Neolaia Cyprus

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

zodia

Διαβάστε τι μας προστάζουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν πολύ από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού. Όσοι είστε καιρό μόνοι θα βρείτε ένα σύντροφο που θα καλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες και οι δεσμευμένοι θα συνεννοείστε καλύτερα και θα έρθετε πιο κοντά. Από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό θα ξαναγυρίσει ένας παλιός έρωτας. Μην επενδύσετε συναισθηματικά και μην μπλέξετε ερωτικά με οικονομικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα αντιμετωπίσετε διλλήματα στον επαγγελματικό τομέα και δύσκολα θα πάρετε σωστές αποφάσεις λόγω ανασφάλειας. Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα δημιουργηθούν ρήξεις με στενούς συνεργάτες ή προϊσταμένους. Θα νιώσετε πιεσμένοι από τη συμβατική σχέση με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος και θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από βαρετές υποχρεώσεις και επαφές για να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σας θα ξεπεραστούν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί θα κυριαρχήσει η λογική. Από τις 4 Οκτωβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό θα επανεμφανιστούν όσα προβλήματα δεν λύθηκαν οριστικά. Ένας παλιός έρωτας θα γυρίσει στη ζωή σας, αλλά μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής για να εξελιχθεί όμορφα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου θα είστε λίγο αμελείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά θα διακοσμήσετε το χώρο σας, θα προσθέσετε πράγματα που δίνουν πολυτέλεια και άνεση και θα φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα είστε νευρικοί, απόλυτοι και ανταγωνιστικοί στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα. Η σχέση σας με ένα συνεργάτη ή με άτομο από το εξωτερικό θα φτάσει στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου θα σας δώσει γοητεία, άνεση και κοινωνικότητα. Θα είστε δημιουργικοί και λαμπεροί, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα είστε αξιαγάπητοι. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει, γενικά όμως θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε πολύ. Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα παρασυρθείτε από ζήλια και ανασφάλεια και θα πείτε άσχημα λόγια στο άτομο που αγαπάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα χρησιμοποιήσετε μια παλιά γνωριμία ή ένα ταλέντο σας για να λύσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που σας αγχώνει. Ίσως εξοπλίσετε τον εργασιακό σας χώρο για να δουλεύετε καλύτερα. Από τις 4 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα αποκαλύψει την ανεπάρκεια κάποιων συνεργατών ή θα καταλάβετε ότι έχετε κάνει αρκετά λάθη και κακές επιλογές. Αν σας ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας πρέπει οπωσδήποτε να το κοιτάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι και την οικογένειά σας από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Θα διακοσμήσετε το χώρο σας, θα αγοράσετε όμορφα αντικείμενα και θα περάσετε όμορφα με τα άτομα που αγαπάτε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό από τις 4 Οκτωβρίου θα νοσταλγήσετε μια παλιά αγάπη, θα νιώσετε μοναξιά και θα αποτύχετε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Αν η δουλειά σας σχετίζεται με το εξωτερικό θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αυτό το διάστημα. Μια νομική υπόθεση θα τακτοποιηθεί και θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε μια οικονομική δραστηριότητα. Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα προκύψουν αρκετά προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Θα είστε εγωιστές και αντιδραστικοί και ίσως αποφασίσετε παρορμητικά να δώσετε ένα τέλος.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα είστε εξωστρεφείς, συνεργάσιμοι και γλυκομίλητοι. Θα διασκεδάσετε παρέα με τα αδέλφια σας ή με άλλους συγγενείς, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ταξιδέψετε και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα που αγαπάτε. Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα αφήσετε να ξεσπάσει ο θυμός για ένα συνεργάτη που σας έχει κουράσει με τις κακές αντιδράσεις του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένας παλιός συνεργάτης θα συζητήσει μαζί σας για μια επαγγελματική ευκαιρία. Μην ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα και προσέξτε μήπως ξεχάσετε απλήρωτο κάποιο χρέος. Από τις 4 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό θα εμφανιστούν προβλήματα σε ένα περιουσιακό θέμα. Προσέξτε μη χαθούν έγγραφα που αφορούν το σπίτι σας και να μην προκληθούν ζημιές στο χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε βρει τρόπο να επιβάλετε τις απόψεις σας στον ερωτικό σας σύντροφο και οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν με άνεση. Θα έχετε χρόνο να ηρεμήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Από τις 4 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα εμφανιστούν έρωτες, φίλοι ή συγγενείς που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Μην πιστέψετε τα λόγια που θα σας πουν. Οι υποσχέσεις δεν θα ισχύουν όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Μπορεί να κουράζεστε καθημερινά για να είστε εντάξει στα καθήκοντά σας, έφτασε όμως η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου θα αγοράσετε όμορφα ρούχα ή αντικείμενα, θα πάτε ένα ταξίδι και θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα φερθείτε άσχημα σε ένα πρόσωπο που είναι ερωτευμένο μαζί σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε κοινωνικοί, αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και γοητευτικοί από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Θα ξοδέψετε χρήματα για ρούχα, καλλυντικά και αρώματα, θα ανταλλάξετε δώρα με φίλους, θα φλερτάρετε και θα δεχτείτε κομπλιμέντα και προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις. Προσέξτε τα λόγια σας στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα, για να μην τσακωθείτε με συγγενείς ή με το συγκάτοικό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα σας προτείνουν μια θέση εργασίας ή θα αναβαθμιστείτε γιατί είστε αποδοτικοί και συνεργάσιμοι. Από τις 4 Οκτωβρίου που ο Ερμής κινείται ανάδρομα θα παρουσιαστούν δυσκολίες στον οικονομικό τομέα. Χρήματα που περιμένετε θα αργήσουν να έρθουν, το εισόδημά σας μπορεί να μειωθεί προσωρινά ή θα έχετε προβλήματα με ένα παλιό χρέος που αμελήσατε να ρυθμίσετε. Μην κλείσετε συμφωνίες αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου θα προσεγγίσετε φίλους που χρειάζονται βοήθεια. Θα είστε ευαίσθητοι και ευγενικοί. Ίσως μπει στη ζωή σας ένας απαγορευμένος αλλά σημαντικός έρωτας που πρέπει να μείνει στο σκοτάδι. Θα θυμώσετε με τη συμπεριφορά του ατόμου που αγαπάτε και θα πείτε άσχημα λόγια στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα. Μια παράνομη ή μυστική σχέση μπορεί να τελειώσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια καλή οικονομική συμφωνία θα σας ενθουσιάσει τις πρώτες μέρες της εβδομάδες και θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σας. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 4 Οκτωβρίου σχέσεις και συνεργασίες θα εμφανίσουν δυσκολίες και κάποια άτομα θα αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Μην κάνετε τώρα καινούρια ανοίγματα γιατί θα παρουσιαστούν αρκετά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε πολύ κόσμο γύρω σας από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Θα πάτε με φίλους για ψώνια, θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, θα δεχτείτε προσκλήσεις για πάρτι και εκδηλώσεις και θα παρευρεθείτε σε καλλιτεχνικά γεγονότα. Από τις 4 Οκτωβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μην κάνετε καταχρήσεις και προσέχετε γιατί ίσως εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν που θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:θα αντιμετωπίσετε καχυποψία στον επαγγελματικό χώρο ή θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας για να σας εμπιστευτούν. Θα οργανώσετε τα οικονομικά σας και θα αποφύγετε τις σπατάλες. Με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα στις 4 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσετε με καχυποψία έναν ιδιότροπο συνεργάτη που θα επιμείνει να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία. Μια φιλία χρόνων μπορεί να διακοπεί εξαιτίας μιας οφειλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσοι έχετε πρόσφατα ερωτευτεί ή έχετε επισημοποιήσει τη σχέση σας θα περάσετε τις επόμενες μέρες σχεδιάζοντας το μέλλον. Αν συγκατοικείτε θα κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι για να γίνει πιο άνετο και λειτουργικό. Από τις 4 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό αποφύγετε τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες αν δεν ξέρετε καλά τα άτομα. Θα συναντήσετε μια παλιά αγάπη ή φίλους από το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Θα είστε αποδοτικοί και ακούραστοι από τις 29 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Η καριέρα σας θα εξελιχθεί θετικά με μια αύξηση ή αλλαγή θέσης, οι προϊστάμενοι θα σας πουν κολακευτικά λόγια και όσοι έχετε δική σας δουλειά θα κλείσετε νέες συμφωνίες. Αν ψάχνετε θέση εργασίας θα σας βοηθήσει ένας φίλος. Προσοχή στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα να μην τσακωθείτε με προϊσταμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου θα είστε δημιουργικοί, κεφάτοι, ανέμελοι και δημιουργικοί. Ερωτικές περιπέτειες, καλές γνωριμίες, ταξίδια και ευκαιρίες για διασκέδαση θα σας κρατούν μόνιμα απασχολημένους. Με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα στις 4 Οκτωβρίου μπορεί να απομακρύνετε φιλικό άτομο που σας ενοχλεί ή θα διαπληκτιστείτε με κάποιον που απειλεί να αποκαλύψει ένα παλιό μυστικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα σας προτείνουν καλύτερη θέση στον εργασιακό χώρο, θα ξεκινήσετε νέα δραστηριότητα ή θα δεχτείτε πρόταση για συνεργασία. Πρέπει να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεχτείτε. Από τις 4 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα έχετε μπλεξίματα και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Θα δυσαρεστηθείτε από έναν συνεργάτη αλλά θα καταλάβετε σε ποιους μπορείτε να στηρίζεστε στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν έχετε αποφασίσει να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας θα βάλετε τα δυνατά σας να γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Μη τον πιέσετε πολύ γιατί θα αντιδράσει άσχημα. Όσοι είστε μόνοι θα νιώθετε ευάλωτοι και θα επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους για να συνέλθετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 Οκτωβρίου θα δυσκολέψει η επικοινωνία σας με το περιβάλλον και θα προκύψουν εμπόδια σε μια μετακίνηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου ευνοεί τη ρύθμιση δανείων, οικονομικών εκκρεμοτήτων, διατροφών και κληρονομικών θεμάτων. Ζητείστε τη συμβουλή έμπειρων ανθρώπων για να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.Στις 4 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα μην αντιδικήσετε με έμπειρα ή ισχυρά άτομα που θα σας βοηθήσουν αργότερα να διακριθείτε επαγγελματικά.

*Τα ζώδια δημοσιεύθηκαν στην Κυριακάτικη Εφημερίδα «24», στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, Φύλλο 26.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα