Neolaia Cyprus

Οι αστρολογικές προβλέψεις της βδομάδας για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι μας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

Κριός

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Θα ζήσετε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας, που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας και της οικογενείας σας, φαίνεται να σας προβληματίζουν αυτό τον μήνα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα, που θα μπορούσαν να βλάψουν τον προϋπολογισμό σας και να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις με το σύντροφο ή συναδέλφους ή συνεργάτες. Ευνοούνται τα θέματα εργασίας και νέες επαγγελματικές συνεργασίες η συμφωνίες.

Ταύρος

Καλο σας μήνα και πάλι κοντά σας με φρέσκες αστρολογικές προβλέψεις: Η δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο και η λήψη πρωτοβουλιών θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα συναισθηματικό αυτοέλεγχο για να ορθοποδήσει η σχέση σας. Δύσκολη περίοδος. Θα προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή θα κάνετε θετικά νέα βήματα στη δουλειά σας. Κάποια γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε αποφάσεις για αλλαγή προτεραιοτήτων.

Δίδυμοι

Ακολουθεί ένα διάστημα, κατά το οποίο η ενέργειά σας θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, εκμεταλλευτείτε το. Οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας κάνουν αισιόδοξους και σας ικανοποιούν. Δεν χρειάζεται να απλώσετε όλα σας τα χαρτιά στο τραπέζι. Χρησιμοποιείστε διπλωματία. Θα πρέπει να είστε περισσότερο αντικειμενικοί όσο αναφορά τον κοντινό σας κύκλο και μην να οδηγείστε μόνο από τα συναισθήματά σας. Οι καλές σχέσεις που διατηρείτε με το άμεσο περιβάλλον σας, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Το πέρασμα μέσα από δύσκολες καταστάσεις σας προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων.

Καρκίνος

Η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη είναι δύο παράγοντες που ενθαρρύνουν τα σχέδια σας. Πρέπει να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε, για τον λίγο χρόνο που αφιερώσατε πρόσφατα στο ταίρι σας. Το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με την εξοικονόμηση χρημάτων. Αν έχετε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως προς τρίτους, αυτό τον μήνα θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν. Θέλετε να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια αλλά δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις αυτή την στιγμή, μην εκνευρίζετε με τους γύρω σας δεν είναι δικό τους το σφάλμα. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε κάποιες κοινωνικές προκλήσεις διαμέσου του εργασιακού σας χώρου.

Λέων

Αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετές συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ειδικούς για να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας τόσο στο οικονομικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο. Είστε άξιοι και το αξίζετε. Δώστε ανάσες τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχή σας. Διανύετε μια πολύ καλή περίοδο με πολλές ελπίδες επιτυχίας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα , όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που σας επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον. Βάλτε τη λογική πάνω από τα συναισθήματα σε θέματα που χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να είστε σίγουροι για το που θα ξοδέψετε να χρήματα σας και να μην τα σκορπάτε αλόγιστα. Η έκφρασή σας θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα, ενώ θα θελήσετε να αναπτύξετε περισσότερο κάθε καλλιτεχνική σας τάση. Αν αισθάνεστε πως δεν είστε απολύτως έτοιμοι, μην επιδιώξετε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον.

Ζυγός

Η χαλαρότητα που σας διακρίνει το τελευταίο διάστημα, δεν είναι διόλου απίθανο να σας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Ήρθε ο καιρός να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για άτομο του στενού σας περιβάλλοντός. Ήρθε ο καιρός να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Αισθάνεστε συχνά πυκνά πως όλοι γύρω σας αδυνατούν να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι τα δύο στοιχεία που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Η δημιουργικότητα και οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα οδηγήσουν στην αφύπνιση των συναισθημάτων σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την οικογένειά σας. Μάθετε πως το να βρίσκεστε στο παρασκήνιο μπορεί να σας βγει σε καλό, αν το εκμεταλλευτείτε. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κάνετε μια επαγγελματική γνωριμία μέσω ενός φίλου σας. Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει ίσως μια πρόταση συνεργασίας που θα τονίσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Φροντίστε να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής στη καθημερινότητα σας, φίλοι μου. Μην υπόσχεστε πολλά, γιατί στο τέλος θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Τοξότης

Επαγγελματικά ή θέματα καριέρας ευνοούνται. Οι εξελίξεις στα μέχρι αυτή την περίοδο σχέδια σας θα είναι ευχάριστες. Βρίσκεστε σε δίλημμα για το αν πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή ή να γυρίσετε σε πράγματα δοκιμασμένα. Εξακολουθήστε να είστε συνετοί και στο τέλος θα δικαιωθείτε. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να ξανασταθείτε στα πόδια σας έπειτα από μια δύσκολη περίοδο. Τυχών απροσεξίες, κυρίως στην οδήγηση σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε ατυχήματα. Μη διστάζετε να ζητήσετε τη συνδρομή των φίλων σας στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σας.

Αιγόκερως

Την περίοδο αυτή θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και σχέσεων, οι πλανητικοί όμως συνδυασμοί ενδεχομένως να επιφέρουν απογοητεύσεις. Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στα οικογενειακά σας. Διαφυλάξτε την θέση σας και τα κεκτημένα σας. Θα αγχωθείτε ιδιαίτερα, αλλά εν τέλει θα καταφέρετε να φανείτε συνεπείς στα επαγγελματικά σας. Έχετε ένα χάρισμα να σαγηνεύετε τα άτομα του αντίθετου φύλου και συχνά το εκμεταλλεύεστε. Το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο με πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις, όμως εσείς επικεντρώνεστε σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

Υδροχόος

Γίνεστε πιο δραστήριοι και θα είναι μια πολυάσχολη αλλά και παραγωγική περίοδος για εσάς. Επικρατεί κλίμα αρνητικών σχολίων. Οι εμπειρίες σας σας βοηθούν να αναγνωρίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Καλό θα ήταν να γίνετε αποφασιστικοί μην επιτρέποντας στους ανταγωνιστές σας να μπουν εμπόδιο στα σχεδιά σας. Αρχίζετε ευτυχώς να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την λογική σας και επιτέλους τα σχέδια σας πραγματοποιούνται. Έχετε μάθει να συγχωρείτε τους άλλους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σας το ανταποδώσουν.

Ιχθύες

Η ξεκούραση και η ηρεμία είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για να καταπολεμήσετε το άγχος. Ήρθε ο καιρός να χαράξετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Άνεμος αλλαγής θα εμφανιστεί πολύ γρήγορα στα αισθηματικά σας. Μην υπόσχεστε στους άλλους περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Τα αποτελέσματα της επαγγελματικής σας συνεργασίας θα είναι καλύτερα από αυτά που περιμένατε. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να αναπτύξετε μια σεξουαλική σχέση.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 2 Νοεμβρίου, Φύλλο 31. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα