Neolaia Cyprus

10+1 ιστορίες στις αντρικές τουαλέτες!

0

Οι αντρικές τουαλέτες είναι κάτι σαν άβατο για τις γυναίκες. Εκτός κι αν μπουν εκεί καταλάθος (λέμε τώρα). Τι γίνεται στα κρυφά και σκοτεινά δωμάτια που ονομάζονται… αντρικές τουαλέτες;

Κορίτσια ετοιμαστείτε να απομυθοποιήσετε τους άντρες. Αγόρια ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας και τον τύπο στη δίπλα τουαλέτα.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα και καταστάσεις… είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Από τον Νικόλα Γεωργίου 

Ναι είναι αλήθεια. Πολλά μπορούν να ειπωθούν ή να γίνουν στις ανδρικές τουαλέτες σε κάποιο εστιατόριο, σε μία καφετέρια ή σε κάποιο μπαράκι. Η επίσκεψη στην τουαλέτα δεν είναι μια απλή διαδικασία του τύπου «Ήλθον, είδον και απήλθον».  Είναι κάτι πολύ περισσότερο…

Τα πιο κάτω σενάρια δεν είναι προϊόν της δικής μου φαντασίας, αλλά true facts της βρόμικης ανδρικής πραγματικότητας:

 • Ο περιγραφικός

Πάντα υπάρχει ένας τύπος ο οποίος, μόλις αρχίσει να πλένεται θα μοιραστεί την εμπειρία του μαζί σου, εξηγώντας τι, πώς και γιατί της τελευταίας επίσκεψης στην τουαλέτα. Δεν θέλω να ξέρω ρε φίλε… Κράτα τα για σένα, όπως έκανες και πριν πας εκεί μέσα άλλωστε!

 • Η σύγκριση

Ίσως η πιο άβολη στιγμή για όλους όσους επιλέξουν να «ξαλαφρώσουν» σε δημόσια τουαλέτα. Για παράδειγμα, καθώς στέκεσαι και απολαμβάνεις αυτή την ιερή στιγμή, έρχεται κάποιος, στέκεται δίπλα σου και ρίχνει κλεφτές ματιές στο «πουλί» σου… Για τους δικούς του λόγους! Και τότε η προσωπική στιγμή πάει περίπατο…

 • Ο πονεμένος 

Τι να πω τώρα γι αυτόν τον κακομοίρη; Κάτι θα τον πείραξε φαίνεται. Το παιδί υποφέρει και είναι κάτι  που φροντίζει να το μαθαίνουν, ή καλύτερα να το ακούν όλοι, που βρίσκονται στο χώρο.

 • Ο μπάστακας

Ναι είναι ο γνωστός τύπος που στέκεται από πίσω σου και σε περιμένει να τελειώσεις και σε κοιτάζει επίμονα. Και όταν επιτέλους τελειώσεις την ιεροτελεστία, σε ρωτάει: «Τέλειωσες;» Όχι ρε φίλε κατουράω ακόμη, απλά δεν το βλέπεις!

 • Ο παππούς

Κρίμα κι αυτοί οι ηλικιωμένοι. Κάνουν ήσυχα ήσυχα τη δουλειά τους και μετά δεν τα βρίσκουν να πλύνουν τα χέρια τους. Έμαθαν βλέπετε με ένα απλό σαπούνι και νερό. Τώρα τα πάντα λειτουργούν με αισθητήρες…

 • Ο παιδικός αυθορμητισμός

Συχνά πυκνά ένας πατέρας πηγαίνει μαζί με το μικρό γιο του στην τουαλέτα. Τότε ο μικρός κοιτάει επίμονα τους μαζεμένους φαλλούς που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα, απορημένος αν αυτό που γίνεται είναι σωστό!

 • Ο «άστοχος»

Αμάν πια! Δεν μπορείς ρε μεγάλε να κεντράρεις; Αν δεν μπορείς σε μία τέτοια τρύπα, τότε σε πιο μικρές διαστάσεις θα έχεις μεγάλο πρόβλημα… Να το κοιτάξεις!

 • Ο γόης

Τα έχουμε κι αυτά! Ο ομορφονιός που μόλις τελειώσει τη «δουλειά», στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και φτιάχνει μαλλί, φρύδια, τσεκάρει δόντια, μυρίζεται μασχάλες κλπ. Για κατούρημα ήρθες αγόρι μου, όχι για συνοικέσιο!

 • Ο «επικοινωνιακός» 

Μπαίνεις στην τουαλέτα. Κάθεσαι ή στέκεσαι, αναλόγως της ανάγκης. Ξαφνικά, ακούς τον τύπο «της διπλανής πόρτας» να μιλάει στο τηλέφωνο καθώς ξαλαφρώνει. Το έχω απορία: Δεν ακούγονται όλα αυτά τα ηχητικά εφέ στην άλλη γραμμή;

 • Το κους κους

Γίνεται κι αυτό ναι! Πολύ συχνά θα μπουν μέσα δύο φίλοι οι οποίοι θα συζητούν για την κοπέλα που κάθεται στο δίπλα τραπέζι, ή για τα κατορθώματά τους στο σεξ την τελευταία νύχτα.

 • Άπλυτος

Και τέλος… η πιο common κατάσταση που θα συναντήσει κάποιος. Αυτός που δεν πλένεται όταν τελειώνει. Αυτός που έχει την τάση να μεταφέρει τα φαλλο-μικρόβιά του στον υπόλοιπο κόσμο, λες και είναι κάτι το οποίο το έχουμε ανάγκη σαν ανθρωπότητα.

Ενοχληθήκατε; Χέ@@@@α!

Ξέχασα κάτι; Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας ανδρικές εμπειρίες!

Υ.Γ. Κοπέλες αν έχετε κι εσείς κάποια, άλλου επιπέδου, εμπειρία σε ανδρικές τουαλέτες, είναι ευπρόσδεκτες! Τώρα, αν μετά από αυτά που διαβάσατε θα εξακολουθήσετε να έχετε εμπειρίες αυτό είναι δικό σας θέμα.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα