Neolaia Cyprus

Το Cyprus ETSY Street Team στο Nicosia Pop-Up Festival!

sticker gia omades1

Ένα από τα πολυαναμενώμενα festival της Λευκωσίας, αν όχι και της Κύπρου, άνοιξε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου τις “πόρτες” του στο κοινό. Όπως και πέρσι, ομάδες καλλιτεχνών, δημιουργών και εμπόρων θα γεμίσουν τα άδεια καταστήματα της Μακαρίου για να δώσουν, όχι μόνο ζωή στην ξεχασμένη λεωφόρο, αλλά και μια νότα ανανέωσης και δημιουργικότητας στην Πρωτεύουσα.

Μια από αυτές τις ομάδες θα είναι και η Cyprus ETSY StreetTeam! Μια ομάδα με 12 διαφορετικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς. Ο καθένας με τις δικές του επιρροές και προσεγγίσεις, βγαλμένες από την παράδοσή, που πηγάζουν από τη δική μας ιστορία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ταυτότητά μας.

Ξεχασμένες μορφές τέχνης, ‘γερασμένες’ τεχνικές, αχρείαστα υλικά και έπιπλα βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο και συνθέτουν ένα νέο σκηνικό από μοντέρνες δημιουργίες, φρέσκιες εκδοχές και, πολλές φορές, παντελώς διαφορετικές χρήσεις. Το Cyprus ETSY Street Team, αναμφισβήτητα προσφέρει μια καινούρια οπτική γωνία στο πώς μπορεί η παράδοση να αποτελέσει τη βάση για να κτίσουμε μαζί ένα πιο όμορφο μέλλον γεμάτο αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Πού: οδός Αφροδίτης 33, πάροδος Μακαρίου, απέναντι από το City Plaza.

Πότε: 15 Νοεμβρίου 2014 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2014 (10:00-13:30 & 15:00-20:30).
Facebook event: http://www.facebook.com/events/383832421765951/

Συμμετέχοντες: 

 • Σταυρούλα Ιωάννου:

Η Σταυρούλα σπούδασε interior design και product design στη Λευκωσία και στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelace interior designer και ασχολείται με την κατασκευή κοσμημάτων και αξεσουάρ από δέρμα.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/IoannouS
fb: 
http://www.facebook.com/IoannouS

 • Δέσποινα Κωνσταντίνου: 

Η Δέσποινα σπούδασε παιδαγωγικά και είναι η δημιουργός πίσω από το The Birdhouse Etc. Είναι αυτοδίδακτη και ασχολείται με την ραπτική, το μπλέξιμο, τα υφασμάτινα γλυπτά, το σμιλί, το κέντημα και πολλά άλλα.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/Thebirdhouseetc
fb: 
http://www.facebook.com/thebirdhouseetc

 • Ελένη Γαλαντή: 

Η Ελένη με χρόνια εμπειρίας στην πληροφορική και master στη γεωπληροφορία αποφάσισε να ασχοληθεί με το πάθος της, το δημιουργικό ράψιμο.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/GALEL
fb: 
http://www.facebook.com/galelcreations

 • Στέλλα Χείλη: 

Η Στέλλα σπούδασε graphic και advertising design. Σαν graphic designer έχει πολύχρονη πείρα στο χώρο της διαφήμισης και στις εκδόσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται σαν freelancer στο δικό της studio και έχει επίσης παράλληλα δημιουργήσει μια σειρά από τσάντες και accessories κυρίως δερμάτινα.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/stellachili & http://www.etsy.com/shop/PrintsByStellaChili
fb: 
http://www.facebook.com/stellachili.design &
http://www.facebook.com/gotanidea.stellachili

 • Μαρία Κασιώνη: 

Η Μαρία σπούδασε πληροφορική στο Λονδίνο και αυτή την στιγμή εργάζεται στον τομέα των φυτικών/φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Οι χειροποίητες κατασκευές από τσόχα των “MairasFairyDreams” εκφράζουν την αγάπη της Μαρίας για τα χρώματα και φωτίζουν δημιουργικά την καθημερινότητά της.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/MairasFairyDreams
fb: 
http://www.facebook.com/MairasFairyDreams

 • Μαρία Αναστασίου & Γιώργος Παπέττας: 

H Μαρία σπούδασε αρχιτεκτονική και έχει μεταπτυχιακό στο Interdisciplinary Design. Ο Γιώργος έχει σπουδάσει business management και του αρέσει να κάνει graffiti και διάφορα αντικείμενα. Μαζί, στο “ibbble”, πειραματίζονται επεκτείνοντας τα όρια τους.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/ibbble
fb: 
http://www.facebook.com/pages/infectedbubble/539822169464405

 • Άννα Σολομωνίδου:

Η Άννα σπούδασε hotel management στην Ιταλία και δούλεψε στον τομέα των πωλήσεων και του design για πάνω από 20 χρόνια. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και τα τελευταία 3 χρόνια φτιάχνει Upcycled Accessories.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/Solanna7photos &http://www.etsy.com/shop/Annas7Closet
fb: 
http://www.facebook.com/Annas7Closet

 • Μαρία Βωνιάτου Τσιαμπάρτα: 

Η Μαρία σπούδασε graphic design στην Κύπρο. Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αυστραλία με τον σύζυγο της, ανακάλυψε την τέχνη του ψηφιδωτού και του βιτρό και με την επιστροφή της ξεκίνησαν το δικό τους εργαστήρι. Eιδικεύονται στην τεχνική του βιτρό, ψηφιδωτού και χυτού γυαλιού. Πρόσφατα ξεκίνησαν να δουλεύουν με φλόγα φτιάχνοντας γυάλινες χάντρες για κοσμήματα κλπ.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/AllGlassandCrafts &http://www.etsy.com/shop/NilaleDreams
fb: 
http://www.facebook.com/allglasscy

 • Μάρλεν Παραρή: 

Η Μάρλεν σπούδασε και δούλεψε για πολλά χρόνια την επιστήμη της Ωκεανογραφίας. Τα τελευταία 4 χρόνια ζει στην Βαρκελώνη όπου έμαθε την τέχνη της αργυροχοΐας και να δουλεύει με τα μέταλλα για να δημιουργήσει κοσμήματα-τέχνη. Εκτός από το δούλεμα του μετάλλου, της αρέσει να αναμιγνύει υλικά και τεχνικές, όπως η ζωγραφική, η χαρακτική, το βελονάκι και η κεραμική.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/St8it
fb: 
http://www.facebook.com/St8it

 • Κωνσταντίνος Αρκαδίου: 

etsy: http://www.etsy.com/shop/HaveACupOfTee
fb: 
http://www.facebook.com/iamtheeconomy

 • Ντία Μηνά:

etsy: http://www.etsy.com/shop/BomboniDi

 • Στέλλα Ιωάννου: 

H Στέλλα σπούδασε γεωπονική βιοτεχνολογία στην Αθήνα και ασχολείται με την περιβαλλοντική αγωγή για παιδιά. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη δημιουργία υφασμάτινων κοσμημάτων και είναι η captain της Κυπριακής ομάδας στο ΕTSY.
etsy: 
http://www.etsy.com/shop/ganbayo
fb: 
http://www.facebook.com/ganbayo

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα