Neolaia Cyprus

7 Απαγορευμένες φράσεις για το πρώτο ραντεβού

1oran

 

Όλα ξεκίνησαν με μια ματιά. Τον κοίταξες, σε κοίταξε και αφού συστηθήκατε, ήρθε επιτέλους η ώρα να τα πείτε μόνοι σας κάπου ρομαντικά. Το ραντεβού κανονίστηκε, εσύ βρήκες τι θα φορέσεις μία εβδομάδα νωρίτερα και όλα είναι έτοιμα. Κανείς δεν αμφιβάλλει, πως θα δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, αλλά μερικές φορές το άγχος του πρώτου ραντεβού κάνει εσάς τα κορίτσια να λέτε πράγματα, που καλύτερα θα ήταν να παραλείψετε.

Για να αποφύγεις, λοιπόν, κάθε δυσάρεστη έκπληξη (όπως για παράδειγμα, να μην ξαναχτυπήσει το τηλέφωνό σου από εκείνον) δείξε ιδιαίτερη προσοχή και απόφυγε τις παρακάτω φράσεις:

1. Ερχόμουν συνέχεια εδώ με τον πρώην μου.

Ναι εσένα όντως μπορεί να σου ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις το συγκεκριμένο μέρος, αυτός όμως δεν χρειάζεται να το μάθει, ούτε και θέλει.

2. Ψάχνω κάποιον να ερωτευτώ.

Μπορεί εσύ να θες να του δείξεις έμμεσα, πως για να βρίσκεσαι εκεί ίσως αυτός είναι ο τυχερός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρερμηνευθεί. Γι΄ αυτό άστο καλύτερα! Συν του ότι μπορεί να τον “τρομάξεις” και να φανείς καμιά μανιακή που κυνηγάει τον έρωτα με το χασαπομάχαιρο… Να ξέρεις ότι καμιά φορά αυτές οι δηλώσεις, όσο ρομαντικές και αν σου φαίνονται, μπορεί να τρομοκρατούν κάποιους, κυρίως όσους φοβούνται την δέσμευση.

3. Γιατί είσαι τόσο καιρό μόνος σου;

Όπως και εσένα δε θα σου άρεσε να απολογηθείς για το παρελθόν σου, το ίδιο συμβαίνει και για αυτόν. Άσε που οι περισσότεροι άνδρες σιχαίνονται και την διαδικασία της απολογίας! Το ίδιο φυσικά ισχύει, αν είχε για χρόνια δεσμό. Έχεις καιρό μπροστά σου να τα μάθεις αυτά. Μη βιάζεσαι! Άσε που αργά ή γρήγορα θα στα πει και από μόνος του.

4. Πόσα λεφτά βγάζεις το μήνα;

Ούτε η εφορία είσαι, ούτε η ΣΔΟΕ για να ψάχνεις τα οικονομικά του. Το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να είναι σωστός απέναντι σου. Ένας άνδρας άλλωστε δεν πρέπει να κρίνεται από την οικονομική του κατάσταση, αλλά από τη συμπεριφορά του.

5. Πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις;

Χαχαχαχα, καλή αυτή η ερώτηση, αλλά αν θες να έχεις μέλλον μαζί του, ξέχνα τη προσωρινά. Μπορεί το μητρικό σου ρολόι να έχει ξεκινήσει ήδη να χτυπάει, αλλά οι ερωτήσεις περί παιδιών και οικογένειας ανήκει στα επόμενα ραντεβού. Σημείωσέ την κάπου για να μην τη ξεχάσεις και κάνε υπομονή! Μπορείς αντί αυτού να τον ρωτήσεις αν του αρέσει το παστίτσιο.

6. Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;

Μεγάλο fail. Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που έχεις αυτή την απορία, αλλά αυτός θα σε περάσει κάπως αδιάκριτη. Να θυμάσαι, πως πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ρωτάμε τα απλά και βασικά. Εσένα θα σου άρεσε να αρχίσεις να του απαριθμείς όλους όσους συνευρέθηκες μαζί τους ερωτικά; Όχι, δεν νομίζω…

7. Όλοι μου οι πρώην ήταν τρελοί.

Εσύ θες να του δείξεις πόσο δύσκολα έχεις περάσει στις προηγούμενες σχέσεις σου (και ψάχνεις επιτέλους ένα λογικό άνθρωπο), η συγκεκριμένη όμως φράση δε θα σε κολακεύσει και τόσο πολύ. Πολλές είναι οι σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό του και σίγουρα δε θα είναι και οι καλύτερες.

teens.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα