Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

Για να μην μας χάνεις στιγμή κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5 Ιανουαρίου θα σας θυμίσει τα παράπονα που έχετε από κάποιο μέλος της οικογένειας και όσοι είστε μόνοι ή ανικανοποίητοι από τα άτομα γύρω σας θα είστε απαισιόδοξοι και λιγομίλητοι. Αν διανύετε μια καλή περίοδο της ζωής σας θα επιδιώξετε να βρεθείτε με συγγενείς για να διασκεδάσετε ή να χαλαρώσετε. Θα αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή θα φροντίσετε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, οι ομαδικές δραστηριότητες και οι ανθρώπινες σχέσεις. Με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου στις 6 θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες για επαγγελματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό, θα βρεθούν άτομα να στηρίξουν μια πρωτοβουλία σας και ένα σχέδιό σας σύντομα θα υλοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 5 Ιανουαρίου θα αναδειχτεί η γλυκιά και ρομαντική πλευρά σας. Θα αντιμετωπίζετε με συμπάθεια τους ανθρώπους γύρω σας, θα προσπαθείτε να βοηθήσετε όσο μπορείτε και θα νιώσετε νοσταλγία για άτομα που βρίσκονται μακριά. Ίσως ταλαιπωρήσετε το σύντροφό σας εκφράζοντας τις ανασφάλειές σας. Να είστε σαφείς όταν συζητάτε και μην αφήσετε τις φοβίες σας να κυριαρχήσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής περνά στον Υδροχόο θα επικεντρωθείτε στην επίλυση επαγγελματικών προβλημάτων και στην επέκταση της καριέρας σας. Θα έχετε πολλές και πρωτότυπες ιδέες αλλά για να εφαρμοστούν θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα πρακτικά θέματα και όχι μόνο στη θεωρία. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα ρυθμίσετε οικονομικές συμφωνίες, θα διεκδικήσετε μεγαλύτερες απολαβές ή μια καλύτερη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε εξωστρεφείς, εφευρετικοί και αεικίνητοι από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο. Θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον εξετάζοντας όλα τα δεδομένα. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα προγραμματίσετε με το σύντροφό σας ένα ταξίδι ή θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μια γνωριμία με άτομο από μακριά μπορεί τώρα να εξελιχθεί σε σταθερό ερωτικό δεσμό, με μεγάλη διάρκεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Δεν θα αντισταθείτε στην καταναλωτική σας μανία, θα πάρετε δώρα για αγαπημένα άτομα ή για το σπίτι. Οι ανασφάλειές σας για το μέλλον θα είναι έντονες και θα προβληματιστείτε για έξοδα που έχουν μαζευτεί. Θα αυξήσετε τα έσοδά σας αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία σας ή θα ζητήσετε ενίσχυση από έναν συγγενή.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Νοσταλγία για το παρελθόν και απογοήτευση για όσα δεν πηγαίνουν καλά στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Αν έχετε παράπονα από το σύντροφό σας τώρα θα βλέπετε πιο άσχημη την κατάσταση και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση. Μην αφήσετε τις φοβίες να καθορίσουν τη συμπεριφορά σας γιατί θα υπάρχουν εντάσεις. Ίσως θελήσετε να ξαναγυρίσετε σε έναν παλιό έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο στις 5 Ιανουαρίου θα ασχολείστε με τη γενικότερη οικονομική σας κατάσταση, θα πάρετε πληροφορίες για επενδύσεις ή για ένα δάνειο. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα βρείτε τρόπο να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας ή θα μιλήσετε με συνεργάτες για μια νέα συμφωνία. Αν έχετε δυσκολίες στη δουλειά θα τις ξεπεράσετε με υπομονή και με τη βοήθεια ενός ατόμου με γνώσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 5 Ιανουαρίου θα δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας με τον αυθορμητισμό και την εξωστρέφειά σας. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί, αν και κάποιες φορές θα είστε αυθάδεις ή θα μονοπωλείτε τη συζήτηση. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα διαπιστώσετε πως μια πρόσφατη γνωριμία είναι κάτι παραπάνω από μια ερωτική περιπέτεια ή θα επανασυνδεθείτε με αγαπημένο πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5 Ιανουαρίου θα σας γεμίσει αγωνία και αβεβαιότητα για το μέλλον. Θα βλέπετε μεγεθυμένες τις δυσκολίες και θα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τα διάφορα προβλήματα. Μπορεί να χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις. Θα ρυθμίσετε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες όταν συνέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Μπορεί κάποιος να θέλει τη συμβουλή ή τη βοήθειά σας σε κάτι. Προσέξτε σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας γιατί θα διαρρεύσουν αν δεν προσέξετε. Θα δεχτείτε πρόταση από αγαπημένα άτομα να σας φιλοξενήσουν ή θα σας επισκεφτούν φίλοι, θα ξεχάσετε για λίγο τις καθημερινές έννοιες και θα χαλαρώσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 5 Ιανουαρίου θα πολλές δημιουργικές ιδέες για να βελτιώσετε τη δουλειά σας, θα αφοσιωθείτε στο έργο σας και θα ενθουσιάσετε τους συνεργάτες σας με το κέφι και την εφευρετικότητά σας. Με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου στις 6 θα έχετε καλά νέα για επαγγελματικές συμφωνίες, ιδιαίτερα αν το σπίτι είναι και χώρος εργασίας. Θα συζητήσετε με συγγενείς και θα λύσετε περιουσιακά θέματα.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε αισιόδοξοι, δραστήριοι και επικοινωνιακοί από τις 5 Ιανουαρίου με τον Ερμή στον Υδροχόο. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας με τις πολύ προοδευτικές ιδέες και την άνεσή σας και θα βρείτε δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και θα σας βοηθήσουν να οξύνετε το πνεύμα σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περιπετειώδης ή με το μόνιμο σύντροφό σας ή με νέα άτομα όσοι είστε μόνοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 5 του μήνα θα υπάρχει αμηχανία στον επαγγελματικό χώρο, θα έχετε παράπονα επειδή δεν εκτιμούν τις ικανότητές σας όσο πρέπει ή θα νιώθετε εξαντλημένοι λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Μην απογοητεύεστε επειδή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όσο γρήγορα θέλετε και να μην μπλεχτείτε σε σχόλια και κουτσομπολιά με συναδέλφους γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 5 Ιανουαρίου κι εσείς θα ασχοληθείτε πολύ με τον προσωπικό σας χώρο. Θα τον ανανεώσετε, θα τον κάνετε πιο λειτουργικό και θα προσκαλέσετε άτομα που αγαπάτε για να περάσετε μαζί ατέλειωτες ώρες συζήτησης και δημιουργικών σχεδιασμών. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα είστε υπομονετικοί, γλυκομίλητοι και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε καχύποπτοι και χωρίς πολλή ενέργεια στις 5 του μήνα με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Μπορεί να υποψιάζεστε πως σκόπιμα καθυστερούν να δώσουν απάντηση σε ένα θέμα που σας αγχώνει ή πως υποσκάπτουν τα θεμέλια των προσπαθειών σας σε μια επαγγελματική υπόθεση. Επειδή είστε σε σύγχυση μην προσπαθείτε να βγάλετε άκρη μόνοι σας. Μιλήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε για να σας καθοδηγήσουν.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 5 του μήνα και θα αντιμετωπίζετε με κέφι και ρεαλισμό τις καθημερινές σας επαφές. Θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, θα ταξιδέψετε συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση και θα γνωρίζετε πολύ κόσμο. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα είστε συγκροτημένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας. Μια σχέση θα προκύψει χωρίς να το έχετε σχεδιάσει ή θα συμφιλιωθείτε με το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5 Ιανουαρίου θα αυξήσει τις ανησυχίες σας για την πορεία των οικονομικών σας. Μια παλιά οφειλή, προβλήματα σε ένα δάνειο ή φορολογικά θέματα θα σας ανησυχήσουν και θα αυξηθούν οι φοβίες σας πως δεν θα τα καταφέρετε. Μην εμπιστευτείτε τη διαχείριση των χρημάτων σας σε άτομα που δεν ξέρετε καλά και προσπαθήστε να διορθώσετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Ρομαντικές και τρυφερές στιγμές θα περάσετε με το σύντροφό σας στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο όσοι είστε ερωτευμένοι και ευχαριστημένοι από την πορεία της σχέσης σας. Αν είστε μόνοι ή αν ο δεσμός σας περνάει κρίση θα νιώσετε ανικανοποίητοι και εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν ελέγχετε. Αν δεν ανακτήσετε την ψυχραιμία σας θα τελειώσει άδοξα μια σχέση ή θα βυθιστείτε σε παλιές αναμνήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 Ιανουαρίου που ο Ερμής περνά στον Υδροχόο θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να προσφέρετε χαρά και ανέσεις σε εσάς και στα άτομα που αγαπάτε. Θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να εξασφαλίσετε την επιτυχημένη εξέλιξη των προσπαθειών σας. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα βρεθεί ικανοποιητική λύση σε ένα οικονομικό θέμα ή θα συζητήσετε για ένα νέο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ερμής από τις 5 του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα είστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, με πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες. Θα εντυπωσιάζετε τους συνομιλητές σας, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα προκύψουν ξαφνικά και όσες υπάρχουν ήδη θα εξελίσσονται θετικά. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα έχετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Όποιος είναι κοντά σας θα γοητεύεται από τη σιγουριά και τα ταλέντα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και θα κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί. Οι πιο τυχεροί θα αναθέσετε σε κάποιον που σας συμπαθεί να ρυθμίσει μερικά θέματα που επείγουν. Μην πάρετε στα σοβαρά παράξενα σχόλια ή παρατηρήσεις στον εργασιακό χώρο και αγνοείστε την κακή ή επικριτική διάθεση των συναδέλφων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε ευσυγκίνητοι, ευάλωτοι και ανασφαλείς στις 5 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ίσως υπερβάλετε στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας, ειδικά αν ο σύντροφός σας ανταποδίδει την αγάπη σας. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα θα κάνετε προσπάθεια να επανασυνδεθείτε γιατί θα σας ταλαιπωρούν οι αναμνήσεις από τις καλές στιγμές που περάσατε στο παρελθόν. Μπορεί να ξεκινήσετε μια παράνομη ερωτική σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Από τις 5 Ιανουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα είναι πιο εύκολο να εξετάσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν και να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε για να τα τακτοποιήσετε. Στις 6 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα συζητήσετε με έναν ανώτερο στον εργασιακό χώρο για να τακτοποιήσετε μια εκκρεμότητα. Θα ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα