Neolaia Cyprus

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zodia

Τι μας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

 • ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 27 Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα έχετε ανάγκη να διαπιστώσετε αν σας αγαπά ο σύντροφός σας, θα διοργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και περάσετε ήρεμα κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με άτομο που αγαπάτε, θα επανασυνδεθείτε με το σύντροφό σας ή θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που συμπαθείτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Οκτωβρίου που πέρασε ο Άρης στον Αιγόκερο θα είστε πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί. Θα συγκεντρώνεστε στους στόχους σας και θα περνάτε με επιτυχία τα εμπόδια. Αποπνέετε σιγουριά, θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και εύκολα θα εδραιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο. Το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε μια υπόθεση ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία.

 • ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 27 Οκτωβρίου ευνοεί τους νέους και παλιούς έρωτες. Θα είστε τρυφεροί και περιποιητικοί με τα άτομα που αγαπάτε, δεν θα διστάζετε να εκφράσετε όσα νιώθετε και μπορεί να προσφέρετε υποστήριξη και φροντίδα σε ένα φίλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα μια νέα σχέση θα σας αναστατώσει ή θα περάσετε υπέροχα με το σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα καταφέρετε να περάσετε τα εμπόδια σε μια νομική υπόθεση ή θα κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Θα είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας. Με το εξάγωνο Ερμή Δία την 1η Νοεμβρίου ευνοούνται κυρίως όσοι έχουν επαγγελματική έδρα στο σπίτι και όσοι συνεργάζονται με μέλη της οικογένειάς τους.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 25 Οκτωβρίου που ο Ερμής κινείται πάλι σε ορθή πορεία οι σχέσεις με τα παιδιά και με το σύντροφό σας θα είναι πολύ καλύτερες. Αν έχετε ερωτευτεί κάποιο άτομο τώρα μπορείτε να το πλησιάσετε και να του μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα είστε χαρούμενοι, επικοινωνιακοί και κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στα επιχειρήματά σας. Θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα σας απασχολήσει πολύ η πορεία των οικονομικών σας και θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ευνοούνται κληρονομικά και ασφαλιστικά θέματα, χρήματα από κοινού με το σύντροφό σας και επενδύσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου θα φέρει μια καλή επαγγελματική συμφωνία ή μια συνεργασία με καλούς οικονομικούς όρους.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα σας γεμίσει κουράγιο να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε και να βάλετε όρια στο σύντροφό σας. Ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή αρκετών από εσάς και θα φέρει ισορροπία. Στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ένας παθιασμένος έρωτας με ένα μυστηριώδες άτομο μπορεί να σας συνεπάρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 27 Οκτωβρίου θα νιώθετε ακούραστοι και δημιουργικοί. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν και ίσως καταφέρετε να πετύχετε κάτι που προσπαθείτε από καιρό. Οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν όλη την εβδομάδα. Με το εξάγωνο Ερμή Δία την 1η Νοεμβρίου θα αγοράσετε χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι  ή θα διοργανώσετε μια γιορτή.

 • ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 27 Οκτωβρίου θα σας γεμίσει χαρά, αισιοδοξία και ονειροπόλα διάθεση. Θα έρθετε κοντά με άτομα της οικογένειάς σας, θα χαλαρώσετε και αν χρειαστεί θα φροντίσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να νιώσει σιγουριά. Θα έχετε αυτοπεποίθηση, κέφι και όρεξη για βόλτες και συζήτηση την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία. Μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση αν τολμήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 26 Οκτωβρίου με τον Άρη στον Αιγόκερο, θα βρείτε δουλειά ή θα αποφασίσετε να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα. Θα είστε δραστήριοι και επίμονοι, να ξεκουράζεστε όμως για να μην πάθετε υπερκόπωση. Στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον εργασιακό σας χώρο ή θα προγραμματίσετε ένα νέο φιλόδοξο ξεκίνημα.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα βελτιώσει τη σχέση με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Δεν θα έχετε καμιά αμφιβολία για τις επιθυμίες και τους στόχους σας και θα είστε δημιουργικοί και ακούραστοι. Αν είστε μόνοι θα ξεχωρίσετε ένα υπεύθυνο άτομο που σας αρέσει και θα το πλησιάσετε. Στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φλερτάρετε έντονα και ίσως ξεκινήσετε μια νέα σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θετικά θα εξελιχθούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα στις 28 Οκτωβρίου. Θα σκεφτείτε κάτι φιλόδοξο και δημιουργικό για να επεκτείνετε τη δουλειά σας ή θα συζητήσετε για μια καλή συνεργασία. Ευκαιρία για κέρδη θα υπάρξει την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία. Ίσως πάρετε χρήματα από μυστική συμφωνία ή θα συζητήσετε ένα επικερδές σχέδιο με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα χαρείτε τη συντροφιά του ατόμου που αγαπάτε και θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια ή θα ξεκαθαρίσετε ένα προβληματάκι που προέκυψε πρόσφατα. Ο Ερμής που ορθοδρόμησε από τις 25 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα είστε λαμπεροί, επικοινωνιακοί, περιζήτητοι στις παρέες και θα έχετε ευκαιρία να φλερτάρετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα σας απασχολήσει ένα περιουσιακό θέμα, μια μετακόμιση ή θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δουλειά με έδρα το σπίτι σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να επισκεφτείτε τον τόπο καταγωγής σας ή θα συσφίξετε τη σχέση με τους συγγενείς σας. Με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου μπορεί να διοργανώσετε μια μικρή γιορτή για τους συνεργάτες σας.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε γεμάτοι ρομαντισμό και ευαισθησίες στις 27 Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα πετάτε στα σύννεφα. Μια αγάπη μπορεί να γεννηθεί αυτές τις μέρες, προσέξτε όμως γιατί η φαντασία σας οργιάζει και ίσως υπερεκτιμήσετε τη βαρύτητα της σχέσης. Στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα θα οργανώσετε μια ιδιαίτερη βραδιά για να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σημαντικές γνωριμίες θα φέρει από τις 26 Οκτωβρίου ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου. Δεν θα διστάζετε να λέτε την άποψή σας και θα πείθετε με τα επιχειρήματά σας τους συνομιλητές σας. Σε ένα ταξίδι για λόγους δουλειάς μπορεί να προκύψει μια ερωτική σχέση. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα συζητήσετε με ανωτέρους ή με συνεργάτες για την προώθηση της καριέρας σας.

 • ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 25 Οκτωβρίου που ορθοδρομεί ο Ερμής θα λυθεί μια παρεξήγηση με φιλικό άτομο, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και οι νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες και αρκετά σημαντικές. Ίσως συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες παρέα με άτομα που αγαπάτε. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα είστε κεφάτοι, κοινωνικοί και πρόθυμοι να προσφέρετε συμπαράσταση σε αγαπημένα σας άτομα που δεν είναι καλά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δουλέψετε σκληρά από τις 26 με τον Άρη στον Αιγόκερο για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Θα είστε αυστηροί και προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και θα επιδιώξετε να περιορίσετε τις σπατάλες. Θα καλύψετε τις εκκρεμότητές σας με προσεκτική διαχείριση. Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί πολύ θα τακτοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ή θα πάρετε χρήματα από κρυφή πηγή.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 26 Οκτωβρίου θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, πείσμα και ψυχραιμία. Θα προσπαθήσετε να κάνετε το σύντροφό σας να νιώσει άνετα και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τα λύσετε. Θα βρείτε θάρρος να πλησιάσετε ένα άτομο που σας αρέσει. Την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα συζητήσετε μια πρόταση για δουλειά ή θα δεχτείτε θετικά σχόλια από τους ανωτέρους σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις στις 28 Οκτωβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που σας εκτιμούν και θέλουν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας, όμως πρέπει να εξετάσετε με προσοχή τις λεπτομέρειες για να μην κάνετε λάθη. Με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου θα ενημερώσετε το κοινό για τη δουλειά σας ή θα ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε παράλληλη σχέση προσέξτε αυτή την εβδομάδα να μη διαρρεύσει το μυστικό σας και εκτεθείτε. Μπορεί ο σύντροφός σας να σας κουράσει με τις απαιτήσεις ή με τα παράπονά του. Όμως την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα καθησυχάσετε τις ανησυχίες του και θα βρείτε τρόπο να συνεχίσετε την κοινή σας πορεία χωρίς προβλήματα. Όσοι είστε μόνοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και δεν θα πλήξετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 26 Οκτωβρίου με τον Άρη στον Αιγόκερο προσέξτε τη διαχείριση των επαγγελματικών σας θεμάτων. Μην καταφύγετε σε πλάγιους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας και αποφύγετε λάθη και παραλείψεις που θα προκαλέσουν αρνητικά σχόλια και θα χαλάσουν την εικόνα σας. Μπορείτε να πετύχετε ένα φιλόδοξο στόχο σας την 1η Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία ή θα λύσετε ένα νομικό ζήτημα που σας απασχολεί.

 • ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 27 Οκτωβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα είστε χαλαροί και ονειροπόλοι. Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να του μείνει αξέχαστη η βραδιά. Το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις νέες γνωριμίες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας και θα έχετε ευκαιρία για φλερτ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα κάνετε απολογισμό των γνωστών και φίλων που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους κοινωνικούς και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσέξτε μήπως ο αγώνας σας για καταξίωση είναι σε βάρος της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Το εξάγωνο Ερμή Δία την 1η Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μεγαλύτερη αμοιβή ή θα βρείτε νέα απασχόληση.

  *Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 26 Οκτωβρίου, Φύλλο 30. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα