Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της εβδομάδας!

zodia

Τι μας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς;

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Γενικά είναι μια ευχάριστη εβδομάδα με χαρούμενα γεγονότα, ευχάριστες συζητήσεις και ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία θα έρθετε πολύ κοντά στο σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια σχέση με καλές προοπτικές. Στις 17 με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης στον Ζυγό είναι τέλεια μέρα για επανασυνδέσεις αλλά και για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη θα είστε δυναμικοί, ακούραστοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε καριέρα ή θα παρακολουθήσετε σεμινάρια για να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Στις 16 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα μιλήσετε με ένα παλιό συνεργάτη για μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Μια καλή είδηση για ένα οικονομικό θέμα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα δουλέψετε με περισσότερη όρεξη.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης στον Τοξότη θα σας κάνει πιο ευέλικτους και δραστήριους και θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε την ανασφάλεια και να προετοιμάσετε ένα καλύτερο μέλλον. Μια καλή επαγγελματική είδηση στις 17 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα γιορτάσετε την επιτυχία σας με το σύντροφό σας που θα σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θετικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα για την επαγγελματική σας πορεία. Το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 14 προμηνύει ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Με τησύνοδο Ήλιου Ερμή στις 16 θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για ένα ξεκίνημα ή για μια συμφωνία. Εξετάστε με προσοχή τις λεπτομέρειες γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και ίσως ξεγελαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αισιόδοξα ξεκινά η εβδομάδα με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 14. Θα είστε χαρούμενοι, επικοινωνιακοί, θα διασκεδάσετε και θα γνωρίσετε κόσμο. Θα κάνετε μια εκδρομή, θα επισκεφτείτε φίλους, θα κάνετε ένα δώρο στο σύντροφό σας ή θα πείτε ναι σε μια ερωτική πρόσκληση. Με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 16 Οκτωβρίου θα κάνετε ερωτική εξομολόγηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή θα κανονίσετε κάτι ευχάριστο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης στον Τοξότη σας κάνει διεκδικητικούς αλλά λίγο απρόσεκτους. Για να εξελιχθούν ομαλά οι συνεργασίες σας φερθείτε ψύχραιμα και αποφύγετε τις εντάσεις. Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης στις 17 Οκτωβρίου θα σας κάνει δημιουργικούς και γεμάτους έμπνευση. Θα συζητήσετε για μια ομαδική δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει και θα ακούσετε θετικά σχόλια από ανθρώπους που εκτιμούν τις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Παραμελείτε αρκετά συχνά την προσωπική σας ζωή, όμως ο Άρης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη το πρόγραμμά σας και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 17 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα διοργανώσετε μια μικρή γιορτή για ένα μέλος της οικογένειας ή θα κανονίσετε να χαλαρώσετε στο σπίτι παρέα με άτομα που συμπαθείτε πολύ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ρυθμίσετε αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα. Στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό να ψωνίσετε όμορφα πράγματα για να χαρείτε αλλά δεν θα αγχωθείτε γιατί θα εισπράξετε ένα ποσό που περιμένατε ή θα σας δώσει χρήματα ένας συγγενής. Στις 16 θα κλείσετε ένα συμβόλαιο  ή θα συζητήσετε για μια αγοραπωλησία, αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Στις 14 με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία θα είστε ευδιάθετοι, χαλαροί και θα διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Αν έχετε τσακωθεί θα βρείτε τρόπο να συμφιλιωθείτε και θα το γιορτάσετε με δωράκια και λόγια αγάπης. Ο Άρης κινείται στον Τοξότη και σας κάνει δημιουργικούς κι έτοιμους για περιπέτειες και έντονες δραστηριότητες. Μια ερωτική σχέση θα σας αναστατώσει. Μακριά από περίεργες καταστάσεις και τυχερά παιχνίδια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 16 Οκτωβρίου θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και θα προωθήσετε θέματα μάθησης. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος προσέξτε μήπως κάνετε λάθη λόγω βιασύνης ή σύγχυσης. Στις 17 με τησύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα παρουσιαστεί μια παλιά εκκρεμότητα σε ένα επαγγελματικό ή νομικό ζήτημα. Είστε καλά προετοιμασμένοι και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το θέμα με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη θα αντιδράτε ακόμα πιο απότομα σε κάθε τι που σας καταπιέζει και θα έρθετε σε ρήξη με άτομα που προσπαθούν να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή. Στις 17 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα περάσετε μια μαγευτική μέρα με το άτομο που αγαπάτε. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, κάποιος θα σας κάνει κολακευτικά σχόλια και μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία αλλά χρειάζεται να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα όταν έχετε δουλέψει τόσο πολύ. Στις 16 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα σας προτείνουν μια επικερδή συμφωνία ή θα συζητήσετε για τη ρύθμιση μιας εκκρεμότητας. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις, γι’ αυτό εξετάστε τα πάντα λεπτομερώς.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα έχετε πολλή όρεξη για δουλειά στην αρχή της εβδομάδας. Με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 14 Οκτωβρίου θα θελήσετε να τεμπελιάσετε παρέα με το σύντροφό σας ή θα διασκεδάσετε με αγαπημένους φίλους. Στις 17 με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα είστε αξιαγάπητοι, ερωτικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα κάνετε το πρώτο βήμα σε μια νέα σχέση ή θα επανασυνδεθείτε με άτομο που χωρίσατε πρόσφατα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη θα είστε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι. Θα πάρετε πρωτοβουλία να προτείνετε μια συμφωνία ή θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους.Στις 16 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα συναντήσετε άτομα με τα οποία μπορεί να συνεργαστείτε στο μέλλον και θα εξετάσετε τα δεδομένα μιας δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι αρκετά καλή εβδομάδα για την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν έχετε πρόσφατα ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση. Στις 16 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή ίσως διαρρεύσουν μυστικά σας και θα νιώσετε άβολα ή θα σας πλησιάσουν άτομα που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά μάλλον είστε βιαστικοί. Αποφύγετε τις αποφάσεις όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα. Οι ανώτεροι θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας και θα υπάρχει καλό κλίμα με τους συναδέλφους. Με τον Άρη στον Τοξότη θα είστε ενθουσιώδεις και βιαστικοί. Θα προσπαθήσετε να βρείτε επειγόντως λύση στα οικονομικά σας προβλήματα αλλά θα τα καταφέρετε μόνο με σκληρή δουλειά και όχι με ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα περάσετε όμορφα στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία. Θα παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, θα διασκεδάσετε με το σύντροφό σας και θα βρείτε συμπαραστάτες σε κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε. Με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης στις 17 θα εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν που σας θέλει ακόμα ή ένας φίλος θα εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 16 με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή θα συμμετέχετε σε μια εκδήλωση που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα ενθουσιαστείτε από μια δημιουργική πρόταση, αλλά μην αποφασίσετε όσοο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία. Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε δυναμικοί και πρόθυμοι να παλέψετε για να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν. Δεν θα λογαριάσετε θυσίες προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη αρκετές φορές θα θέλετε να απομονωθείτε και θα απομακρυνθείτε από άτομα που σας έκαναν να πονέσετε. Επειδή έχετε μπερδευτεί και δεν ξέρετε πώς να προχωρήσετε είναι καλό να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικού ή να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Μια νέα σχέση θα σας προβληματίσει γιατί πρέπει να την κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πάρετε καλές ειδήσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία. Σας εκτιμούν στον εργασιακό χώρο και θα σας το δείξουν έμπρακτα. Στις 17 με τη σύνοδο Ερμή Αφροδίτης θα κλείσετε μια καλή συμφωνία ή θα σας υποσχεθούν καλύτερη θέση και περισσότερα χρήματα. Ένας παλιός συνεργάτης θα επανέλθει με μια καλή πρόταση, αλλά πρέπει να εξετάσετε αν πραγματικά σας συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εβδομάδα ξεκινά χαρούμενα με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από το σύντροφό σας που θα σας δείξει την αγάπη του με πολλούς τρόπους και μπορεί να σας κάνει κάποιο δώρο ή μια πρόταση για το μέλλον. Με τον Άρη στον Τοξότη θα κάνετε αρκετές αλλαγές στη ζωή σας και θα πραγματοποιήσετε ένα παλιό όνειρο. Θα είστε δημοφιλείς στις παρέες και θα δεχτείτε εκδηλώσεις θαυμασμού.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 16 Οκτωβρίου θα δρομολογήσετε μια συνεργασία που συζητούσατε καιρό τώρα αλλά είχε καθυστερήσει. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Μια νομική υπόθεση του παρελθόντος θα εξελιχθεί θετικά. Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης στις 17 θα σας γεμίσει θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Θα συναντηθείτε με άτομα που εκτιμάτε και θα συζητήσετε τις ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα δυσκολευτείτε να πείσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να γίνει πιο εκδηλωτικό. Μια σχέση που τελείωσε πρόσφατα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς αλλά δεν είναι πιθανή η επανασύνδεση αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης στις 17 Οκτωβρίου θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας για κάποιον που θαυμάζετε. Κινηθείτε πολύ προσεκτικά για να μην τον κουράσετε με την επιμονή σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά στις 14 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία ή θα κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία εύκολα και γρήγορα. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ευχάριστη και χαλαρή.Ο Άρης στον Τοξότη σας δίνει δυναμισμό και πνευματική διαύγεια. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανέβετε ιεραρχικά και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 12 Οκτωβρίου, Φύλλο 28. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα