Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα για όλα τα ζώδια.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 8 Δεκεμβρίου που ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας ή στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Δυσκολίες θα προκύψουν σε όσα θέλετε να δημιουργήσετε ή στην έλευση μιας εγκυμοσύνης. Ένας έρωτας θα σας αποσυντονίσει γιατί το άτομο δεν θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας ή γιατί θα αφοσιωθείτε σε αυτό και θα παραμελήσετε τις δουλειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερο στις 10 θα φέρει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας προτείνουν καλύτερη θέση, θα έχετε αρκετά κέρδη και οι σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους θα είναι εποικοδομητικές. Θα ανταμειφθείτε για την ευσυνειδησία και την εργατικότητά σας στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα ακούσετε καλά λόγια από ανωτέρους ή θα σας κάνουν μια συμφέρουσα πρόταση.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου θα είναι ξεκάθαροι οι στόχοι σας και θα κάνετε συντονισμένες προσπάθειες να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα γνωρίσετε ένα άτομο από μακριά που θα σας αναστατώσει. Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας και με φιλικά άτομα θα περάσετε στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα έχετε μια καλή κουβέντα για όλους κι εκείνοι θα ανταποδώσουν πρόθυμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Δία ανάδρομο από τις 8 Δεκεμβρίου στον Λέοντα θα αμφισβητείτε τις ικανότητές σας λόγω μιας αποτυχίας του παρελθόντος και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν κυρίως την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, εκκρεμότητες με ασφαλιστικά ταμεία ή κάποιες διαφωνίες με συγγενείς. Προσέξτε να μην αμελήσετε τις σοβαρές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου θα αναθερμανθούν τα συναισθήματά για το σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με πάθος. Μην υποκύψετε στον πειρασμό να κάνετε έναν παράνομο δεσμό γιατί μάλλον θα αποκαλυφθεί. Θα περάσετε ανέμελα και ευχάριστα με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις 12 με το τρίγωνο Ερμή Δία. Θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και θα μοιραστείτε έντονες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε την ικανότητα να πείθετε τους άλλους με τα επιχειρήματά σας, από τις 8 Δεκεμβρίου όμως που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα προσέξτε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας. Μη μονοπωλείτε τις συζητήσεις και να είστε διαλλακτικοί όταν πρέπει να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Θα υπάρχουν εμπόδια σε διαπραγματεύσεις και σε ταξίδια και θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα δεν είναι ειλικρινή και συνεργάσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη βοήθεια της Αφροδίτης που μπαίνει στις 10 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερο θα εκφράσετε τα παράπονά σας στο σύντροφό σας και θα έρθετε πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι θα δεχτείτε μια πρόταση για σταθερή σχέση. Με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 14 θα δεχτείτε μια ευχάριστη πρόταση από το σύντροφό σας για ένα ταξιδάκι ή θα επισκεφτείτε άτομα που αγαπάτε πολύ και θα νιώσετε μεγάλη χαρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά από τις 8 Δεκεμβρίου με τον Δία ανάδρομο στον Λέοντα θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε ή αυξομειώσεις στο εισόδημά σας. Μερικές φορές θα νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον ή θα κάνετε παράτολμες κινήσεις για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Το σημαντικότερο είναι να σταθεροποιήσετε τις απολαβές σας και να αποφύγετε τις σπατάλες.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Με την έντονη προσωπικότητά σας γοητεύετε αρκετά άτομα που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας. Από τις 8 Δεκεμβρίου με τον Δία ανάδρομο θα προκληθούν κάποιες αναταράξεις στην προσωπική σας ζωή. Μην τάζετε περισσότερα από όσα θέλετε να προσφέρετε και μην καταπιέζετε το σύντροφό σας με τις απαιτήσεις σας. Ένα ξεκίνημα ή ένας χωρισμός να γίνονται μετά από ώριμη σκέψη και προσοχή στις παράλληλες σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Νέα απασχόληση θα βρείτε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερο στις 10 Δεκεμβρίου ή θα οργανώσετε καλύτερα την επιχείρησή σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι εύκολη και θα συνεννοείστε άψογα με τους συναδέλφους. Θα δεχτείτε πρόταση για συνεργασία με καλούς οικονομικούς όρους με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 14. Η μέρα σας θα κυλήσει χαρούμενα και το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα είναι ήρεμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες και σοβαρές γνωριμίες στους αδέσμευτους θα φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα προσεγγίσετε καλύτερα το σύντροφό σας επιδιώκοντας να ξαναζωντανέψετε τη σχέση σας. Στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για εσάς. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει που θα εξελιχθεί όμορφα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Δία ανάδρομο στον Λέοντα από τις 8 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείτε με τη ρύθμιση επαγγελματικών υποθέσεων, αλλά κυρίως θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας. Μην κάνετε νέες συμφωνίες και ξεκινήματα αν δεν σιγουρευτείτε ότι θα έχουν θετική εξέλιξη. Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη και κάτι που φαίνεται στην αρχή ενδιαφέρον μπορεί μετά να το βαρεθείτε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει πολλές γνωριμίες τον τελευταίο καιρό κι έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Από τις 8 Δεκεμβρίου με τον Δία ανάδρομο στον Λέοντα κάποια πρόσωπα ίσως αποδειχτούν αναξιόπιστα και θα θελήσετε να τα απομακρύνετε από το περιβάλλον σας. Ένας έρωτας από το παρελθόν θα σας βάλει σε μπελάδες γιατί δεν θα ξέρετε αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα γίνει αιτία διαφωνιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 10 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερο θα αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ή θα ρυθμίσετε μια περιουσιακή εκκρεμότητα. Θα οργανώσετε τον προσωπικό σας χώρο και ίσως κάνετε ανακαίνιση. Στις 14 με το τρίγωνο Ήλιου Δία θα συζητήσετε με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε μια επαγγελματική πρόταση. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα καθορίσετε τους όρους συνεργασίας με ευκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα βελτιωθεί πολύ από τις 10 Δεκεμβρίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερο. Θα είστε σαφείς, ήρεμοι και συγκροτημένοι. Σε ένα ταξίδι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας αρέσει πολύ.Θα είστε ευδιάθετοι, αισιόδοξοι και ονειροπόλοι στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ρομαντική σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Δία ανάδρομο στον Λέοντα από τις 8 Δεκεμβρίου να προσέχετε τη συμπεριφορά σας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός με ανωτέρους και ίσως προκληθούν εντάσεις. Θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας αλλά αποφύγετε να φερθείτε με αλαζονεία. Επίσης η επιπολαιότητα μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Ακόμα κι αν καθυστερούν οι εξελίξεις, θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 8 Δεκεμβρίου που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στον Λέοντα θα κόψετε ταχύτητα, θα χαλαρώσετε και θα εξετάσετε τα τωρινά δεδομένα. Αν έχετε κάνει σχέση με άτομο από το εξωτερικό αυτό το διάστημα θα φανούν καλύτερα οι διαφορές σας και θα προβληματιστείτε. Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις τώρα γιατί θα είναι βιαστικές και αψυχολόγητες. Εστιάστε σε επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το εισόδημά σας θα αυξηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα μπει στον Αιγόκερο. Αν ψάχνετε για δουλειά θα δεχτείτε μια καλή πρόταση. Αν και θα κάνετε αρκετές αγορές αυτό το διάστημα, θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε ένα ποσό. Στις 12 με το τρίγωνο Ερμή Δία θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε μια νομική ή επαγγελματική υπόθεση. Μπορείτε να καταφέρετε ο,τιδήποτε γιατί θα είστε αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θετικό θα είναι το επόμενο διάστημα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου. Αρκετοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ αν είστε μόνοι έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα. Στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα έχετε ονειροπόλα διάθεση και θα προσεγγίσετε το σύντροφό σας με στόχο να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Λέοντα από τις 8 Δεκεμβρίου θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, συνταξιοδοτικά ή φορολογικά ζητήματα. Θα αγχώνεστε για τα έσοδα και για τις δαπάνες σας, αλλά μπορεί να κάνετε επιπόλαιες ή ριψοκίνδυνες ενέργειες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή για να καλύψετε αστοχίες του παρελθόντος. Θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε από καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Δία ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας από τις 8 Δεκεμβρίου θα είστε χαλαροί, δεν θα έχετε όρεξη για πολλές αλλαγές και για μεγάλες αποφάσεις και ίσως παραμελήσετε το σύντροφό σας ή θα τον απογοητεύσετε αν περιμένει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μπορεί να επανέλθει στη ζωή σας μια παλιά αγάπη. Θα ικανοποιηθεί ο εγωισμός σας αλλά δεν έχετε πια συναισθήματα γι’ αυτό το άτομο, ο νους σας είναι αλλού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να χαράξετε σωστή πορεία για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας στις 14 με το τρίγωνο Ήλιου Δία με τις δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες σας. Θα παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση και ένας φίλος προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα πάρετε μέρος σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αν είστε μόνοι δεν θα απορρίψετε τα λόγια θαυμασμού ενός σοβαρού ατόμου.Μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα εντυπωσιάσετε με τη συμπεριφορά σας άτομα που θα συναντήσετε σε μια γιορτή και θα περάσετε όμορφα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 8 Δεκεμβρίου με τον Δία ανάδρομο στον Λέοντα θα ατονήσουν οι προσπάθειές σας στον εργασιακό χώρο και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο στην ξεκούραση και στη διασκέδαση. Οι εκκρεμότητες θα συσσωρεύονται και πρέπει να είστε πιο συνεπείς. Μπορεί να φανεί ένας παλιός συνεργάτης με μια πρόταση για δουλειά. Να φροντίσετε την υγεία σας και τη διατροφή σας και να αποφύγετε τις καταχρήσεις.

*Οι προβλέψεις των ζωδίων δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 7 Δεκεμβρίου 2014, Φύλλο 36.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα