέρει μια τρυφερή ερωτική σχέση, προσέξτε όμως τις παγίδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Προσπαθήστε να αντισταθείτε στην καταναλωτική σας μανία στις 28 με το εξάγωνο Ερμή Ουρανού και αξιοποιείστε μια ξαφνική ιδέα ή πρόταση για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην είστε πεισματάρηδες και ζητήστε μια δεύτερη γνώμη πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα στις 30 με το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου για να αποφύγετε απώλειες και χάσιμο χρόνου. Ίσως διαπληκτιστείτε με συναδέλφους.

*Οι αστρολογικές προβλέψεις δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», Φύλλο 43, στις 25 Ιανουαρίου 2015.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα