Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της εβδομάδας!

zodia

Διαβάστε τι σας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

Κριός

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ή θα σας αγχώσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσετε. Στις 8 με τηνέκλειψη στον Κριό θα είστε νευρικοί και απότομοι με ένα συνεργάτη ή με το σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε με άσχημο τρόπο να διορθώσετε κάτι που σας ενοχλεί.

Ταύρος

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα έχετε προβλήματα στο γάμο σας ή σε μια συνεργασία. Κάποιοι θα συναντήσετε έναν παλιό έρωτα και θα μπείτε στον πειρασμό να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Θα είστε απαισιόδοξοι στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και θα νιώθετε νευρικοί ή κουρασμένοι. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε γιατί σας περιμένουν πολλές υποχρεώσεις.

Δίδυμος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας με συνεργάτες ή θα αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Μπορεί να αποκαλυφθεί ένα λάθος που κάνατε παλιότερα στη δουλειά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στις 8 με την έκλειψη στον Κριό. Μην εκτίθεστε δημόσια και αποφύγετε να τσακωθείτε με φίλους ή γνωστούς γιατί όταν αργότερα ηρεμήσετε θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα σας απασχολήσει η ανάμνηση ενός παλιού έρωτα που άφησε σημάδια στην ψυχή σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε αλλαγές και σοβαρές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο στις 8 με την έκλειψη στον Κριό γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο την καριέρα σας ή θα έχετε οικονομικές απώλειες.

Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα ταλαιπωρηθείτε από κάποια προβλήματα συγγενικού σας προσώπου ή θα παρουσιαστούν ζημιές στο σπίτι. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην παραμελήσετε τις σπουδές σας, φροντίστε μια νομική εκκρεμότητα και να είστε προσεκτικοί σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Παρθένος

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό προσέξτε τι συμφωνείτε και τι υπογράφετε. Μην είστε επικριτικοί με αγαπημένα σας άτομα για να αποφύγετε καβγάδες και στεναχώριες.  Ίσως εμφανιστεί κάποιος που έχετε καιρό να δείτε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και μην κλείσετε σοβαρές συμφωνίες αν δεν τις εξετάσετε λεπτομερώς.

Ζυγός

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου να προσέχετε τις οικονομικές συμφωνίες που διαπραγματεύεστε. Ίσως καθυστερήσουν κάποια χρήματα που περιμένετε και θα γεμίσετε ανασφάλεια. Αλλαγές θα προκύψουν στην προσωπική σας ζωή στις 8 με την έκλειψη στον Κριό. Θα προκύψει ξαφνικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή αν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα θα χωρίσετε μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Σκορπιός

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα φέρει μπερδέματα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη, παράλληλα όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Φροντίστε τη διατροφή και την υγεία σας στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας. η κατάσταση στον εργασιακό χώρο θα είναι έκρυθμη και θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες. Προσέξτε μήπως αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και θα κοντραριστείτε με το σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας γιατί νομίζετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Μια νέα γνωριμία θα σας προβληματίσει.

Αιγόκερος

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και θα υπάρχουν διαφωνίες ή μπερδέματα που θα έχουν επιπτώσεις στην πορεία μιας φιλίας. Ένα άτομο από τα παλιά θα σας επισκεφτεί ξαφνικά αλλά ίσως δεν είναι για καλό. Μια διαμάχη με συγγενικό πρόσωπο στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα σας αναστατώσει. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αφήστε για αργότερα τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια.

Υδροχόος

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα μάθετε κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη της καριέρας σας ή τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Δεν είναι καιρός για ριζικές αλλαγές και ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και αποφύγετε διαπληκτισμούς με τα αδέλφια σας ή με ανθρώπους που θέλετε να κλείσετε συμφωνίες. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις με επιτυχία και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα.

Ιχθύες

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να δρομολογήσετε κάτι που επιθυμούσατε από παλιά. Προσοχή σε σπουδές και νομικά θέματα. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα σας προβληματίσει η πορεία των οικονομικών σας. Μια συμφωνία θα ακυρωθεί, θα μειωθούν τα έσοδά σας ή θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Όμως οι πιο τυχεροί θα αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 5 Οκτωβρίου, Φύλλο 27. 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα