Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Κριός

Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε πιο καθαρά τις ανάγκες σας. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιοι θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση ή με ένα ζήτημα υγείας. Επικοινωνία με αγαπημένους φίλους, ευχάριστες δραστηριότητες και κάποιες χαρούμενες συναντήσεις σας περιμένουν στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Ταύρος

Ένα ταξίδι θα γίνει αφορμή να γνωρίσετε άτομα ή να δείτε παλιούς φίλους. Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ομαδικές δραστηριότητες από τις 12 με τον Άρη στους Ιχθύς. Όμως θα είστε διστακτικοί, ντροπαλοί ή δύσπιστοι με άτομα που δεν γνωρίζετε και καλοπροαίρετοι και εξυπηρετικοί με τους φίλους σας. Άνθρωποι που σας εκτιμούν θα βρεθούν δίπλα σας στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για να βοηθήσουν την άνοδο της καριέρας σας.

Δίδυμοι

Περιορίστε τις σπατάλες και βρείτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να κάνετε όνειρα για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά για να προοδεύσετε θα πρέπει να τολμήσετε να δράσετε ξεπερνώντας την ανασφάλειά σας. Θα καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον στις 20 με τη Νέα Σελήνη, θα προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και ίσως λάβετε μια ευχάριστη είδηση από το εξωτερικό ή θα ρυθμιστεί μια νομική υπόθεση.

Καρκίνοι

Έντονη νοσταλγία για έναν παλιό έρωτα ή το κενό που νιώθετε στη συναισθηματική σας ζωή θα σας φέρουν μελαγχολία. Με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα είστε αναποφάσιστοι και προβληματισμένοι για κάποιες νομικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αντί να βυθιστείτε στις σκέψεις σας πάρτε πρωτοβουλίες για να ρυθμίσετε ό,τι σας απασχολεί. Στην προσπάθειά σας να λύσετε ένα οικονομικό ζήτημα στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ίσως ρισκάρετε πιο πολύ από όσο πρέπει. Ευνοούνται οι επενδύσεις και αρκετοί θα αυξήσετε τα έσοδά σας εύκολα.

Λέοντες

Θα μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που εμπιστεύεστε προσπαθώντας να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς από τις 12 θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες σε κάποια οικονομικά, ασφαλιστικά ή περιουσιακά θέματα. Μη μείνετε αδρανείς και μην αφήσετε την αγωνία να σας ταλαιπωρεί. Αν δραστηριοποιηθείτε θα βρείτε λύσεις.Όσοι είστε πιεσμένοι στην προσωπική σας ζωή θα ξεσπάσετε στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ζητώντας την ελευθερία σας.

Παρθένοι

Θα μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν και θα θυμηθείτε περιστατικά από το παρελθόν. Θα είστε πιο διαλλακτικοί με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Δεν θα αντέχετε τις εντάσεις αλλά ίσως δεν θα αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Θα θελήσετε να αυτονομηθείτε στο χώρο δουλειάς στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ή θα καταπλήξετε τους συνεργάτες σας με τις ιδέες και τις ικανότητές σας.

Ζυγοί

Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και κόντρες. Οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο θα σας κουράζουν περισσότερο από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Θα είστε δύσπιστοι με τους συναδέλφους σας και δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε δραστικά τους ανταγωνιστές σας. Η επιθυμία σας για διασκέδαση και για ανεξαρτησία στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας.

Σκορπιοί

Ίσως αποκαλυφθούν δεδομένα που δεν ξέρατε και θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης.Από τις 12 με τον Άρη στους Ιχθύς θα προσπαθείτε να αποσπάσετε όρκους αγάπης από το σύντροφό σας για να νιώθετε ασφαλείς. Μπορεί να γίνετε χειριστικοί ή γκρινιάρηδες. Ίσως εμφανιστεί μια παλιά αγάπη ή θα ζήσετε έναν πλατωνικό έρωτα. Αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο θα κάνετε με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου.

Τοξότες

Συγκροτηθείτε και αναλάβετε δράση. Από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς θα σας αγχώνουν οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή θα πρέπει να τακτοποιήσετε ένα παλιό πρόβλημα. Αν έχετε παράπονα ότι δεν σας προσέχουν, σκεφτείτε μήπως είστε υπερβολικοί. Ευκαιρίες να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε θα έχετε στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Θα είστε γοητευτικοί, ετοιμόλογοι, θα βγείτε με φίλους ή θα κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές.

Αιγόκεροι

Όσοι έχετε παράπονα θα τα εκφράσετε έντονα και οι ερωτευμένοι θα περάσετε ρομαντικά τη βραδιά. Θα σας είναι πιο εύκολο να υποχωρείτε ή θα προσπαθείτε με πλάγιους τρόπους να λύσετε τις υποθέσεις σας από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Θα είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι, φροντίστε όμως να μην εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα σας εμπνεύσει να καταστρώσετε πλάνα για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Υδροχόοι

Να προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές και τους όρους των συμφωνιών που θα θελήσετε να υπογράψετε από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε και επίσης περιορίστε τις δαπάνες σας.Θα έχετε όρεξη για φλερτ και διασκέδαση στις 20 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Μπορεί να δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας με την αντιδραστική συμπεριφορά σας αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσετε.

Ιχθύες

Ελέγξτε τη ζήλια και τον παρορμητισμό σας για να περάσετε όμορφα με το άτομο που αγαπάτε, χωρίς εντάσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 12 Ιανουαρίου θα είστε ασταθείς, πολύ συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί. Θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά δεν θα είστε μεθοδικοί. Θα κουράσετε το σύντροφό σας με τη γκρίνια ή με τη ζήλια σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα σας κάνει να απαλλαγείτε από την απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών και θα αποφασίσετε να ζήσετε πιο δημιουργικά.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 11 Ιανουαρίου 2015, Φύλλο 41. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα