Neolaia Cyprus

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Αφροδίτης Δία στις 19 Ιανουαρίου θα είστε ενθουσιώδεις, γοητευτικοί και πρόθυμοι να απολαύσετε κάθε ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση. Θα έχετε δίπλα σας καλούς φίλους, έναν πολύ εκδηλωτικό σύντροφο ή θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Μην κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα προκύψουν ευχάριστες νέες γνωριμίες, ίσως και μια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Άτομα που έχετε να δείτε καιρό θα εμφανιστούν πάλι στη ζωή σας από τις 21 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και αποφύγετε δολοπλοκίες και επικριτικά σχόλια.Θα συναντηθείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά να πετύχετε ένα επαγγελματικό σχέδιο στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου. Μπορείτε να τακτοποιήσετε όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 μπορεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, γενικά όμως θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας οπότε θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως αντιμετωπίσετε με δυσπιστία το σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν έχει δώσει στο παρελθόν αφορμές να μην τον εμπιστεύεστε. Όσοι είστε μόνοι μην αποφεύγετε την παρέα φίλων, κάτι καλό θα συμβεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία. Μπορεί να κανονίσετε να διασκεδάσετε μαζί με συναδέλφους ή θα πάρετε άδεια για να παραστείτε σε μια οικογενειακή γιορτή. Να προσέχετε μην κάνετε σοβαρά λάθη λόγω επιπολαιότητας. Νέες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 και πρέπει να τις αξιοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ενθουσιασμός και η γενναιοδωρία σας θα φέρουν κοντά σας πολύ κόσμο στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία αλλά προσέχετε γιατί κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τις καλές σας προθέσεις. Θα επισκεφτείτε συγγενείς, θα κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας και θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης. Με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 23 θα τακτοποιήσετε κάποια θέματα που αφορούν την κοινή ζωή με το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και διάθεση για πνευματική εξέλιξη. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από άτομα του κύκλου σας που θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 θα σας απασχολούν φιλόδοξα σχέδια του παρελθόντος που δεν πραγματοποιήσατε και θα αναθεωρήσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 21, εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες θα σας φέρει νοσταλγία για μια παλιά ερωτική σχέση και μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον. Μπορεί να κάνετε προσπάθειες να επανασυνδεθείτε. Στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας για να τακτοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προγραμματίστε με σύνεση τις επαγγελματικές σας κινήσεις και να είστε προσεκτικοί αν κάνετε οικονομικές συναλλαγές με την αντίθεση Αφροδίτης Δία στις 19 Ιανουαρίου. Εύκολα μπορεί να παραπλανηθείτε ή να κάνετε λάθη. Θα πάρετε χρήματα σαν ανταμοιβή ή σαν δώρο. Ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα θα φέρει στις 20 η Νέα Σελήνη. Κινηθείτε προσεκτικά, αποφύγετε τις σπατάλες και τις αβέβαιες επενδύσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα γοητεύσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με την εκφραστικότητα και τον ενθουσιασμό σας στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία. Θα είστε ευαίσθητοι και μπορεί να ζαλίσετε το σύντροφό σας με εκδηλώσεις αγάπης ή με την ανασφάλειά σας. Αλλαγές στην προσωπική σας ζωή θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20. Ένας νέος έρωτας θα σας ξαφνιάσει και κάποιοι θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε μια φθαρμένη σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 21 και θα φέρει αρκετά μπερδέματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας., όμως αν είστε καλοπροαίρετοι θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Κάποιος από το παρελθόν ίσως επιστρέψει με επαγγελματική πρόταση. Στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, θα τακτοποιήσετε κοινές υποχρεώσεις και θα μιλήσετε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας, θα φέρει καθυστερήσεις και μπερδέματα στον εργασιακό χώρο και δεν θα σας μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος για την προσωπική σας ζωή. Με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 23 είναι ευκαιρία να συζητήσετε με το σύντροφό σας για θέματα που σας απασχολούν. Κάποιοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ερωτική σας σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε σε μια επαγγελματική πρόταση που θα δεχτείτε όσο δελεαστική κι αν φαίνεται, στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία. Θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και ίσως αγνοήσετε κάποια παγίδα. Αν κάνετε δίαιτα σήμερα μάλλον θα παραστρατήσετε. Οι επαγγελματικές σας ικανότητες θα σας εξασφαλίσουν επικερδείς συμφωνίες στις 20 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Αφροδίτης Δία στις 19 Ιανουαρίου στόχος σας θα είναι η απόλαυση και η διασκέδαση. Θα περάσετε καλά με παλιούς και νέους φίλους και αρκετοί θα υποκύψετε στο έντονο φλερτ ενός άνετου και ευχάριστου ατόμου. Δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό να επικοινωνήσετε με μια παλιά αγάπη. Θα βρεθείτε με αγαπημένα άτομα στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αλλά και μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη από τις 21 με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο. Ο καημός για ένα παλιό έρωτα ή οι διαφορές με το σύντροφό σας θα σας απασχολούν πολύ και θα παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα δουλέψετε με πείσμα και αποφασιστικότητα για να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες. Ένα άτομο θα σας βοηθήσει και ίσως προκύψει μια ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 20 Ιανουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε. Θα είστε απότομοι με άτομα που επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή υπερασπιζόμενοι την αυτονομία σας.Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 τα προβλήματα θα γίνουν πιο έντονα. Διαφωνίες με αγαπημένα άτομα θα σας προβληματίσουν αλλά θα τις λύσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να ξεκλέψετε χρόνο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία για να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας και δεχτείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.Με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 23 θα τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς του σπιτιού ή θα σχεδιάσετε κάποιες αγορές.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου θα είστε δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις, θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας προβληματίσει ευχάριστα. Θα είστε ήρεμοι, σίγουροι για τον εαυτό σας και πολύ επίμονοι στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου. Θα έχετε το πάνω χέρι σε όλες τις επαφές σας και θα πετύχετε άνετα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία προσπαθήστε να είστε μετρημένοι, ελέγχετε τα λόγια σας και αν κάνετε δημόσιες σχέσεις μην υποσχεθείτε πιο πολλά από εκείνα που μπορείτε να κάνετε. Θα έχετε ευχάριστα νέα για μια νομική υπόθεση ή από ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα υπάρχουν κάποια εμπόδια στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά θα τα ξεπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 21 και μαζί με κάποια οικονομικά θέματα που θα επηρεάσει, θα δώσει τροφή στις ανασφάλειές σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και διατηρήστε την αισιοδοξία σας. Θα είστε πιο ήρεμοι στις 23 με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου. Θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας προσεκτικά και ίσως χρειαστείτε τη συμβουλή ενός ατόμου πιο έμπειρου από εσάς για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να κάνετε υπερβολικά έξοδα στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία για να δώσετε χαρά στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε πού δίνετε χρήματα και μην επιτρέψετε να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας. Θα έχετε ευχάριστα νέα για ένα οικονομικό ζήτημα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές, τις συμφωνίες και την πραγματοποίηση φιλόδοξων σχεδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία θα είστε καλοδιάθετοι και υπεραισιόδοξοι. Θα ανταλλάξετε λόγια αγάπης με τον σύντροφό σας, θα διοργανώσετε μια όμορφη βραδιά για να χαλαρώσετε και θα κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί. Θα είστε περιποιητικοί, αυθόρμητοι και χαρούμενοι.Με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 23 ίσως εξυπηρετήσετε ένα φίλο ή θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας ομαδικής δραστηριότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 20 ευνοεί τα επαγγελματικά ξεκινήματα και τις συνεργασίες. Θα είστε τολμηροί, δραστήριοι, ανυπόμονοι, με πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες. Ίσως σκεφτείτε να ασχοληθείτε με διαφορετικό αντικείμενο. Από τις 21 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Παλιοί συνεργάτες θα εμφανιστούν για να συζητήσετε νέες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου θα καταλάβετε πως πρέπει να ξεπεράσετε ό,τι σας πλήγωσε στο παρελθόν και να συνεχίσετε τη ζωή σας με αισιοδοξία και δύναμη. Απομακρύνετε όσους σας πληγώνουν ή δεν σας καταλαβαίνουν. Από τις 21 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο και καλό είναι να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας ψύχραιμα. Ίσως επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε πολλή δουλειά στις 19 Ιανουαρίου με την αντίθεση Αφροδίτης Δία και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Όμως η κρίση σας δεν λειτουργεί σωστά, θα είστε καλόβολοι, επιπόλαιοι και ίσως κάποιος εκμεταλλευτεί τις καλές σας προθέσεις. Με το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου στις 23 θα προκύψουν επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά θα τις τακτοποιήσετε δουλεύοντας μεθοδικά και με πολλή υπομονή.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα