Neolaia Cyprus

L’OFFICIEL: Κυκλοφορεί και στην Κύπρο με την Εφημερίδα «24»

paola

Το κορυφαίο Γαλλικό περιοδικό Μόδας L’OFFICIEL επέστρεψε δυναμικά στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2014 και τώρα κυκλοφορεί και στην Κύπρο μαζί με την εφημερίδα “24”.

Με έδρα το Παρίσι το πολυβραβευμένο JALOU MEDIA GROUP είναι παγκοσμίως διάσημο για τα πολυτελή περιοδικά Μόδας και Lifestyle που εκδίδει. Ιδρύθηκε πριν από περίπου έναν αιώνα λανσάροντας το L’OFFICIEL – ένα γυναικείο τίτλο ταυτισμένο με την Παριζιάνικη ιδιοσυγκρασία και την ασυμβίβαστη πολυτέλεια.

Ανακοινώνοντας τη συνεργασία με τη LASKARIS FASHION MEDIA στην Ελλάδα, ο Chief Executive Officer του JALOU MEDIA GROUP, Benjamin Eymère, περιγράφει: “Είμαστε ευτυχείς που επιστρέψαμε στην Ελλάδα με το L’OFFICIEL! Στον κ. Λάσκαρι βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη γιατί ανήκει στη νέα γενιά αλλά ταυτόχρονα είναι σε θέση να σεβαστεί την ιστορία του τίτλου εξασφαλίζοντας το λαμπρό μέλλον του περιοδικού τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς” και συμπληρώνει: “Η προσδοκία μας για τις Ελληνίδες είναι απλή: να τους προσφέρουμε δημιουργικές συμβουλές κάθε μήνα”.

Το επαναλανσάρισμα του L’OFFICIEL στην Ελλάδα ήρθε να επιβεβαιώσει τόσο τη διάθεση όσο και τη δυνατότητα της χώρας να επανακάμψει ύστερα από μια περίοδο κρίσης και σημαντικών ανακατατάξεων σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χώρο των Media! Ο νέος εκδότης του L’OFFICIEL Hellas, Ηλίας Λάσκαρις, σχολιάζει: “Τα όνειρα έχουν τη μαγική δύναμη να σε τραβούν απ’ το σκοτάδι οδηγώντας σε στο φως! Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει το ολοκαίνουριο L’OFFICIEL Hellas. Ξεφυλλίζοντας το κάθε μήνα να ονειρευτούμε ξανά, να γευτούμε την αισιοδοξία και να ζήσουμε το πανέμορφο αυτό παραμύθι που λέγεται Μόδα. Επιπλέον, το τοπίο στα Ελληνικά Media είναι ξεκάθαρο πια και πολύ συγκεκριμένο. Το στενάχωρο καθεστώς που επικρατούσε μέχρι πρότινως είναι παρελθόν και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται που θα προσφέρουν από εδώ και πέρα όχι μόνο όραμα αλλά και ουσία”…

Πολύ δυναμικά το L’OFFICIEL Hellas ήρθε να συστήσει στο αναγνωστικό κοινό τη νέα, λαμπερή του εικόνα, ακουμπώντας περισσότερο από ποτέ στο Γαλλικό αυθεντικό πρότυπο που έχει αποτελέσει έμπνευση εδώ και δεκαετίες για 30 και πλέον χώρες… Tο ανανεωμένο L’OFFICIEL Hellas κυκλοφορεί αυτόνομο στα ελληνικά περίπτερα από το Μάρτιο 2014 διατηρώντας ανέπαφο το πολυτελές και προσεγμένο προφίλ του ενώ μαζί του, τέσσερις φορές το χρόνο, κυκλοφορεί και το L’OFFICIEL Hommes. “Η συνεργασία με τον κ. Λάσκαρι θα οδηγήσει άμεσα στο λανσάρισμα και άλλων ακόμη τίτλων του JALOU MEDIA GROUP. Η Ελλάδα, με τα υπέροχα και στιλάτα νησιά της αλλά και την εκπληκτική Αθήνα, αργά ή γρήγορα, θα γίνει ξανά κέντρο νέας δημιουργικότητας. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε τις εκδόσεις μας στην καρδιά αυτής της χώρας που πρεσβεύει το εκλεπτυσμένο γούστο, τη βαριά ιστορία και το λαμπρό μέλλον”, αναφέρει ο κ. Eymère.

Η συνεργασία με την εφημερίδα 24 εξασφαλίζει κατ’ αποκλειστικότητα τη διάθεση των τίτλων στην Κύπρο σε μηνιαία βάση!

Σχετικά με το L’OFFICIEL

Ανήκει στο JALOU MEDIA GROUP και πρόκειται για τον κορυφαίο Γαλλικό τίτλο που θεωρείται παγκοσμίως οδηγός Υψηλής Μόδας και πολυτελούς lifestyle. Εκδίδεται σε περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου και χαρακτηρίζεται δικαίως η κορυφή των γυναικείων περιοδικών Μόδας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Το περιοδικό αυτό έχει καταφέρει να δώσει μορφή στο πνεύμα της Γαλλικής κομψότητας φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικούς δημιουργούς για περισσότερα από 90 χρόνια! Σήμερα είναι ο απόλυτος σύμβουλος όσον αφορά στο γυναικείο ντύσιμο υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη δραστηριότητα διεθνών οίκων παραγωγής ρούχων και αξεσουάρ. Ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας λοιπόν με όλες τις χώρες που εκδίδουν το L’OFFICIEL να συνεργάζονται στενά μεταξύ τους αναδεικνύοντας το σύγχρονο γυναικείο πρότυπο. Η Επίτιμη Πρόεδρος του group, MarieJosé Susskind-Jalou , είναι ο ζωντανός θρύλος της Μόδας που βλέπει το όραμα της να εξαπλώνεται διεθνώς συμβουλεύοντας με τον τρόπο αυτό τις γυναίκες όλου του κόσμου.

JALOU MEDIA GROUP

Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα media group με έδρα το Παρίσι, στο επίκεντρο της Μόδας. Ένας εκδοτικός οργανισμός με βαριά κληρονομιά που αγγίζει τα 100 χρόνια ζωής και διοικείται 100% από την ίδια οικογένεια που τον ίδρυσε με Επίτιμη Πρόεδρο τη Marie-José Susskind-Jalou! Αρχικά λειτουργούσε ως ανταποκριτής της Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού και εξελίχθηκε στο διεθνές πεδίο προσθέτοντας σταδιακά τίτλους και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. 8 πολυτελείς τίτλοι αποτελούν το βασικό πορτφόλιο του ομίλου (L’OFFICIEL, L’OFFICIEL Hommes, L’OFFICIEL Voyage, L’OFFICIEL 1000 Modèles, La Revue des Montres, L’OFFICIEL Beauté, Jalouse, L’Optimum), 2 επιπλέον τίτλοι που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2012 (L’OFFICIEL Art, L’OFFICIEL Paris Guide) και μία κατοχυρωμένη υπηρεσία concierge (L’OFFICIEL Conciergerie).

LASKARIS Fashion Media

Το manifesto κυκλοφόρησε το 2008 ως το πρώτο πολυτελές ηλεκτρονικό περιοδικό Μόδας και Lifestyle! Με την ιδιαίτερη αισθητική, το ευφάνταστο layout και την πλούσια ύλη κατάφερε να κερδίσει σταδιακά περισσότερους από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα. Το 2010 προστέθηκαν στο πορτφόλιο της ομάδας υπηρεσίες όπως Fashion Styling & Consulting, Fashion Promotion και Fashion Communication και συνεργασίες με εταιρείες παραγωγής Μόδας, τηλεοπτικούς σταθμούς και ιδιώτες. Αρχές του 2013 κυκλοφόρησε το magazine.com.gr. Ένα δεύτερο ηλεκτρονικό περιοδικό, πιο διαδραστικό αυτή τη φορά, δίχως αρχή-μέση-τέλος που “σερβίρει” τη θεματολογία του παιχνιδιάρικα λειτουργώντας σαν νοητή συνέχεια του manifesto! Εστιάζοντας δυναμικά πλέον στο κομμάτι των εκδόσεων, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Ηλίας Λάσκαρις υπογράφει σήμερα αποκλειστική συνεργασία με το JMG. Το επαναλανσάρισμα του L’OFFICIEL στην Ελλάδα σηματοδοτεί το νέο μεγάλο κεφάλαιο της Ελληνικής εταιρείας στο χώρο των Media.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα