Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

 • ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα θα συγκρουστείτε με άτομα που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν πολύ, με ανώτερους στη δουλειά ή με έναν αυταρχικό σύντροφο. Βρείτε έναν ήρεμο τρόπο να προβάλετε τις απόψεις σας. Ο εκνευρισμός σας θα γίνει αιτία για εντάσεις και τσακωμό με αγαπημένα άτομα στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή αλλά βιάζεστε πολύ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 17 Δεκεμβρίου θα διακριθείτε στον επαγγελματικό στίβο με τις ικανότητες και την ευφράδειά σας. Θα κλείσετε συμφωνίες που σας συμφέρουν, θα δικτυωθείτε, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις  και θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 20 με το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού μην αποφασίσετε να κλείσετε βιαστικά μια οικονομική συμφωνία. Επιπολαιότητες και απερισκεψίες θα σας στοιχίσουν ακριβά.

 • ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείτε με τη μελλοντική σας πορεία. Θα εντοπίσετε τους λόγους που σας κρατούν στάσιμους και θα πάρετε σοβαρές και μάλλον βιαστικές αποφάσεις. Θα είστε πιο ήρεμοι στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα, αλλά θα αντιμετωπίσετε σοβαρά θέματα με επιπολαιότητα. Ένα φιλικό άτομο ή κάποιος από μακριά σας έχει ερωτευτεί και θα σας μιλήσει για όσα νιώθει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εύνοια σε επαγγελματικά και νομικά θέματα θα φέρει η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερο από τις 17 Δεκεμβρίου. Αν ψάχνετε για δουλειά κινηθείτε τώρα με επιμονή και θα τα καταφέρετε. Θα ρυθμίσετε θέματα σπουδών ή θα κλείσετε συμφωνία με άτομα από μακριά. Με το εξάγωνο Άρη Ουρανού στις 21 θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι πρωτότυπο.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα θελήσετε να αλλάξετε τις συνθήκες στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα για να νιώσετε ασφαλείς. Αν έχετε κάνει υπομονή στη σχέση ή στο γάμο σας τώρα θα επαναστατήσετε και ίσως φτάσετε σε ρήξη. Με το εξάγωνο Άρη Ουρανού στις 21 θα είστε ανυπόμονοι και ισχυρογνώμονες. Όμως μην περιμένετε πως όσοι σας αγαπάνε θα έχουν κατανόηση για την κακή συμπεριφορά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερο στις 17 Δεκεμβρίου θα μπουν σε σειρά κληρονομικά, περιουσιακά ή συνταξιοδοτικά ζητήματα. Ίσως σας προτείνουν μια καλή επένδυση ή θα ρυθμίσετε ένα χρέος. Θα συμμαζέψετε τα οικονομικά σας και δεν θα κάνετε περιττά έξοδα. Στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα τα βλέπετε όλα όμορφα και μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις ή να κάνετε λάθη στη δουλειά σας.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα αφήσετε εκκρεμότητες στην προσωπική σας ζωή με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 17 Δεκεμβρίου. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και να ξεκινήσετε μια αξιόλογη και σοβαρή σχέση. Με το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 20 να προσέχετε πολύ πώς συμπεριφέρεστε στο σύντροφό σας. Ελέγξτε τη ζήλια και την ανασφάλειά σας. Κάποιοι θα ζήσετε μια επικίνδυνη ερωτική περιπέτεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσοι αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο λόγω πολλών οικογενειακών υποχρεώσεων και όσοι είστε σε εμπόλεμη κατάσταση με συναδέλφους και ανώτερους στη δουλειά θα θέσετε τα όριά σας με απότομο τρόπο στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα. Μπορεί να καβγαδίσετε με προϊσταμένους στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Θέλετε πολύ να διακριθείτε κι αυτό σας κάνει ανυπόμονους και πεισματάρηδες.

 • ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιθυμείτε διακαώς να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα ίσως βάλετε στόχους πολύ δύσκολους ως ανέφικτους ή θα προγραμματίσετε αρκετές αλλαγές χωρίς να λογαριάσετε το κόστος. Στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού θα φροντίσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας αλλά η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη επειδή θα είστε νευρικοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 17 Δεκεμβρίου αλλά θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Δεν σας τρομάζει η σκληρή δουλειά, φροντίστε όμως την υγεία σας για να μην έχετε προβλήματα. Στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού θα είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί και μπορεί να τσακωθείτε με τους συνεργάτες σας ή να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα προκαλέσουν προβλήματα.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 17 Δεκεμβρίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερο ξεκινά μια πολύ χαρούμενη περίοδος για την προσωπική σας ζωή. Θα διεκδικείτε με θάρρος αυτά που επιθυμείτε, θα είστε ακούραστοι, δημιουργικοί και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα ένα άτομο θα σας μιλήσει για τα συναισθήματά του και θα συγκινηθείτε. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα περάσετε μια ρομαντική και ευχάριστη μέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η μεγάλη σας επιθυμία να εξασφαλιστείτε οικονομικά και να αναδειχτεί το δημιουργικό σας ταλέντο θα σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου. Μελετήστε καλύτερα τα πλάνα σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Μια καλή ευκαιρία για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια θα παρουσιαστεί στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Αξιοποιήστε τη χωρίς να διστάσετε.

 • ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αλλαγές στην οικογενειακή σας κατάσταση θα φέρει το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και μην αποφασίσετε από αντίδραση σε άτομα που νιώθετε να σας καταπιέζουν. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας παρασύρει σε μια παράφορη ερωτική σχέση στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Όσοι έχετε κουραστεί από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα δείξετε τον έντονο θυμό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν λίγο από τις 17 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο. Θα φροντίσετε τις ανάγκες του σπιτιού σας ή θα τακτοποιήσετε μια εκκρεμότητα της ακίνητης περιουσίας σας.Με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 20 θα λάβετε μια καλή επαγγελματική είδηση, ειδικά αν δουλεύετε στο σπίτι. Θα είστε όμως αφηρημένοι ή κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για δουλειά.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε καταπιέσει τα συναισθήματά σας και στις 15 Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα θα πείτε σκληρά λόγια σε άτομα που επεμβαίνουν στη ζωή σας και προσπαθούν να επηρεάσουν τις επιλογές σας. δώστε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας. Με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 20 όσοι έχετε μυστικά από το σύντροφό σας θα αποκαλυφθούν και θα πρέπει να απολογηθείτε. Μη δώσετε παράλογες υποσχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο στις 17 Δεκεμβρίου θα φέρει πολλές ευκαιρίες να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να κλείσετε συμφωνίες με καλούς όρους και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα είστε επικοινωνιακοί, γεμάτοι σιγουριά και αποφασισμένοι να πετύχετε. Στις 20 με το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες γιατί θα είστε γεμάτοι νεύρα και δεν θα συνεννοηθείτε.

 • ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου θα αντιδράσετε άσχημα στις πιέσεις ενός αγαπημένου σας προσώπου. Η αλήθεια είναι πως τα οικονομικά προβλήματα σας έχουν κάνει απαισιόδοξους και κακόκεφους. Θα είστε πολύ πιο δυναμικοί στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Θα φλερτάρετε έντονα ένα άτομο που σας αρέσει πολύ και όσοι είστε δεσμευμένοι θα βάλετε αδιαπραγμάτευτους όρους στο σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα οικονομικά σας ευνοούνται από τις 17 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και παλιές οφειλές, θα υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες και θα έχετε αρκετά κέρδη από τις δραστηριότητές σας. Με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 20 θα δεχτείτε βοήθεια από ένα σημαντικό άτομο για να λύσετε ένα οικονομικό ζήτημα ή θα δεχτείτε μια συμφέρουσα πρόταση για μια συνεργασία.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 17 Δεκεμβρίου θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς, ετοιμόλογους και γεμάτους αυτοπεποίθηση. Νέος έρωτας θα μπει στη ζωή των αδέσμευτων και όσοι έχετε σοβαρή σχέση θα την επισημοποιήσετε. Προσέξτε τα λόγια σας στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα γιατί δεν δουλεύει η λογική σας. Θα είστε ονειροπόλοι και ρομαντικοί, αλλά μπορεί να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου θα φερθείτε απότομα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα διεκδικήσετε καλύτερη αντιμετώπιση. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού. Έχετε αρκετές εκκρεμότητες αλλά θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε. Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε εξοπλισμό για το σπίτι ή να πληρώσετε κάποιες επισκευές.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η τάση σας να λέτε αλήθειες χωρίς να σκέφτεστε αν θα πληγώσετε τους άλλους θα προκαλέσει έναν καβγά στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα. Έχετε κάνει υπομονή αλλά δεν αντέχετε άλλο την παρουσία ατόμων που σας καταπιέζουν. Στις 21 με το εξάγωνο Άρη Ουρανού θα είστε ορμητικοί, γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Μια παράξενη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια με δυνατές συγκινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 17 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε, να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε και μην απομονωθείτε. Στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα θέλετε να περάσετε καλά, αγνοώντας τις υποχρεώσεις σας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες και μην ξοδέψετε χρήματα ανεξέλεγκτα.

 • ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 17 Δεκεμβρίου θα είστε συγκροτημένοι, λογικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Παλιοί και νέοι φίλοι θα είναι δίπλα σας για να σας στηρίξουν και μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Με το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 20 θα αναζητήσετε την παρέα φίλων για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Μη βιαστείτε να πείτε τα μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε πλήρως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω κακές συνήθειες και απαισιοδοξία στις 15 με το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να γίνετε πιο παραγωγικοί και να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Με το εξάγωνο Άρη Ουρανού στις 21 θα δραστηριοποιηθείτε για να κλείσετε καλές συμφωνίες ή για να βρείτε δουλειά. Έχετε αρκετά καλές ιδέες για να αυξήσετε τα κέρδη σας, αλλά χρειάζεται υπομονή.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 14 Δεκεμβρίου, Φύλλο 37

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα