Neolaia Cyprus

Τα ζώδια της εβδομάδας!

zodia

Διαβάστε τι προστάζουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο για αυτή την εβδομάδα…

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 θα δρομολογήσετε μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Θα τα ξαναβρείτε με το σύντροφό σας και θα δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας ή θα απαλλαγείτε από ένα άτομο που είχε εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού. Χαρείτε όσα συμβαίνουν αλλά αποφύγετε κάθε επαναστατική ή απρόσεκτη κίνηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε παρορμητικοί και απρόσεκτοι στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Εξετάστε όλα τα δεδομένα πριν κλείσετε συμφωνίες για να αποφύγετε τα λάθη. Θα νιώθετε κουρασμένοι και άκεφοι, προσέξτε λοιπόν αν πρέπει να ταξιδέψετε και μην οδηγήσετε αν έχετε πιεί αρκετά. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 28 μπορεί να χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε ασφαλείς και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού. Θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, αλλά πρέπει να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα συζητήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας και θα βγουν πολλές αλήθειες στην επιφάνεια. Μπορεί να είστε καχύποπτοι, να κάνετε κακεντρεχή σχόλια ή σκηνές ζήλιας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα κληρονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας γεμίσει ανασφάλεια στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα και ίσως δράσετε βεβιασμένα για να το λύσετε. Προσέξτε τα λάθη σε συναλλαγές και σε συμβόλαια και μην αφήσετε το άγχος να κυριαρχήσει. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα βρείτε δουλειά ή θα αποκτήσετε έναν καλό συνεργάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά θέματα. Θα είστε κεφάτοι, δημιουργικοί, συνεργάσιμοι, θα διασκεδάσετε με αγαπημένα άτομα, θα συζητήσετε με τα παιδιά σας και για αρκετούς θα προκύψει ένας νέος έρωτας. Θα είστε δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην αποφασίσετε βιαστικά να συνεργαστείτε με κάποιον στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα για να προβληθείτε επαγγελματικά. Δεν είστε ψύχραιμοι και μπορεί να εμπιστευτείτε άτομα που θέλουν να σας εξαπατήσουν. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα βάλετε στο μικροσκόπιο συνεργάτες και επαγγελματικές συμφωνίες, προσπαθώντας να καταλάβετε αν έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα σας απασχολήσουν οι οικογενειακές σχέσεις στις 24 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Θα ξεκαθαρίσετε ένα ζήτημα με συγγενείς, θα αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή θα βρείτε συγκάτοικο. Θα είστε γοητευτικοί αλλά ανασφαλείς από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό. Ίσως ξεκινήσετε μια περίεργη ή παράνομη σχέση. Μπορεί να κινηθείτε υπόγεια για να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που αγαπάτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας και θα σχεδιάσετε κάτι φιλόδοξο στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Όλα σας φαίνονται εύκολα αλλά σκεφτείτε καλά πριν πραγματοποιήσετε μεγάλες αλλαγές και πριν δεσμευτείτε επίσημα. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού μπορείτε να πετύχετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να είστε οργανωμένοι και να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα, αλλά δεν είστε ψύχραιμοι και ωραιοποιείτε την κατάσταση. Αν η σχέση σας δεν έχει δοκιμαστεί από το χρόνο μην αφήνετε την φαντασία σας να καλπάζει.Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί με μέλη της οικογένειάς σας. Θα ελέγξετε τα οικονομικά του σπιτιού και θα διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Νέες γνωριμίες, άτομα που θα σας στηρίξουν και νέες συνεργασίες θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους και έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού θα προωθήσετε νομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις, θα έχετε καλά νέα για τις σπουδές σας ή θα επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Να μην επιτρέψετε σε συγγενείς να επέμβουν στην προσωπική σας ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου με τοτετράγωνο Άρη Ποσειδώνα γιατί θα δημιουργηθούν προστριβές. Όσοι σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο σπίτι ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας και μη τον φέρετε προ τετελεσμένου γεγονότος. Από τις 28 με τονΕρμή στον Σκορπιό θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου. Θα δεχτείτε βοήθεια από άτομα που σας συμπαθούν για να τακτοποιήσετε μια εκκρεμότητα και αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού θα παρουσιαστεί μοναδική ευκαιρία να λύσετε ένα κληρονομικό ή οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολεί πολύ.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου ευνοεί τη θετική εξέλιξη των αισθηματικών σας θεμάτων. Θα είστε εξωστρεφείς, ευγενικοί και κεφάτοι, θα τα βρείτε με το σύντροφό σας ή θα καλωσορίσετε ένα νέο έρωτα. Θα έχετε πολύ κόσμο γύρω σας και θα περάσετε όμορφα. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού θα τολμήσετε μια μεγάλη αλλαγή, παρασυρμένοι από ένα ενδιαφέρον άτομο που προσπαθεί επίμονα να μπει στη ζωή σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε οξύθυμοι και επιπόλαιοι στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα και θα προκαλέσετε τσακωμούς στον εργασιακό χώρο. Μην αποφασίσετε βιαστικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια και αν νιώθετε εξαντλημένοι βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 28 ίσως βγάλετε χρήματα από μη νόμιμες δραστηριότητες. Θα μειώσετε τα έξοδά σας και θα βρείτε τρόπους να εξασφαλιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ερωτικής ζωής και στις 24 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ζητήσετε τη βοήθεια φίλων για να συζητήσετε τα διλήμματα και τις δυσκολίες σας. Θα πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να ζήσετε καλύτερα.Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 28 θα είστε δραστήριοι, καυστικοί, δημιουργικοί και συχνά θα επιβάλετε τις απόψεις σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η οικονομική ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες και ριψοκίνδυνες ενέργειες στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Σήμερα δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς, γι’ αυτό προτιμήστε να χαλαρώσετε ή να ασχοληθείτε με καθημερινά ζητήματα. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού μια ξαφνική ευκαιρία για αλλαγή δουλειάς θα σας ενθουσιάσει και θα αποφασίσετε να ρισκάρετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε καχύποπτοι και νευρικοί στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Μην πάρετε στα σοβαρά σχόλια και παρατηρήσεις των συγγενών σας, να σας βοηθήσουν θέλουν, όχι να σας εκνευρίσουν ή να σας θίξουν.Ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού. Ένας παράφορος έρωτας θα σας ξεσηκώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου θα φέρει στη ζωή σας νέες ευκαιρίες και άτομα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας ή θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιόδεν θα αφήνετε να διαρρεύσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως ασχοληθείτε με μεταφυσική, θα έχετε ισχυρή διαίσθηση και πιθανόν να απομονωθείτε για να συγκροτήσετε τη σκέψη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα θα είστε εύθικτοι, αναποφάσιστοι και νευρικοί. Ίσως νιώσετε άρρωστοι ή πολύ κουρασμένοι και δεν είναι καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη σχέση ή στο γάμο σας. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα είστε η ήρεμη δύναμη στις παρέες. Θα καθηλώνετε τους άλλους με το λόγο και τη μυστηριώδη συμπεριφορά σας. Θα είστε δυσπρόσιτοι και επιλεκτικοί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η προώθηση της καριέρας σας ευνοείται πολύ στις 24 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Θα σας κάνουν μια ικανοποιητική πρόταση, θα αναγνωρίσουν την προσφορά σας, μια πρόταση για συνεργασία θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα ή θα έχετε εποικοδομητικές επαφές με τους ανωτέρους σας. Στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού θα ρυθμίσετε δάνεια, θα κανονίσετε μια επένδυση ή θα κάνετε καλές οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Με το τρίγωνο Δία Ουρανού στις 25 θα κανονίσετε μια εκδρομή παρέα με αγαπημένα άτομα, θα αποφασίσετε με το σύντροφό σας να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας ή θα ενθουσιαστείτε από τη γνωριμία ενός ατόμου που θα σας δείξει μεγάλο ενδιαφέρον. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θα μελετήσετε προσεκτικά κάθε σας βήμα και θα αποφύγετε τις παγίδες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:Αν έχετε οικονομικές διαφορές με φιλικά άτομα μην προσπαθήσετε να τις τακτοποιήσετε στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για νομικές υποθέσεις ή για θέματα σπουδών στις 24 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Θα συζητήσετε τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 Σεπτεμβρίου θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που θα καθησυχάσουν τις ανασφάλειές σας και θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Από τις 28 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα είστε ευαίσθητοι, διερευνητικοί και ισχυρογνώμονες. Θα ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας, θα αυξηθεί η αντοχή σας και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας στις 22 Σεπτεμβρίου με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα. Δεν ξέρετε τι θέλετε, θα έχετε φόβους και εκνευρισμό, η κρίση σας δεν λειτουργεί σωστά και μπορεί να κάνετε λάθη που θα βλάψουν την καριέρα σας. Θα παρουσιαστεί μια καλή επαγγελματική ευκαιρία στις 25 με το τρίγωνο Δία Ουρανού. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή θα κερδίσετε χρήματα από μια συνεργασία.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα