Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

zodia

Τι μας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου θα προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας, θα αισθάνεστε σιγουριά και μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο από το εξωτερικό που θα σας ελκύει ερωτικά. Στις 23 με το τετράγωνο Ερμή Δία θα έχετε όρεξη για συζητήσεις και φλερτ. Δεν θα διστάσετε να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις προκειμένου να μεταπείσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα χρειαστείτε συμβουλές από εξειδικευμένο άτομο ή από κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει στις 18 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου για να ρυθμίσετε μια υπόθεση ή για να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Θα είστε χαρούμενοι και χαλαροί στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε νομικά θέματα ή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ίσως συναντηθείτε με κάποιον που ζει μακριά.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις 16 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη και δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό μιας έντονης ερωτικής εμπειρίας. Είναι καλή περίοδος να ξεχάσετε ό,τι σας έχει πληγώσει και να αναζητήσετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δώσουν ασφάλεια. Μη δώσετε σημασία σε ενδοοικογενειακές διαφωνίες στις 23 με το τετράγωνο Ερμή Δία και μην αφήσετε το σύντροφό σας να σας εκμεταλλευτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε προσηλωμένοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στις 18 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου αλλά θα σας κουράσει ένας ιδιότροπος συνεργάτης και δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου θα φέρει καλά νέα για ένα οικονομικό, συνταξιοδοτικό ή περιουσιακό ζήτημα. Θα λάβετε χρηματικό ποσό σαν δώρο για μια εκδούλευση που κάνατε παλιότερα ή θα σας εγκρίνουν ένα δάνειο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε ευδιάθετοι, καλοπροαίρετοι και γοητευτικοί από τις 16 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Με φλερτ, πειράγματα και εύθυμες συζητήσεις θα περνάτε πολύ καλά και αρκετοί θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια ή θα βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Θα κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη ή θα επισκεφτείτε φίλους, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πολλές υποχρεώσεις και το άγχος να προλάβετε μια προθεσμία θα σας εξαντλήσουν στις 18 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου. Ευτυχώς οι συνεργάτες σας θα σπεύσουν να βοηθήσουν όπως μπορούν και θα τα καταφέρετε. Χωρίς ιδιαίτερο αγώνα θα κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία στις 21 με το εξάγωνο Ερμή Άρη. Θα είστε δυναμικοί, πειστικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα ρυθμίσετε μια επαγγελματική εκκρεμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η κούραση και οι παραξενιές σας θα γίνουν αιτία να συγκρουστείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις 18 με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου. Θα νιώθετε απαισιόδοξοι για την πορεία της σχέσης σας και θα αγχώσετε το σύντροφό σας με τις απαιτήσεις και με τη γκρίνια σας. Με το εξάγωνο Ερμή Άρη στις 21 Νοεμβρίου θα είστε κεφάτοι και δυναμικοί. Θα συναντήσετε κάποιον που έχετε καιρό να δείτε, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα επιζητάτε την ηρεμία στον εργασιακό σας χώρο από τις 16 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα επικοινωνείτε καλά με τους συναδέλφους σας και θα διεκπεραιώνετε με κέφι τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ίσως ασχοληθείτε με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αφήσετε στην άκρη τις βαρετές δουλειές και θα ασχοληθείτε με ευχάριστα και δημιουργικά θέματα.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Χαρούμενα γεγονότα θα φέρει στην προσωπική σας ζωή η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου. Θα είστε γοητευτικοί και αξιαγάπητοι, δεν θα διστάσετε να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Όμορφα θα περάσετε στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα παρευρεθείτε σε μια γιορτινή συγκέντρωση ή σε μια εκδήλωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις στις 20 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα έχετε όρεξη να κάνετε πολλά αλλά δεν θα λειτουργεί η κρίση και η λογική σας και η επιθυμία σας για άνοδο και ασφάλεια μπορεί να γίνουν αιτίες λαθών. Με το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23 θα είστε επιπόλαιοι και παρορμητικοί. Ίσως χαλάσετε αρκετά χρήματα για τις ανάγκες ενός συγγενή, σκεφτείτε όμως αν αντέχετε αυτό το έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση με συγγενείς ή με το σύντροφό σας από τις 16 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Θα είστε επιεικείς με όσους αγαπάτε, θα ενδιαφερθείτε για τα προβλήματά τους και θα τους περιποιηθείτε όσο μπορείτε. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα διακοσμήσετε το σπίτι σας ή θα κανονίσετε μια ζεστή βραδιά με αγαπημένα άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου στις 18 Νοεμβρίου οι διαπραγματεύσεις για μια επαγγελματική συμφωνία θα κινδυνέψουν να ναυαγήσουν λόγω της αδιαλλαξίας και της ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς σας. Ένα ισχυρό ηλικιωμένο άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη θετική εξέλιξη μιας υπόθεσης. Στις 21 με το εξάγωνο Ερμή Άρη θα έχετε ευκαιρία για ένα δημιουργικό επαγγελματικό ξεκίνημα ή θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε αισιόδοξοι και επικοινωνιακοί με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου. Θα έχετε καλές σχέσεις με τα αδέλφια, τους γείτονες και με το σύντροφό σας, θα κάνετε εύκολα γνωριμίες και μπορεί να προκύψει ένας έρωτας ή θα κάνετε νέους φίλους. Θα επικοινωνείτε εύκολα και ουσιαστικά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή θα ταξιδέψετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας και στις συναλλαγές που θα κάνετε στις 20 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Θα είστε ευκολόπιστοι και απρόσεκτοι και μπορεί κάποιος να σας εξαπατήσει ή να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας. Με το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23 θα βρεθείτε με φίλους και θα συζητήσετε για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, όμως μη ρισκάρετε χρήματα αν δεν βεβαιωθείτε ότι συμφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε πολύ αυστηροί με το σύντροφό σας στις 18 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου και δεν θα του συγχωρέσετε οποιοδήποτε παράπτωμα. Μην είστε απόλυτοι και ξεροκέφαλοι γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις και τσακωμό. Θα αποκατασταθεί η ηρεμία στη σχέση σας στις 21 με το εξάγωνο Ερμή Άρη. Θα είστε πιο συνεργάσιμοι αν και δεν θα υποχωρήσετε, αλλά θα καταφέρετε να πείσετε το σύντροφό σας πως έχετε δίκιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Από τις 16 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα αποκομίσετε κέρδη από τη δουλειά σας, θα σας στηρίξουν δικά σας άτομα και θα είστε δημιουργικοί και κεφάτοι. Ενδέχεται να χαλάσετε αρκετά χρήματα για ένα ταξίδι ή για να προσφέρετε χαρά σε άτομα που αγαπάτε. Θα εισπράξετε χρήματα από το εξωτερικό στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, από πνευματική εργασία ή από μια καινούρια επαγγελματική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 16 Νοεμβρίου θα ανανεωθείτε, θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα κάνετε νέες γνωριμίες και όσοι είστε δεσμευμένοι θα απολαύσετε χαρούμενες μέρες με το σύντροφό σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 ξεχάστε για λίγο τις διαφωνίες στη σχέση ή στο γάμο σας, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις. Θα πάρετε ειδήσεις από άτομα που ζουν μακριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις στις 20 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα γιατί δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και θα νιώθετε κούραση ή το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε άλλα θέματα. Αν πρέπει να κάνετε οικονομικές συναλλαγές ή να συζητήσετε για σοβαρές επαγγελματικές υποθέσεις επιλέξτε την 21η του μήνα γιατί το εξάγωνο Ερμή Άρη θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα ευαισθητοποιηθείτε με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου και θα νιώθετε έντονη ανάγκη να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν. Ίσως απογοητευτείτε από έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση, από μια παράνομη σχέση ή από μια προβληματική αγάπη. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μείνετε μόνοι για να συγκροτηθείτε ή θα εμπιστευτείτε τους προβληματισμούς σας σε έναν παλιό καλό φίλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην κανονίσετε σημαντικά ραντεβού στις 20 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Δεν θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να πάρετε αποφάσεις ή για να κλείσετε συμφωνίες και επειδή η λογική σας δεν λειτουργεί μπορεί να κάνετε λάθος ή να σας εκμεταλλευτούν. Μην εμπιστευτείτε συμβουλές φίλων για επενδύσεις, κληρονομικά θέματα και οικονομικές συναλλαγές στις 23 με το τετράγωνο Ερμή Δία, θα έχετε απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές, θα περάσετε όμορφα με δημιουργικές ασχολίες, διασκέδαση και ομαδικές δραστηριότητες και ίσως ένα φιλικό άτομο σας εκμυστηρευτεί ότι σας βλέπει ερωτικά. Ευχάριστα και δημιουργικά θα περάσετε στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα φλερτάρετε, θα συναντήσετε παλιούς φίλους ή θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσέξτε τι αγορές θα κάνετε στις 20 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, μη δανείσετε χρήματα και μην αφήσετε ένα οικονομικό θέμα να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σας με ένα φιλικό άτομο. Το εξάγωνο Ερμή Άρη στις 21 ευνοεί τις επαγγελματικές συμφωνίες και τις συνεργασίες. Θα είστε δραστήριοι, κεφάτοι και θα εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας με τα σοβαρά και πολλά επιχειρήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σύνοδος Ήλιου Κρόνου στις 18 Νοεμβρίου θα επηρεάσει τη διάθεσή σας, θα είστε κουρασμένοι και ίσως αποφασίσετε να απομονωθείτε. Μπορεί να συγκρουστείτε με ένα άτομο που αγαπάτε επειδή θα είστε ξεροκέφαλοι και δύστροποι. Με το εξάγωνο Ερμή Άρη στις 21 θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα φέρει αρμονία στη σχέση με τους συνεργάτες σας. Μπορεί να συνδεθείτε ερωτικά με σημαντικό πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Θετική θα είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 για την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα συναντήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 16 Νοεμβρίου 2014, Φύλλο 33

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα