Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της εβδομάδας

zodia

Τι προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα…

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Χαρούμενες ερωτικές στιγμές θα περάσετε στις 20 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία. Θα μιλήσετε με το σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον και αν είστε μόνοι θα προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 θα είστε γοητευτικοί και έτοιμοι για σεξουαλικές εμπειρίες ή για να κατακτήσετε δύσκολους αλλά επικερδείς και φιλόδοξους στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου να προσέχετε πολύ τις επενδύσεις και τις οικονομικές συναλλαγές. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και μην αποκαλύπτετε προσωπικά σας στοιχεία σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Στις 25 ο Ερμής ορθοδρομεί και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Μια επαγγελματική υπόθεση θα τακτοποιηθεί τώρα χωρίς άλλες δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η προσωπική σας σας ζωή θα αναστατωθεί στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας. Όσοι είστε ερωτευμένοι και ανήσυχοι για την πορεία της σχέσης σας μπορεί να έχετε μια έντονη σκηνή ζηλοτυπίας και όσοι είστε μόνοι ίσως παρασυρθείτε σε μια περίεργη περιπέτεια. Η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης στις 25 ευνοεί τις ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας αλλά και τις επανασυνδέσεις με άτομα που αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη στις 20 θα σας φέρει καλές συμφωνίες ή μια νέα θέση εργασίας. Κάποιος που σας συμπαθεί θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε ένα ζήτημα που εκκρεμεί. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου ευνοεί τα αισθηματικά σας αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Θα συνεννοείστε καλύτερα με τους συνεργάτες σας, θα σας επαινέσουν για τις ικανότητές σας και θα αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 20 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα ζήσετε μια πολύ έντονη ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο που σας αρέσει από καιρό ή αν έχετε χωρίσει πρόσφατα με το σύντροφό σας θα επικρατήσει ο έρωτας και θα ξαναβρεθείτε μαζί. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 23 και η διάθεσή σας θα είναι ερωτική. Μια νέα σχέση ίσως προκύψει στον εργασιακό χώρο, προσέξτε όμως μη δώσετε αφορμή για κουτσομπολιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Απρόοπτα γεγονότα θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Σκορπιό. Θα έχετε ευκαιρία για καλές συμφωνίες ή για μια νέα συνεργασία, αλλά να είστε συνεπείς για να μην εκτεθείτε στους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και φαίνεται να βάζετε πρόγραμμα στις διάφορες συναλλαγές για να μπορείτε να ελέγχετε τα έσοδα και τα έξοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 θα φέρει χαρά, δημιουργική διάθεση και ερωτισμό. Θα σας γοητεύσει ένα άτομο με υπευθυνότητα και γνώσεις και θα θελήσετε να τραβήξετε την προσοχή του. Προσέξτε πώς θα συμπεριφερθείτε στο σύντροφό σας στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Σκορπιό. Θα περάσετε ρομαντικά τη μέρα, αρκεί να παραμερίσετε τη ζήλια σας. Κάποιοι ίσως ανακαλύψετε κάτι που θα σας ταράξει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη στις 20 Οκτωβρίου θα σας δώσει την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε καλύτερη θέση στη δουλειά, να κλείσετε μια συμφωνία ή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης στις 25 θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε ένα θέμα που αφορά την ακίνητη περιουσία σας, να λύσετε ένα οικογενειακό ζήτημα ή να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες μια μετακόμισης.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη θα είστε λαμπεροί, ενθουσιώδεις και γοητευτικοί. Μια νέα σχέση θα σας απογειώσει ή θα επανέλθει η ερωτική διάθεση για το σύντροφό σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου και θα κάνετε προσπάθειες να απαλλαγείτε από κάποιες οικογενειακές ευθύνες για να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε το χώρο σας άνετο και κομψό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Με την έκλειψη στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου αποφύγετε να κλείσετε αγοραπωλησία ή συμβόλαιο για μετακόμιση. Κάποια οικογενειακά θέματα θα προκύψουν ξαφνικά και θα παραμελήσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις για να τα ρυθμίσετε. Η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης στις 25 θα σας κάνει αξιαγάπητους και επικοινωνιακούς. Θα προωθήσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή θα κάνετε δημόσιες σχέσεις με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες συναναστροφές και ξαφνικές μετακινήσεις θα σας φέρει η έκλειψη στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου. Θα διασκεδάσετε με το σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρία να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 25 και θα σας βοηθήσει να λύσετε τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Θα ηρεμήσετε, θα νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι και θα αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 20 με το εξάγωνο Ερμή Δία θα εισπράξετε χρήματα που περιμένετε από παλιά ή θα ρυθμίσετε μια οικονομική εκκρεμότητα του παρελθόντος. Δύσκολα θα αντιστέκονται στα επιχειρήματα και στη γοητεία σας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου. Θα έχετε αυτοπεποίθηση, υπομονή και σωστή κρίση. Θα κλείσετε μια συμφωνία με καλό κέρδος ή θα βρείτε τρόπους να πετύχετε κάτι που θέλετε από καιρό.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 20 με τα εξάγωνα Ερμή Δία και Αφροδίτης Άρη θα δώσετε προσοχή στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Θα ανανεωθείτε εμφανισιακά, θα προσέξετε τη διατροφή σας, θα ψωνίσετε ρούχα και όμορφα πράγματα και θα χαρείτε τα θαυμαστικά σχόλια των γύρω σας. Στις 25 Οκτωβρίου ορθοδρομεί ο Ερμής και θα μιλήσετε με έναν παλιό έρωτα που θέλει να επιστρέψει ή θα βελτιωθεί η σχέση με τον σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κάνετε προσπάθειες να αυξήσετε το εισόδημά σας και  μπορεί να κερδίσετε χρήματα που δεν χρειάζεται να δηλώσετε. Μην κάνετε περιττά έξοδα στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Σκορπιό και αποφύγετε τις απερίσκεπτες συναλλαγές. Ξαφνικά έσοδα θα σας ενθουσιάσουν αλλά αρκετοί θα νιώσετε ανησυχία για το μέλλον λόγω των πολλών οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 σας προτρέπει να προσέξετε την εμφάνισή σας και σας κάνει πιο εκδηλωτικούς. Η γοητεία σας θα φέρει κατακτήσεις. Αξιοποιήστε την έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σας στις 24 Οκτωβρίου για να πείσετε  το σύντροφό σας να κάνει κάτι που επιθυμείτε. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα θελήσετε να βελτιώσετε τη σχέση ή το γάμο σας, προσέξτε όμως την καχυποψία και τη ζήλια σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 20 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την επέκταση της καριέρας σας ή για μια νέα συνεργασία με ένα πολύ ικανό άτομο. Μπορεί να ξανασυζητήσετε μια πρόταση που σας είχε γίνει εδώ και καιρό. Από τις 25 ορθοδρομεί ο Ερμής και θα είστε πιο ήρεμοι και συγκροτημένοι. Θα μπορέσετε σχετικά εύκολα να προωθήσετε τις ιδέες σας, αρκεί να αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Μια νέα γνωριμία ή μια παλιά φιλία θα εξελιχθεί σε σφοδρό έρωτα στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη και θα ζήσετε έντονες στιγμές. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Σκορπιό για να μην εισπράξετε κακόβουλα σχόλια και για να μη διαρρεύσει ένα μυστικό σας. Μια παράνομη σχέση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Θα είστε κυκλοθυμικοί και θα αντιδράτε απερίσκεπτα ή υπερβολικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα προτιμάτε να μείνετε για λίγο ανενεργοί για να ανασυνταχτείτε και να εξετάσετε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Ίσως πάρετε χρήματα από κρυφή πηγή ή καθυστερούμενα από καιρό και θα καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις. Από τις 25 Οκτωβρίου που ορθοδρομεί ο Ερμής θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές. Παλιοί και νέοι φίλοι θα προσφερθούν να σας συμπαρασταθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 θα είστε πιο ανοιχτοί με τους φίλους σας, αν και μια αποκάλυψη μπορεί να σας ξαφνιάσει. Μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε ερωτική σχέση ξαφνικά. Θα περάσετε ευχάριστα στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Θα διασκεδάσετε με φίλους, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες και κάποιοι θα γοητευτείτε από μια νέα γνωριμία αλλά θα διστάζετε να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το εξάγωνο Ερμή Δία στις 20 Οκτωβρίου θα διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας ή θα συζητήσετε για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με τη βοήθεια ανθρώπων που σας εκτιμούν. Η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης στις 25 θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον εργασιακό χώρο. Το κλίμα θα είναι πολύ θετικό και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στις 20 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Ερμή Δία. Θα κάνετε σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σας ή θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Θα δώσετε προτεραιότητα σε θέματα σπουδών ή θα σας απασχολήσουν υποθέσεις και άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Η επαγγελματική σας πορεία ευνοείται από το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23. Θα καταφέρετε να προβληθείτε κοινωνικά ή να πάρετε με το μέρος σας άτομα με κύρος. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις στις 24 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Σκορπιό που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες ή αλλαγή καριέρας. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ηλεκτρισμένη και ίσως διαφωνήσετε έντονα με συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό γιατί θα είστε αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να ομορφύνετε τη ζωή σας. Δεν θα λείπουν οι ανησυχίες για το μέλλον αλλά η διαίσθησή σας θα σας οδηγεί σωστά. Από τις 25 Οκτωβρίου που ο Ερμής ορθοδρομεί θα αντιμετωπίσετε πιο διπλωματικά τα ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια και θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 20 με το εξάγωνο Αφροδίτης Άρη μπορείτε να κάνετε μια καλή οικονομική συναλλαγή ή θα συζητήσετε για τους όρους μιας συνεργασίας. Θα είστε υπερβολικοί και ευαίσθητοι με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου. Θα καταστρώσετε φιλόδοξα σχέδια αλλά ο ενθουσιασμός ίσως σας παρασύρει σε λάθη από απροσεξία. Είναι ευκαιρία να μάθετε πράγματα που θα σας χρειαστούν αργότερα.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 19 Οκτωβρίου, Φύλλο 29. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα