Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Διαβάστε τι μας προστάζουν τα άστρα και γι’ αυτή την εβδομάδα:

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας στις 4 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία. Δεν θα έχετε διάθεση για βαρετές δουλειές. Θα ξεκουραστείτε, θα κάνετε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και θα διασκεδάσετε. Στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα προκύψουν διαφωνίες με κάποιο συγγενή. Προσέξτε τα λόγια σας για να μην επέλθει ρήξη. Επιθυμείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Την 1η Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα διεκδικήσετε με μεγάλη αποφασιστικότητα μια εργασιακή θέση ή θα κλείσετε μια καλή οικονομική συμφωνία. Δεν πρέπει να είστε απότομοι ή εριστικοί με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Από τις 5 με την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες ή θα συζητήσετε με φίλους για την πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού στόχου.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο θα δώσετε προτεραιότητα στην προώθηση της καριέρας σας, όμως όσοι είστε ερωτευμένοι είναι πιθανό να θελήσετε να κοινοποιήσετε τη σχέση σας. Στις 4 με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία θα μείνετε σπίτι να χαλαρώσετε παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή θα διασκεδάσετε παρέα με φίλους. Θα συζητήσετε για τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, θα ξεκουραστείτε και θα ηρεμήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα την 1η του μήνα θα θολώσει την κρίση σας και ίσως πάρετε λανθασμένες αποφάσεις ή δεν θα δείτε έγκαιρα μια ευκαιρία. Μην αποκαλύψετε σε φίλους που δεν εμπιστεύεστε επαγγελματικά σας μυστικά. Στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα ανασκουμπωθείτε και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που εκκρεμεί γιατί δεν αντέχετε το άγχος και την ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν είστε ερωτευμένοι, στις 4 με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Όσοι αγωνιάτε για το μέλλον της σχέσης σας θα φερθείτε ανυπόμονα και θα τσακωθείτε με το σύντροφό σας στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Παλιά λάθη έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια καλή επαγγελματική συμφωνία θα φέρει το εξάγωνο Άρη Κρόνου την 1η Δεκεμβρίου ή μια συμφέρουσα συναλλαγή. Να είστε υπομονετικοί με τους συνεργάτες σας για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Με το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 5 του μήνα θα αντιμετωπίσετε αισιόδοξα το επαγγελματικό σας μέλλον, θα βρείτε άτομα να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα αγωνιστείτε για να διακριθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Την 1η του μήνα με το εξάγωνο Άρη Κρόνου θα είστε ευερέθιστοι και είναι προτιμότερο να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας, αν η σχέση σας περνάει κρίση. Θα νιώσετε κουρασμένοι και απαισιόδοξοι στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι όπως επιθυμείτε και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς και χαρούμενοι. Ενεργοποιηθείτε και μη γκρινιάζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Έχετε φιλόδοξα σχέδια και μεγάλη αισιοδοξία αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά. Από τις 5 με τον Άρη στον Υδροχόο θα είστε ευδιάθετοι και αισιόδοξοι. Θα διαθέσετε αρκετά χρήματα για να δώσετε χαρά σε αγαπημένα άτομα ή για να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας, αλλά δεν θα μετανιώσετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε μια ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Ούτε να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με το σύντροφό σας αν έχετε χωρίσει, γιατί επικρατεί σύγχυση. Από τις 5 με τον Άρη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας αν διεκδικήσετε την ελευθερία σας. Θα περάσετε καλά αν υποχωρήσετε για χάρη του έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό ζήτημα στις 4 με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία. Όμως αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, τις συμφωνίες και τις δουλειές που απαιτούν προσήλωση και ακρίβεια. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 θα κάνετε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να συναντήσετε φίλους, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να χαλαρώσετε με άτομα που συμπαθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν σας έχει εκνευρίσει ο σύντροφός σας ή κάποιος που προσπαθεί να σας προσεγγίσει ερωτικά, μην προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση με το εξάγωνο Άρη Κρόνου την 1η του μήνα, γιατί δεν θα βγάλετε άκρη. Στις 4 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία θα είστε αισιόδοξοι και ανέμελοι. Θα περάσετε αρκετό χρόνο με την παρέα αγαπημένων προσώπων και με την οικογένειά σας, θα χαλαρώσετε και θα διασκεδάσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 με την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και θα αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητές σας αλλά και τη συμπαράσταση ανθρώπων που εκτιμούν τη δουλειά σας. Θα αγχωθείτε για την πρόοδο της δουλειάς σας στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους αλλά αντί να αφεθείτε στην αγωνία σας θα φροντίσετε να εξασφαλίσετε τη θετική έκβαση των επαγγελματικών σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 με τον Άρη στον Υδροχόο ξεκινά ένα θετικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή. Θα είστε κεφάτοι, καινοτόμοι και δημιουργικοί. Θα παραμελήσετε τη δουλειά, αλλά θα γεμίσετε θετική ενέργεια διασκεδάζοντας και φλερτάροντας. Αυτό το διάστημα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, αρκεί να μην προσπαθήσει να σας στερήσει την προσωπική σας ελευθερία. Αρκετοί θα ξεκινήσετε μια περιπετειώδη σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσέξτε τα έξοδά σας την 1η Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Άρη Κρόνου, μη συζητήσετε για αγοραπωλησίες και μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε για τις ανάγκες του σπιτιού ή για να βοηθήσετε ένα συγγενή. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 θα σας κυριεύσει επιθυμία να πραγματοποιήσετε ένα κρυφό όνειρο ή να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά μην πάρετε βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε ανασφαλείς και καχύποπτοι την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα και θα κοντραριστείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως ξοδέψετε πολλά χρήματα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται για να νιώσετε καλά. Η διάθεσή σας θα φτιάξει στις 4 και θα ξεφύγετε για λίγο από το πρόγραμμά σας για να γλεντήσετε με φίλους. Μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα θα σας ενθουσιάσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 5 με την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην αφήσετε την ένταση και το άγχος να σας καταβάλουν. Στις 6 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα προκύψουν φορολογικές ή οικονομικές εκκρεμότητες που θα σας αποσυντονίσουν. Διορθώστε τα λάθη του παρελθόντος για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον στις 4 με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία, χωρίς όμως να έχετε όρεξη να δουλέψετε για να τα πραγματοποιήσετε. Ίσως κανονίσετε ένα ταξιδάκι ή συνάντηση με άτομα που συμπαθείτε. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 Δεκεμβρίου θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι. Μην θίξετε σημαντικά θέματα γιατί θα τσακωθείτε με το σύντροφο σας και μπορεί να απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε αφοσιωθεί στους επαγγελματικούς σας στόχους και με το εξάγωνο Άρη Κρόνου την 1η Δεκεμβρίου θα βάλετε μπροστά ένα σχέδιο που θα σας εξασφαλίσει αρκετά χρήματα. Μην κάνετε βεβιασμένες ή επιπόλαιες κινήσεις. Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 5 του μήνα θα είστε ανυπόμονοι και εριστικοί. Θα βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά μπορεί να έρθετε σε κόντρα με τα άτομα γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να τσακωθείτε με κάποιο φιλικό πρόσωπο την 1η Δεκεμβρίου με το εξάγωνο Άρη Κρόνου. Είστε οξύθυμοι, παρεξηγείτε εύκολα και δεν θα βγάλετε σωστά συμπεράσματα για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Θα είστε πολύ καλύτερα στις 4 με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία και θα φροντίσετε να συμφιλιωθείτε με το σύντροφό σας. Θα κανονίσετε να περάσετε τη μέρα κάπου ευχάριστα και ίσως του κάνετε ένα δωράκι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα οικονομικά σας δεν θα είναι σταθερά από τις 5 του μήνα με τον Άρη στον Υδροχόο. Τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα όμως δεν θα ταραχτείτε και θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα υπάρχει ένταση στον εργασιακό χώρο στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Ίσως νιώσετε πως σας παραγκωνίζουν ή δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σας. Αποφύγετε τους καβγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 5 Δεκεμβρίου θα είστε αυθόρμητοι, χαρούμενοι και έτοιμοι για περιπέτειες και φλερτ. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούρια πετυχημένα ξεκινήματα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ευχάριστες επαφές με παλιούς και νέους φίλους θα έχετε στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Μια νέα γνωριμία θα σας ξεσηκώσει και ίσως δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην κλείσετε συνεργασίες με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά την 1η Δεκεμβρίου με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Μην αποκαλύψετε στοιχεία της οικονομικής σας κατάστασης και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Θα συζητήσετε με φιλικά άτομα για μια ενδιαφέρουσα και επικερδή συνεργασία στις 4 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία. Θα χρειαστεί να εξετάσετε τις λεπτομέρειες αργότερα, όταν καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δύσκολα θα μείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα στις 4 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Δία. Ένα ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί στο χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 θα σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια και θα αναπληρώσετε την ενέργειά σας μένοντας κοντά στα μέλη της οικογένειάς σας και ζητώντας αγάπη και κατανόηση. Ξεχάστε τις παλιές διαφωνίες και απολαύστε τη θαλπωρή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα την 1η Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα είστε νωθροί ή αναποφάσιστοι. Μπορεί να σας μπλέξουν σε κουτσομπολιά ή να ακούσετε επικριτικά σχόλια. Από τις 5 με τον Άρη στον Υδροχόο θα σας απασχολήσει κυρίως η οικονομική σας κατάσταση. Θα νιώσετε πολύ πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις σας αλλά θα αυξήσετε τα έσοδά σας σχετικά εύκολα.

*Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 30 Νοεμβρίου 2014, Φύλλο 35. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα