Neolaia Cyprus

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Την πρωτοχρονιά με την αντίθεση Άρη Δία θα είστε απότομοι ή επιθετικοί με το σύντροφό σας αν τολμήσει να σας αμφισβητήσει ή αν νιώθετε ότι σας καταπιέζει. Μη φτάσετε την κατάσταση στα άκρα, είναι κρίμα να ξεκινήσει η χρονιά με καβγά. Στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα είστε συνεργάσιμοι, υπομονετικοί και ευδιάθετοι. Αν έχετε κάποια διαφωνία με αγαπημένα σας άτομα θα φροντίσετε να την ξεπεράσετε ανώδυνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 3 Ιανουαρίου θα σας κάνει να θέλετε άμεσες αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσέξτε τις κινήσεις σας και σκεφτείτε καλά τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις. Ευκαιρίες να επιβάλετε τις απόψεις σας και να προβληθείτε στον εργασιακό χώρο θα φέρει η σύνοδος Ήλιου Πλούτωνα στις 4. Μπορεί να κάνετε λάθη από υπερβολική σιγουριά, καλύτερα ζητήστε συμβουλές ειδικών.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτές τις μέρες. Με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού θα είστε ανικανοποίητοι και έτοιμοι για δράση. Όσα ονειρευόσασταν δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί αλλά πρέπει να ηρεμήσετε και να καταστρώσετε σωστά πλάνα. Με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα στις 4, σίγουροι για τις επιθυμίες σας, θα κάνετε επιλογές στηριγμένες στη διάθεσή σας να κυριαρχήσετε και να έχετε τον έλεγχο όσων συμβαίνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η αντίθεση Άρη Δία την 1η του μήνα θα φέρει νευρικότητα και χωρίς να το θέλετε θα αντιδράτε απότομα σε ό,τι δεν σας αρέσει. Επηρεάζει σπίτι και καριέρα. Αφού μάλλον δεν δουλεύετε σήμερα, προσέξτε πώς θα αντιμετωπίσετε τα μέλη της οικογένειάς σας. Με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου στις 4 θα δουλέψετε υπεύθυνα και μεθοδικά για να ρυθμίσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή για να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Για να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά θα πρέπει να αγνοήσετε τον εκνευρισμό που φέρνει η αντίθεση Άρη Δία και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε με καλή διάθεση και υπομονή τα αγαπημένα σας άτομα. Αν ο σύντροφός σας κάνει κάτι που σας ενοχλεί, μιλήστε του στις 4 που το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου ευνοεί τις συζητήσεις. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Οικονομικά θέματα θα προκύψουν ξαφνικά στις 3 με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Μειώστε τα έξοδά σας και μη δώσετε χρήματα σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Στις 4 Ιανουαρίου με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα περιουσιακό, ασφαλιστικό ή τραπεζικό ζήτημα, με τη συμπαράσταση ανθρώπων που έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή θα ξεπεράσετε τα όριά σας στις 3 με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού και θα συγκρουστείτε με το σύντροφό σας. Ο τσακωμός θα καταλήξει σε οριστική ρήξη αν δεν συγκρατηθείτε. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα θα κάνετε επίδειξη δύναμης, θα επιβάλετε τους όρους σας και ίσως βρείτε μια λύση. Σιγουρευτείτε όμως ότι έχετε δίκιο και πως ό,τι κάνετε είναι για καλό της σχέσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Την 1η του μήνα να αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα γιατί η αντίθεση Άρη Δία θα σας κάνει να παραφερθείτε. Μπορεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα ή θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Μια καλή ευκαιρία για κέρδη θα προκύψει στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Θα δουλέψετε με σοβαρότητα και επιμονή, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή θα κλείσετε μια συνεργασία.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Την πρωτοχρονιά λόγω της αντίθεσης Άρη Δία δεν θα έχετε κατανόηση για τις ανάγκες του συντρόφου σας και μάλλον θα τον κουράσετε με τις απαιτήσεις και με τη γκρίνια σας. Θα νομίζετε ότι έχετε δίκιο και θα φερθείτε εγωιστικά. Θα περάσετε όμορφα με φίλους στις 4 Ιανουαρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα επανορθώσετε λάθη που πίκραναν ένα αγαπημένο πρόσωπο και θα δείξετε κατανόηση στα βάσανα των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε οποιονδήποτε σας καταπιέζει στον εργασιακό χώρο με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού στις 4 Ιανουαρίου ή θα θελήσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, να εκσυγχρονίσετε το περιβάλλον ή να βρείτε άλλους συνεργάτες. Συνάντηση με σημαντικό πρόσωπο θα έχετε με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα στις 4 για να συζητήσετε για μια επαγγελματική συμφωνία που θα σας αποφέρει χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 3 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσετε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Θα έχετε το πάνω χέρι στη σχέση και αν είστε δυσαρεστημένοι θα φερθείτε αλαζονικά και απότομα, προκαλώντας εντάσεις. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα προσέξτε μήπως πληγώσετε το άτομο που αγαπάτε στην προσπάθειά σας να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας. Μιλήστε ειλικρινά, χωρίς εγωισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να σας παρασύρει ο παρορμητισμός σας την 1η του μήνα με την αντίθεση Άρη Δία και να πάρετε αυστηρές αποφάσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη. Μην προγραμματίσετε τώρα τις επαγγελματικές σας κινήσεις, δεν θα είστε ήρεμοι. Με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου στις 4 Ιανουαρίου θα οργανώσετε καλύτερα το χώρο σας, θα βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε σειρά και θα δουλέψετε με κέφι και υπομονή.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την αντίθεση Άρη Δία την πρωτοχρονιά θα είστε ενθουσιώδεις αλλά και πεισματάρηδες. Ίσως το παρακάνετε φλερτάροντας το άτομο που σας αρέσει, μιλώντας ακατάπαυστα για τον εαυτό σας. Αρκετοίθα δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας με την απερίσκεπτη συμπεριφορά σας. Θα είστε πιο ήρεμοι και μετρημένοι στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με συνεργάτες στις 3 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού, μην προβάλετε υπερβολικές απαιτήσεις και προσπαθήστε να δράσετε για το κοινό συμφέρον, χωρίς να φτάσετε στα άκρα. Μια αγοραπωλησία ή ένα συμβόλαιο ίσως ακυρωθούν. Με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα στις 4 θα απευθυνθείτε σε έμπειρα άτομα για να λύσετε κάτι που αφορά την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα που σας αγχώνουν θα είναι το θέμα της ημέρας την πρωτοχρονιά με την αντίθεση Άρη Δία. Θα είστε έτοιμοι να σκάσετε και δύσκολα θα χαλαρώσετε για να απολαύσετε μαζί με τα αγαπημένα σας άτομα αυτή τη σημαντική μέρα. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα θα είστε πειστικοί, γοητευτικοί αλλά και πολύ επίμονοι. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ παθιασμένη σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Κινηθείτε με σύνεση και ψυχραιμία στις 3 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού. Μην πείτε λόγια που θα προκαλέσουν τσακωμό με συνεργάτες, προσέξτε τι εντύπωση δίνετε στους γύρω σας και μην αντιδράτε βίαια προσπαθώντας να κάνετε αυτό που σας συμφέρει. Στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα οργανώσετε τα οικονομικά σας, θα προγραμματίσετε πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς και τα έξοδα του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν νιώθετε ανασφάλεια στη σχέση ή στο γάμο σας θα ξεσπάσετε στις 3 με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού αν και είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά σας όταν είστε τόσο ανυπόμονοι. Όσοι μένετε λόγω ενοχών ή υποχρεώσεων θα αισθανθείτε μεγάλη καταπίεση. Ένας φίλος θα σας συμπαρασταθεί στις 4 Ιανουαρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Την 1η μέρα του μήνα με την αντίθεση Άρη Δία θα είστε υπεραισιόδοξοι και γεμάτοι σιγουριά. Θα έχετε πολλά φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και θα ανυπομονείτε να τα υλοποιήσετε. Να μη σας παρασύρει ο ενθουσιασμός για να τα καταφέρετε. Καλά νέα θα πάρετε στις 4 Ιανουαρίου για ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά ενδέχεται να ξοδέψετε πιο πολλά από όσα μπορείτε για να κερδίσετε το θαυμασμό και την αποδοχή της παρέας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 3 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού θα υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με πάθος, δεν θα δέχεστε παρατηρήσεις και θα τσακώνεστε εύκολα με όποιον θεωρήσετε ότι σας καταπιέζει. Προσέξτε πώς θα συμπεριφερθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα ίσως υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος και ίσως στεναχωρήσετε πολύ το άτομο που αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αποφύγετε οπωσδήποτε κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια την πρωτοχρονιά με την αντίθεση Άρη Δία, μακριά από τυχερά παιχνίδια, μην κλείσετε συμφωνίες με άτομα που δεν ξέρετε, μη δανείσετε χρήματα και μην αποκαλύψετε προσωπικά σας δεδομένα. Στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα αποφασίσετε να κάνετε πιο προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας. Θα αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Την πρωτοχρονιά με την αντίθεση Άρη Δία συμπεριφερθείτε όμορφα στο σύντροφό σας και μην εκμεταλλευτείτε την αδυναμία που σας έχει. Έχετε μάθει να γίνεται πάντα αυτό που θέλετε και θα φροντίσετε να βάλετε ξεκάθαρα τα όριά σας. Θα κανονίσετε να πάτε κάπου παρέα με φίλους στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν και ίσως γνωρίσετε ένα συγκροτημένο και έμπιστο άτομο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα παρουσιαστεί ευκαιρία να προβάλετε τη δουλειά σας και να δεχτείτε κολακευτικά σχόλια για τις ικανότητές σας στις 3 με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού. Μείνετε ήρεμοι και αφοσιωμένοι στους στόχους σας και μάθετε να είστε υπομονετικοί. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα θα έχετε σαφή άποψη του τι θέλετε να πετύχετε και θα μιλήσετε με άτομα που θα θελήσουν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας επειδή σας εμπιστεύονται.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Ελέγξτε τα νεύρα και τη ζήλια σας στις 3 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού. Θα νιώσετε αδικημένοι ή καταπιεσμένοι χωρίς εμφανή λόγο και θα κάνετε σκηνή στο σύντροφό σας μπροστά σε άλλους, όμως θα μετανιώσετε για το ξέσπασμά σας. Στις 4 με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα ένας φίλος που ξέρει τα λάθη σας θα προσπαθήσει να σας συνεφέρει για να μπορέσετε να σώσετε τη σχέση σας ή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε τον απολογισμό σας την πρωτοχρονιά με την αντίθεση Άρη Δία και όσοι είστε απογοητευμένοι από την πορεία των επαγγελματικών σας θα προσπαθήσετε να οργανώσετε ένα νέο ξεκίνημα, με πάθος και πείσμα. Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες στη δουλειά θα προσπαθήσετε να τις βάλετε σε τάξη στις 4 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Η ανασφάλειά σας για το μέλλον είναι μεγάλη και για να τη διώξετε πρέπει να οργανωθείτε.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 28 Δεκεμβρίου 2014, Φύλλο 39.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα