Neolaia Cyprus

Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

zodia

Τι επιτάσσουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 12 με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα αρκετοί θα νοσταλγήσετε ένα άτομο από το παρελθόν που μαζί είχατε ζήσει όμορφες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε να του αποσπάσετε κάποιες υποσχέσεις για να νιώσετε ασφαλείς. Στις 14 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Δία δεν θα κρύψετε τον εκνευρισμό σας και θα πληγώσετε πολύ το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αποφύγετε τις συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι χρησιμοποιήστε τη λογική και την πειθώ σας, παραμένοντας ψύχραιμοι. Το τετράγωνο Άρη Ουρανού στις 13 θα σας κάνει νευρικούς και δύσκολα θα αποφύγετε τις κόντρες με συνεργάτες. Όμως το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 16 θα φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις και επικερδείς συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 12 θα είστε πολύ εκδηλωτικοί με το σύντροφό σας, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον, αλλά μάλλον θα σας παρασύρει το πάθος και θα δώσετε υποσχέσεις που δεν έχετε σκοπό να κρατήσετε. Θα θελήσετε να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου Δία, θα επισκεφτείτε συγγενείς ή θα παρευρεθείτε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Προσέξτε το βάρος σας αυτές τις μέρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε έτοιμοι να πάρετε μεγάλες αποφάσεις στις 11 με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Όσοι καταπιέζεστε από τις τωρινές σας επιλογές θα κάνετε την επανάστασή σας και ίσως αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα συζητήσετε τους προβληματισμούς σας με ένα ικανό και έμπιστο άτομο και θα μπορέσετε με τη συμπαράστασή του να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο ή να κλείσετε μια συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 12 δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα ξεκλέψετε χρόνο για να βρεθείτε με το άτομο που αγαπάτε, να συζητήσετε τα προσωπικά σας ζητήματα και να διασκεδάσετε μαζί. Ίσως πρέπει να πάρετε λίγες μέρες άδεια για να χαλαρώσετε και να ανασυγκροτηθείτε. Ιδιαίτερα όσοι είστε μόνοι θα αναζητήσετε την παρέα ανθρώπων που εκτιμάτε για να συνέλθετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα διεκδικήσετε με πάθος το δίκιο σας σε ένα οικονομικό, περιουσιακό ή ασφαλιστικό ζήτημα στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Εξετάστε ήρεμα τα δεδομένα και μην αντιδράσετε απότομα ή εγωιστικά. Με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου στις 13 θα είστε επιφυλακτικοί αλλά συγκροτημένοι και αποδοτικοί. Ένα ηλικιωμένο ή έμπειρο άτομο θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές του στην επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι καταπιέζεστε από το σύντροφό σας θα διεκδικήσετε με επιβλητικό και απόλυτο τρόπο την ελευθερία σας ή θα απαιτήσετε να αλλάξει συμπεριφορά με τη σύνοδο Ήλιου Πλούτωνα στις 11. Όμως αυτή σας η προσπάθεια μπορεί να καταλήξει σε μεγάλη ρήξη λόγω της επιθετικότητάς σας. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα κάνετε ένα όμορφο ερωτικό ξεκίνημα ή θα ξεπεράσετε τα εμπόδια στη σχέση και θα συμφιλιωθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε παρορμητικοί και απρόσεκτοι με το τετράγωνο Άρη Ουρανού στις 13 Νοεμβρίου. Η ανυπομονησία σας μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε μια συνεργασία ή κακούς χειρισμούς σε οικονομικά θέματα με κίνδυνο απωλειών. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου Δία γιατί κάθε επιπολαιότητα μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Εξετάστε λεπτομερώς κάθε συμβόλαιο ή συμφωνία πριν αποφασίσετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου στις 13 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή με οικογενειακά θέματα και θα ζητήσετε συμβουλές από ένα ηλικιωμένο άτομο που αγαπάτε για να ξεπεράσετε μια δυσκολία. Μην μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σας θέματα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν ο σύντροφός σας γίνεται απαιτητικός ή γκρινιάρης. Δεν είναι καιρός για τσακωμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε αυστηροί και επιτιμητικοί με τους συνεργάτες σας στις 11 με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Θα προσπαθήσετε να τους επιβάλετε τις απόψεις σας και μάλλον θα προκαλέσετε έντονους καβγάδες. Θα επανορθώσετε στις 16 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα. Θα έχετε σωστά επιχειρήματα, θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα κλείσετε καλές συμφωνίες, ιδιαίτερα να συνεργάζεστε με συγγενείς ή δουλεύετε στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε απόλυτοι και επικριτικοί με το σύντροφό σας στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Θα βάλετε όρια σε όλα τα αγαπημένα σας άτομα και δεν θα διστάσετε να απομακρύνετε από κοντά σας όσους σας δυσαρεστούν, χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα είστε επικοινωνιακοί και δύσκολα θα σας αρνηθούν ό,τι ζητήσετε. Θα είστε ο αρχηγός της παρέας και θα περάσετε καλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα μιλήσετε για μια νέα επαγγελματική συνεργασία στις 12 Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα αλλά δύσκολα θα συγκεντρωθείτε στις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Σας ταλαιπωρούν διάφορες εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμιστούν σύντομα. Η σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου στις 13 είναι μέρα κατάλληλη για επαγγελματικές επαφές με ηλικιωμένα ή ισχυρά άτομα. Θα είστε οργανωμένοι, σοβαροί και θα πετύχετε το στόχο σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε εκνευρισμένοι στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα και δύσκολα θα αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένα σας άτομα. Μη ρισκάρετε να χάσετε από τη ζωή σας σημαντικούς ανθρώπους γιατί θα μετανιώσετε όταν ηρεμήσετε. Στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου Δία θα θελήσετε να τεμπελιάσετε και να παρέχετε στον εαυτό σας πολλές απολαύσεις. Ίσως ξοδέψετε πολλά χρήματα για να διασκεδάσετε με φίλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 12 Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα και αποφύγετε τις δραστηριότητες που απαιτούν ακρίβεια και καθαρό μυαλό. Ίσως πάτε για ψώνια αλλά πιθανότατα θα αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Θα αυξήσετε το εισόδημά σας στις 13 με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου ή θα σας βοηθήσει ένας έμπιστος φίλος να κλείσετε μια συμφωνία ή να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Αν έχετε διάφορα προβλήματα στη σχέση σας προσέξτε πολύ με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα στις 11 Νοεμβρίου, γιατί αν φερθείτε επιθετικά ή αυταρχικά θα χάσετε την εκτίμηση του συντρόφου σας. Ηρεμήστε και πάψτε τα επικριτικά σχόλια και τις παράλογες απαιτήσεις, είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τη σχέση σας. Στις 13 με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου θα είστε ανυποχώρητοι και άδικα θα σας καλοπιάνει ο σύντροφός σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Μπορεί να κάνετε μεγάλα λάθη στις 13 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ουρανού. Θα είστε νευρικοί και απότομοι και θα προκαλέσετε ρήξεις με συνεργάτες που διαφωνούν. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα είστε δημιουργικοί, οξυδερκείς και αποτελεσματικοί. Αν αποφύγετε την αλαζονική συμπεριφορά θα καταφέρετε να πάρετε με το μέρος σας τους συνομιλητές σας και να κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κλειστείτε στον εαυτό σας στις 13 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου και θα στεναχωρήσετε το σύντροφό σας που έχει ήδη κουραστεί από την κακή και απότομη συμπεριφορά σας. Όσοι είστε μόνοι θα ζητήσετε από ένα δικό σας άτομο να σας συμπαρασταθεί για να συνέλθετε. Με το τετράγωνο Ήλιου Δία στις 14 θα θελήσετε να νιώσετε ασφαλείς κοντά σε αγαπημένα άτομα αλλά ίσως φερθείτε ανάγωγα ή υπεροπτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα για μια οφειλή ή για την αμοιβή μιας νέας συμφωνίας, όμως ο απότομος και αυθάδης τρόπος σας μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Ανακτήστε την ψυχραιμία σας για να αξιοποιήσετε το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 16 και να τακτοποιήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα ή να βάλετε τους όρους σας σε μια επικερδή συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 12 Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα ασχοληθείτε με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα. Θα συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και θα τους ανοίξετε την καρδιά σας, μην είστε υπερβολικοί όμως και πείτε λόγια που δεν πιστεύετε. Θα απαιτείτε να γίνεται το χατίρι σας στις 16 με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα και δεν θα ανέχεστε να σας αντιμιλούν. Μη φέρνετε σε δύσκολη θέση το σύντροφό σας, είναι κρίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε πεισματάρηδες, παρορμητικοί και ευέξαπτοι στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Θα κάνετε ο,τιδήποτε για να βρείτε το δίκιο σας ή για να απαλλαγείτε από ένα μπελά, αλλά μπορεί να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα με την αυταρχική συμπεριφορά σας. Με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου στις 13 θα προωθήσετε τη δημόσια εικόνα σας αξιοποιώντας τη στήριξη σοβαρών και έμπειρων ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Δεν θα ανέχεστε συμβουλές και παρατηρήσεις στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα. Θα είστε αυστηροί με το σύντροφο και με τους συνεργάτες σας και δεν θα διστάσετε να φερθείτε απότομα αν κάτι σας ενοχλεί ή να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα χαρείτε από μια επαγγελματική επιτυχία και θα το γιορτάσετε παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 12 Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα συζητήσετε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας ή θα ψάξετε να βρείτε μια δουλειά με καλύτερη αμοιβή. Μη βιαστείτε να κλείσετε συμφωνία γιατί δεν σκέφτεστε καθαρά. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου Δία γιατί θα ρισκάρετε την εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε ή να συναντηθείτε με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε ξεκαθάρισμα στο φιλικό σας περιβάλλον στις 11 Νοεμβρίου με τη σύνοδο Άρη Πλούτωνα και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας κουράζουν ή σας βλάπτουν, δείχνοντας την οργή σας για τη συμπεριφορά τους. Στις 16 με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα εντυπωσιάσετε παλιούς και νέους φίλους με την προσωπικότητα και το δυναμισμό σας. Αρκετοί θα θελήσουν να σας στηρίξουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 12 Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά τα σχέδιά σας δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις και θα μείνουν όνειρα αν δεν αποφασίσετε να κινητοποιηθείτε άμεσα. Μην ασχοληθείτε με σοβαρές υποθέσεις στις 14 με το τετράγωνο Ήλιου Δία γιατί θα κάνετε λάθη από επιπολαιότητα, λόγω ενθουσιασμού ή από υπερβολική σιγουριά.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 9 Νοεμβρίου 2014, Φύλλο 32. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα